Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sarmsak, sarmsak, sarmsak

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
walla kokuyo canm yaa :S bende dun farkettım.. yuruyuse cıkmıstımm ee haalıyle terledım :S aman yarabbı kafam cop tenekesı gbı kokuyoo =)) dırek banyoyaa

bi diş sarımsagı kafanıza sürdugunuzu yzıyorsunuz ..bu nasıl oluyo yanı yetıyomu ıkıye bölüp surunce okadar kafaya nasıl yetsin..bırz yazarmısın

bi diş yetermı canm.. o lafn gelısı bı dıs dıyee benm kafayaa 4_5 tane ancaa saclar uzun.. canm yaa kafam kokuyo ama ben parfumu boşaltıom ustunee =)) gecen sevgılıme sordum hatta kokuom mu dıee.. yok deyınce rahatladım yaa valla cekındım yanına yaklasmayaa tıksıncek dıe benden haha

bu zeytınyaglıyı denemek istıyorum..kulandıgımız zeytın yagı normal marketten aldıgımız zeytın yagı olurmu onlar sızma yoksa saf zeytınyagımı olcak saf zeytın yagıda heryerde yok nerden bulabılırm..marketen aldgmız oluyormu??

sarmısak gerçekten saça çok faydalı vücutada çok yararlı içinde selenyum var.ama illa saçınıza sürmek zorunda değilsiniz.Ben her gün yiyiyorum bir diş.Yaz olduğu için cacık yapabilirsiniz ya da bi parça ekmeğin içine bir diş koyup yemeğe çalışın İnanın saça sürmekten daha kolay ve çabuk sonuç veriyor.

Sevgili Dilekumur,

Sarımsak önerisi için sana ne kadar teşekkür etsem az. Bugüne kadar o kadar çok yöntem denemiştim ki saçlarım dökülmesin diye. Hiç biri işe yaramamıştı.

Şimdi haftada 1 kez saçlarıma sarımsak sürüp yarım saat bekliyorum. Ardından doğal zeytinyağlı sabunla yıkıyorum. Saçlarım dökülmüyor ve yerine yenisi çıkıyor.

Bende de ufak bir öneri. Biberiye yağı kan akışını hızlandırıyor ve böylece saç derisinin canlanmasını sağlıyor. Sarımsak beraber biberiye yağı sürüyorum ve saçlarım daha hızlı uzuyor.

Herkese tavsiye ediyorum.

Arkadaşlar,

Saçınızı iyi yıkadıktan sonra asla sarımsak kokusu kalmıyor. Biri saçına parfüm sıktığını söylemiş. Eğer kimyasal birşey uygularsanız sarımsağın tüm faydasını alır götürür.

ya saçtan kokusu arınmaz ki bende şampuanın içine 2 diş rendelicem gün aşırı da sarımsak yiyorum zaten inşallah böyle faydasını görürüm.

Tabii ki anlatırım.
Önce saçlarımın ne kadar döküldüğünü anlatmak istiyorum. Saçlarımı çok sık boyadığım ve kalitesiz boya kullandığım için yıpranmışlardı. Hem dökülüyor hem de rengi soluyordu. Özellikle ön tarafımda ve tepe bölgemde ciddi açıklamalar olmuştu. Gerçekten moral bozucu bir durumdu.

Saçlarımın güçlenmesi için badem yağı, kekik yağı gibi karışımların olduğu yağlar sürdüm. E vitamini kapsülü, bepanten kapsül gibi uygulamalar da yaptım.
Ve bir gün kadınlar kulubunde araştırma yaparken sarımsak formülünü gördüm. Ne kaybederim ki bir de bunu deneyeyim dedim.
Ben de sarımsak rendelemek için minik bir rende var. Onunla sarımsağı rendeledim. Saçımın dökülen bölümlerine iyice yedirerek sürdüm. Bu arada bir yanma hissi oluşabiliyor, bilginiz olsun. Daha sonra saçıma bir baş örtü sardım. Yarım boyunca bekledim. Ardından önce iyice durulayıp sonra zeytinyağlı sabun ile yıkadım.
ılk denememde saç rengimde parlaklık oldu. ıkinci denememde dökülmeler azaldı. Dün artık 10uncu denemeyi yaptım. Saçlarım dökülmüyor ve yerine yenileri bile çıkıyor. Beni her göre saçların ne kadar gürleşmiş diyor ve çok mutlu oluyorum.
Son bir kaç denememde sarımsakla beraber biberiye yağı kullanmaya başladım. Kan akışını hızlandırıyor ve saçın uzamasını sağlıyormuş. Gerçekten faydasını gördüm.
Önemli bir şey var ki hiç bir uygulama tek seferde fayda etmez. En az 3 defa eşit aralıklarla düzenli olarak uygulamanız gerekir.
Sarımsak sürmek hem çok ekonomik hem de gerçekten etkili bir yöntem.

çok iyi canım ya sizin adınıza sevindim benimde saç dökülmesi konusunda burda geçmişim maalesef kabarık:kedi:
ama saçınıza yağsız sürmeniz ilgimi çekmedi değil çünkü yağ ile karıştırıp yapmak istemiyordum bende rendeleyerek sürsem tortuları kalmıyor mu saç da bir de kokusu nasıl arınıyor kafanızdan merak ettiklerim.

i_pekcim,

Evet yağa karıştırmadan sürüyorum. Sabunla yıkadığımda kokusu kalmıyor asla. Sirkeli su da olabilir tabii ki onun da saçı parlattığını duymuştum.

Bernaca,
Saf zeytinyağını büyük marketlerden bulabilirsiniz. Ayvalık gibi yerlerde köylüler yapıyor. Bir tanıdığın varsa sipariş verebilirsin.

ya ben yapmıştım.gerçektende etkisini gördüm kızlar ama çok kötü kokuyodu.bir de düzenli yapmak lazım.2 haftada bir.yoksa tekrar eski hale dönüyo1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…