Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sarmsak, sarmsak, sarmsak

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
bende mi sarımsak yutsam acaba işe yararmı
birde sarımsak yağı satılıyo aktarda onu alsam sürsem saçıma nasıl olur fikri olan yada deneyen varmı:uhm:benimde saçım çok cansız ön tarafı çok açılmış bir an önce bişeyler yapmalıyımmafoldumbenmafoldumben

evt sarımsak yağıda war ama bence sarımsağn kendisini kullanmak çok daha ii..ben sarımsağı yağla kullanmıorm..ortadan ikiye kesip saç diplerime sürüorum..

arkadaşlar lapa gibi yapıp kullansak yagsız olur mu aceba.. ve ben şimdiye kadar hiç yağ bakımı yapmadım saçlarıma zeytınyagıyla uygularsam daha cok dökülmesinden korkuyorum..yada korkmama gerek yok daha mı ii olur aceba ..lütfen bilginiz varsa yardım edin

Yarın kullanmaya başlıycam ben de, sarmısaktan haz etmiyorum hiç ama gerçekten çok faydalı bir melet, katlanıcam artık :s
umarım yıpranıp azalan saçlarımı tedavi eder, olumlu yorumlar yapabilirim ben de kaydirigubbakcemile2

edit: nerdeyse iki saat oldu ve iğrenç bir şekilde boynumdan alnımdan yağ akıyorsenağlama

Son düzenleme:
arkadaslar bende yaklasık 4_5 gundur kullanıyorum ılk yaptıgımda cok fena kokmustu ama ertesı gun bırsey kalmamıstı.. neysee azönce yıne yaptım ve yıne burda okudugum bır seyı uyguladım ve suan hıc mı hıc kokmuyo walla..hatta kardesımın burnuna soktum gdıp kokuyor mu ona gore kızlara söyleyecem dıye :)) korkuyor dedı.. neyse saolsun bı arkadas sacı yıkadıktan sonra en son durulamadan once sırkelı suyu kafanızdan asagı boşaltın vee son kez durulayın(gerci ben bıkere daha sampuanladım) ınanın kokmuyor..kı ben her gun yapıyorum kokuyo olsam kımse yanıma yaklasmas demıı

Kızlar ben geçen yaz neredeyse 1 ay boyunca gün aşırı saçlarıma sarımsak sürdüm ve streçle beklettim.
Evet yeni saçlarım çıktı, ama dökülmeyi durdurmadı.
Uzun vadedeki sonucunu söyleyeyim mi size ?
Aradan 1 sene geçti ve benim saçlarım her sıcak su ile yıkandığında, her sıcak fön değdiğinde hala sarımsak kokuyor.
Buna razıysanız sürün

bende sarımsagı kesınlıkte tavsıye edıyorum kızlarr.. yaklasık 1 haftadr bakım yapıyorum 1 kere zeytın yaglı yumurtalı sarımsaklı + 3 gundur de her guns arımsak suruyorum.. ve dokulmem gercekten azaldı..bırazcık dokuluyor ama o da banyodayken ıslakken yanı..suan kuru vee ınanın elıme bı tel bıle gelmıyor sac cıkartırmı bılmıyorum ama dokulmeme ıyı geldı.. daha da devam edecem bılgılendrırırm zemuszemus dokulen saclarımı gerı kazanacamm cokk hırslıyımm

ben ezip şampuanımın içine karıştırdım ayrıca içine birer kapak badem yağı ile hint yağı koydum
bu şeklide işe yarayacakmı bakalım

arkadaşlar ezilen sarımsak zeytinyağında bekleyip sonra süzülüyormu yoksa ezilmiş haliyle mi uyguluyoruz ama saçlara ezik sarımsak yapışmazmı kızlar bu kürü uygulayanlar bilgilendirirmisiniz beni

bende katılıyorum, ama hiç denemdim çünkü eşim anlattı gençken kendisi sakllarının hepsi çıkmıyomuşlaelaelaelaelae, kayınvalidemin tavsiyesiyle sarımsak suyu sürmüş günlerce. ve işe yaramış. bir yıla kalmadan çıkmış sakalları, hemde çoşmuş şimdi kereste gibi maşallah delikafadulden

benmde babamın sakalında sackıran tarzı bsy olmuss.. oda sarımsakla zeytınyagını bırlestrıp surmuss 2 hafta ıcınde kendıne gelmıs sakalları suanda gayet ıı =))

yarım kalmış bi şampuan şişesine 3 tane sarımsağı iyice ezip koydum
banyoda 1 kere bununla yıkıyorum diplere masaj yaparak,biraz bekletiyorum kafamda
sonra kendi sarımsaksız şampuanımla da bir kere yıkıyorum
durulama suyuna elma sirkesi koyuyorum 1 çorba kaşığı bununla duruluyorum
son olarak da sadece suyla her yerini iyice duruluyorum
ıslakken kokuyor ama kurudukça koku kalmıyor
geldiğini düşünüosanız da ben o kokunun ellerden geldiğini düşünüyorum
dün başladım devam edeceğim elma sirkesi saçlarımı parlattı ve kokuyu götürüyo zaten
saçım uzarsa da buraya yazarım kızlar
bi arkadaşın tavsiyesi üzerine başladım onun saçları bayağı uzamış,ona da teşekkür ederim burdan paylaşımı için :)

bende dün başladım kaşlarım için deniyorum sarımsağı ikiye bölüp sürüyorum sonuç olumlu olursa saçlarımda deneyeceğim günde bir kere sürmek yeterlimidir acaba?
güzel paylaşımlarınız için teşekkürler arkadaşlarkaydirigubbakcemile5

off yıne basladı sac dokulmem :S ne zaman tamamen etkı gosterır yaa su sarımsak ve ampullerr

cnm dışardan böyle şeyler saç dökülmesini kesmez sorununu içerden çözmelisin belki kansılzık ya da vitamin eksikliklerin vardır

gıdecem ıns haftaya doktora ama bızım burdakı hastanenın cıldıyecısıyle kavga ettıgım ıcın =)) baska hastaneye gdecem.. gıcık adam tayını cıksada kurtulsam

gıdecem ıns haftaya doktora ama bızım burdakı hastanenın cıldıyecısıyle kavga ettıgım ıcın =)) baska hastaneye gdecem.. Gıcık adam tayını cıksada kurtulsam

hehe o da aynı şeyi senin için düşünüyor olmasın (ne fenayım degil mi)

aman dusunsun cok da fifi =)) sınır oluyorum öyle bastan savma ıs yapanlara yaa senı boşunamı o koltuga oturtmuslar bı ılgılen ıste 2 ılac yaz yolla ohh..

Kızlar kel kalıcam ben yakında... Diplerim çok açıldı. Çok üzülüyorum. (((

Sarımsak çare olurmu ki derdime? Her su değdiğinde kokarmı? 1 ağustosta rahatsızlığımdan dolayı yüzmeye başlıcam. Kokarsa rezil olurum orada (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…