Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sarmsak, sarmsak, sarmsak

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
ben haci sakirin zeytinyagli sabunu ile 4 yada ganranti olsun diye 5 kere yikamistim islakken biel kokudan eser yoktu yani düsün canim ama ben zeytinagi ile karistirik yapiyorum o yüzden zeytinyagi akitmak icin önceclikle sacima bir yumurta sarisi hatta yediriyorum 2 dakka bekletiyor sonra su degdirmeden sampuanlyiorum 2 kere yetiyor yagdan esir yok sona sabunla kokudan eser yok

kızlar sarmısagı yatarken sürüp sabah yıkasam zararı olurmu yoksam gündüz mü sürüp az bekletsem

o kokuynan yatilmaz canim ya :1no2: istersen deen nasil bir etki eder bilemem ama o koynana uymak biraz zor ben bir kuaföre sormustum yag karisimlarini sacda yaklasik 30 dakka yada 45 dakka tutmak yeterliymis bu bilgi isine yarar umarim ama strecle iyi sar gür sacli günlere insallahsırnaşık şey

ewt o kokuyla zor yatılıyo teşk canımm bilgilerini paylaştıgın için aynen yapcamm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Valla bugün bi cesaretlendim kokarsa koksun dedim bi diş sarımsağı ikiye böldüm sürdüm saç diplerime 20 dk beklettim yıkadım sonra tabi tamamen koku gitmedi 2. ya da 3. yıkayışımda gider herhalde.sengözlerimebaksanab
İnş. çıkar :)

kızlar benim sorum olacak belki önceden sorulmuş cevaplandırılmıştır ama hepsini okuyamadım saf zeytinyağından bahsediliyor yani normal evdeki olmaz mı illa saf z.yağı mı olacak?? 1de 1 bardak 3 defa kullanmaya yetiyor mu benim saçlar 1az uzun daha fazla hazırlamak mı gerek ona göre tedbirli davranayım en baştan

yok canm saf olmak zorunda dıger aycıcek flan olmaz =) bırde fazla kullanmana gerek yok hafıf ısıt ıstee ayarlaa dıplere uclara az bsy sur

yok canm saf olmak zorunda dıger aycıcek flan olmaz =) bırde fazla kullanmana gerek yok hafıf ısıt ıstee ayarlaa dıplere uclara az bsy sur

teşeküürler canm ya sanki 1 yerde ben baya sürüorum die okudum ondan merak etmiştim n kısa zamanda uygulicam yazarım sonucu bende artık:1rolleyes:

kızlar moralim okadar bozuk ki..belime kadar olan saçlarımı dün kuaföre gidip omuzlarımda kısacık kestirdim..kına sürdüm 1 ayy önece...1 hafta önce doktora gittim saçımı muayene bile etmeden kuaförde hazırlanmak üzrere vitaminlerden oluşan bi su yazdı bana..kuaförde tam 1 saatte hazırlandı bisuru tüp kırlıp bi şurup şişesinde karıştırıldı...okadar döküldüki son 3 aydır saçım...kafa tasımın şeklini görebiliyorum artık uykularım kaçtı...1 haftadır uyuyamıyorumda...okulda çok stresler yaşadım,katı diyeti yapıodum...3 aydır dökülüodu saçım ama öyle böyle değil...kemoterapili hastalar gibi...doktorun verdiğini kullanıyorum dibinde az kaldı..doktor bittikçe yenisini al kullan dedi ama lise öğrencisiyim okullar açılıcak ve yeterince sinirlerim bozuk...bekleyemem hiç..şu sarımsak olayını yapıcam şu doktorun verdği bitsin de.... şimdi,bu karışımı başıma sürdüğüm zaman,saçlarda ilk zamanlar dökülmelerim çoğalmaz dimi? okadar kötü ki resim eklerim kızlar...psikoloğa bile gitmeyi düşünüyorum zira 16 yaşındayım ama sanırım depresyona bile girmiş olabilirim:S

canım bi kan tahlili yaptırmadan doktorun verdiklerini kullanma derim .sorun içte ise dıştan ne yapsan boşşş.

kızlar ben de sarımsağın ellerine bıraktım kendimi yarım kutu şampuanımın içine 4 diş rendeleyip çalkaladım ve her gün saçımı bununla yıkıyorum zeytinyağı ve sarımsak karışımını da bu akşam yaptım yarın sürücem saçıma, şampuanıma koyduğumdan beri 4 kere saçımı yıkadım uzadığını farkedemiyorum saçım kınalı olduğundan belli olmuyor dipler ancak o kadar yumuşadı ki ve gerçekten dökülmede yüzde 70'e varan bi azalma var bi de hani şu kısalar havaya kalkarlar ya onları da yatıştırdı bu sarımsak :) yağlı karışımdan da umutluyum bakalım gözücez

kokuya da açıklık getireyim saçta çok az br koku hissediliyor ama benim aklım hep saçımda olduğundan bana öyle geliyor olabilr :) bi de kınanın kokusu onu bastırıyor da olabilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…