Tabii ki anlatırım.
Önce saçlarımın ne kadar döküldüğünü anlatmak istiyorum. Saçlarımı çok sık boyadığım ve kalitesiz boya kullandığım için yıpranmışlardı. Hem dökülüyor hem de rengi soluyordu. Özellikle ön tarafımda ve tepe bölgemde ciddi açıklamalar olmuştu. Gerçekten moral bozucu bir durumdu.
Saçlarımın güçlenmesi için badem yağı, kekik yağı gibi karışımların olduğu yağlar sürdüm. E vitamini kapsülü, bepanten kapsül gibi uygulamalar da yaptım.
Ve bir gün kadınlar kulubunde araştırma yaparken sarımsak formülünü gördüm. Ne kaybederim ki bir de bunu deneyeyim dedim.
Ben de sarımsak rendelemek için minik bir rende var. Onunla sarımsağı rendeledim. Saçımın dökülen bölümlerine iyice yedirerek sürdüm. Bu arada bir yanma hissi oluşabiliyor, bilginiz olsun. Daha sonra saçıma bir baş örtü sardım. Yarım boyunca bekledim. Ardından önce iyice durulayıp sonra zeytinyağlı sabun ile yıkadım.
İlk denememde saç rengimde parlaklık oldu. İkinci denememde dökülmeler azaldı. Dün artık 10uncu denemeyi yaptım. Saçlarım dökülmüyor ve yerine yenileri bile çıkıyor. Beni her göre saçların ne kadar gürleşmiş diyor ve çok mutlu oluyorum.
Son bir kaç denememde sarımsakla beraber biberiye yağı kullanmaya başladım. Kan akışını hızlandırıyor ve saçın uzamasını sağlıyormuş. Gerçekten faydasını gördüm.
Önemli bir şey var ki hiç bir uygulama tek seferde fayda etmez. En az 3 defa eşit aralıklarla düzenli olarak uygulamanız gerekir.
Sarımsak sürmek hem çok ekonomik hem de gerçekten etkili bir yöntem.
Böyle bakımlarını etkisini 2 ay sonra görürüsün. 2 ay sonra çıkan saçlar görünür şekilde uzar çünkü kaydirigubbakcemile2, 6 - 8 ay devam edersen asıl o zaman iyi sonuç alırsın a.s . Bıkmadan yapmaya bakın, kimseyi takmayınKızlar bu karışımı sürdükten sonra saçlarınızı durularken dökülme çok oluyo mu sizde de?Benim dökülmemde azalma yok gibi özellikle banyoda çok dökülüyo.2 kere uyguladım inşallah saç çıkar şu an tek isteğim bu dökülmem varsın durmasın:)Sanki önlerde sarı ve minik var ama acaba önceden varmıydı ona dikkat etmedim.Onun haricinde başka yerde daha yeni saç yok malesef.Kaç kadar uygulamadan sonra yeni saçınız çıktı?2 gün arayla 2 kere uyguladım böyle devam ediyimmi bi süre yoksa uygulamaları seyrekleştiriyimmi sizce?
Sevgili elsam_8 haklısın sadece ıslakken kokuyo.Senden daha da bi cesaret alarak uyguladım dediğin gibi koku kalmıyo teşekkür ederim.
Böyle bakımlarını etkisini 2 ay sonra görürüsün. 2 ay sonra çıkan saçlar görünür şekilde uzar çünkü kaydirigubbakcemile2, 6 - 8 ay devam edersen asıl o zaman iyi sonuç alırsın a.s . Bıkmadan yapmaya bakın, kimseyi takmayınlmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?