Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Sarmsak, sarmsak, sarmsak

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
kızlar ben bi konu açmıştım sarımsaklı bi tarif hakkında buraya nasıl link ekleniyo bilmiyorum ama çok ciddi faydasını görmüştüm
egeli bi aktar amca tarif etmişti
ama böyle bişey yok yani kuaförüm saçlarının dibi bi sürü küçük saç demişti
yaz gelince kokudan dolayı bıraktım
ama kışın başlıycam gene
müthiş yani kesinlikle

ya yeni gördüm kızlar kusura bakmayın
birincisi içten takviye için muhakkak vitamin alıyoruz heryerde yazıyo artık
pantogar olur priorin olur ikisi de güzel
kansızlık varsa ya da bi kan hastalığı onu düzeltmeden ne yaparsanız yapın düzelmiyo.
sonra hakiki zeytinyağı,badem,susam,hint,hindistan cevizi,ısırgan(iki tane),yılang yılang,çörekotu(hücre yeniliyo önemli),jojoba,buğday ,okaliptus(saçın nefes almasını sağlıyo)çam terebentin ve yılan yağı (iki tane)
bi miktar sızma zeytinyağına bi baş sarımsak, (ama benim sarımsak aldığımda sarımsaklar böyle iri iriydi yani çok küçükse taneleri iki baş olsun)koyuyoruz blendırla eziyoruz bunu
sonra güneşe koyuyoruz böyle bi hafta kadar kalıyo.sonra diğer yağları ekliyoruz kavanozda iyice karıştırıyoruz.
sonra kullancağımız kadarını alıp bi kaseye içine evigen ve bepanthene iğne kırıyoruz ikişer tane,iki adet bıldırcın yumurtası kırıyoruz.bunu iyice çatalla eziyoruz
sonra temiz yıkanmış kuru saça sürülüyor
ama önceden saçımızı ısıtılmış havluyla sarıyoruz biraz kıl gözenekleri iyice açılıyor sonra masajla yediriyoruz
streç film sarıp en az iki saat bekletiyoruz
gece sürüp sakın yatmayın bazen okuyorum çok yanlış ilk anda saç parlar tamam ama kıl kökleri havasız kalınca kısa sürede ölür
sonra banyo yaparken ılık suyla akıtıyoruz yağın fazlasını
sadece iki kez çok tırnaklarla kazımadan iyi bi şampuanla yıkıyoruz
bunu haftada iki kez yapıp saçlar düzelince bir kereye düşürüyoruz
kapalı bi bayan olduğum için resim koyamadım.ama eski resmimin olduğu saçlarımla yenisi arasında bariz fark var(ki doğum kansızlık sonra bi kan hastalığı saç maç kalmadı neredeyse bende)
ama ben bunu sabırla yani bu tarifin uygulandığı karışımı böyle büyük konserve kavanozlarıyla iki tanesini bitirdim.zaten karışımı 6 ay içinde bitirmek gerekiyo
ben buralarda saç için tarif ararken egede tatildeyken yaşlı bi aktar amca çok yardımcı oldu bana.ha bu arada bulursanız egede köylerde satılan kantaron yağından da ekleyin.
kuaför bile bana ürün kakalamaya çalışırken ben ona tarif verdim.çok ciddi minik minik saç çıkarıyo.cilt doktoruna da gitmiştim geçen yıl o zamanlar buna yeni başlamıştım.dr.a dedimki ilk anda dökülüyo biraz masaj falan yapınca kesiyimmi yoksa dedim .doktor da onlar zaten dökülcektir iyi yapıyosun bu tarife devam et ben sana başka ne veriyimki sen dışardan yapılcak herşeyi yapıyosun zaten dedi. ama düzenli ve uzun vadede yap aksatma dedi
bi tek işte pantogar vitamin yazdı yolladı beni.bunu en az 3 ay kullancaksın yetmezse 6 aya çık dedi.aradan bi yıl geçti fark gerçekten çok.sadece sabretmemiz lazım kızlar.bi iki hafta ya da bi iki ay yapıp işe yaramıyo dememek lazım
bi de sürekli başka başka tarifleri karıştırmamak lazım
yağ olarak ben aktarıma alizade'nin yağlarını getirttim
karden markasının bi çoğu susam yağıyla falan inceltilmiş.ama bulamazsanız karden de olur
tabi alizedeyle kıyaslanamaz ama o daha iyi ve gerçekten daha doğal

Son düzenleme:
ha bi de ben şöyle yaptım hr banyoda saç dipleri kokuyo ya.yağlarla işim bittikten sonra bile ne zaman banyo yapsam sarımsak kokuyodum.ben de saçımı kendi rengine boyadım koku falan kalmadı.şimdi sarımsaksız aynı yağlara devam ediyorum o da canım isteyince

öncelikle herkese merhabe
benim sorunum da sizinkiyle aynı tıpa tıp hemde.....inanın moralim çok bozuk aşırı derece de kafama takmış durumdayım başımın tepesinde ciddi oranda açıklık var ve tesadüfen google da arama yaparken konuyu buldum ve sevindim hemen uygulamaya başlıcam umarım işe yarar gerçekten....hepinizden alah razı olsun gür saçlı günlere......

Kızlar yazdıklarınızı baştan sona okudum ama gözümden kaçmış olabilir emin olmak için soruyorum.Kokusunu alması için sirkeli suyla durulamayı tavsiye etmişsiniz.Bir yerde elma sirkesi yazıyo,illa elma mı olacak yoksa üzüm sirkesi de olabilir mi?Akşamdan hazırladım zeytinyağı ve sarımsak karışımını deniycem eğer çok kokarsa sirkeli su uygularım peşinden.Bir kaç gün önce sadece sarımsakla denedim bu akşam ikinci kez yıkadım inanın burnuma kokusu gelmiyo artık.2.kez yıkamadan önce ıslakken kokusunu alıyodum.fakat onu fazla bekletmemiştim.bu sefer koku konusunda tereddütlerim var çünkü üşenmezsem 2günde bir uyguluycam bir süre, inşşş faydasını görürüm.hepinizden Allah razı olsun başta dilekumur arkadaşım olmak üzere.

benvehedeflerim eğer iice durularsan sadece ıslakken oluyor koku. ben 2 hafta her duşa girdiğimde yaptım gerçekten saçlarım parlıyor resmen. ve aslında şunu yazmak istemiştim. dün gece saçlarımn önünü bi kaldırdım açık olan şakaklarında saç çıkmış. inanamadım okdr mutlu oldumki. ama oralara sarımsak da sürüyordum ben küçük küçük saçlar çıkmış.
birde bayramda erkek bi arkadaşmla konştm kçükken sakalları çıkmıomş demişlerki yüzüne jilet sür ardından sarımsak. yapmş ve çıkmş.

ha birde ben leylek arkadaşımn dediği kadar karıştırmadım sadece sarımsağı rendeleyip üstüne saf zeytinyağı döküp sabaha kdr beklettim. ben sadece bunla bukadar iyi sonuç aldım birde leylek arkadaşımnkini tahmin bile edemiyorum...

ama cok fena kokuyor yaa =(( 1 ay oncekı yaptıgımın yenı kokusu cıktı gıbı.. hadi ıslakken neyse de terledın mı falan da kokuyor yaa

eheh evet özellikle denizde. ama napalım=))) dua edelimde yağmur olmasn
birde çok bekletnce daha az kokuyor sanki?

valla bana kalırsa da koku olmuyor ama bunu gel yanımdakılere anlat =) uzaklastılar resmen benden hele ki bıraz yuruyeyımm terlemeye baslayım off cok sınır bozucu

alla alla niye öleki.. benim okadar rahatsız etmio kimseyi..hatta anlamıyolar.. acaba karışımı bi kabın içinde çok bekletmiyormsn?

hmm ben akşam yatmadan bi kavanoza sarımsak rendeleyip üstüne zeytnyağı döküorum sabah kalkıp sürüyorum. en az 12 saat bekletyrm.. bi kere 2 saat bekletmştm çok kokmştu..

Kızlar bu karışımı sürdükten sonra saçlarınızı durularken dökülme çok oluyo mu sizde de?Benim dökülmemde azalma yok gibi özellikle banyoda çok dökülüyo.2 kere uyguladım inşallah saç çıkar şu an tek isteğim bu dökülmem varsın durmasın:)Sanki önlerde sarı ve minik var ama acaba önceden varmıydı ona dikkat etmedim.Onun haricinde başka yerde daha yeni saç yok malesef.Kaç kadar uygulamadan sonra yeni saçınız çıktı?2 gün arayla 2 kere uyguladım böyle devam ediyimmi bi süre yoksa uygulamaları seyrekleştiriyimmi sizce?
Sevgili elsam_8 haklısın sadece ıslakken kokuyo.Senden daha da bi cesaret alarak uyguladım dediğin gibi koku kalmıyo teşekkür ederim.

Böyle bakımlarını etkisini 2 ay sonra görürüsün. 2 ay sonra çıkan saçlar görünür şekilde uzar çünkü kaydirigubbakcemile2, 6 - 8 ay devam edersen asıl o zaman iyi sonuç alırsın a.s . Bıkmadan yapmaya bakın, kimseyi takmayın lmaz:

Haklısın tabiki bıkmamak gerekir canım devam etmesine ederim ama çok dökülüyo durularken bu korkutuyo beni.Sizde de var mı bu sorun?Yerine saç çıkmazsa eldeki saçlarımdan olurum.Kesin saç çıkar diyosanız o da problem değil zaten alışkınım dökülmesine bi kaç tel fazlası beni etkilemezmafoldumben

kızlar bu zeytinyağı ve sarımsak karışımının içine evigen bepanthen ve bemiks gibi ampullar kırsak daha iyi olurmu yoksa hiçbirşey karıştırmadan mı sürmeli?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…