Şartlarıma uymazsan ayrılalım diyen sevgili

Tekrar yazarsa asla cevap verme kudursun. Egoya bak nirvanaya ulasmis.

Asla sakın tekrar deneyeyim intikam vs. ile uğraşma git yurtdışına doktoranı yap, belki hayatına orada yaşayan bir türk yada yabancı sana değer verecek biri çıkar karşına, emin ol evlensen bile bu insan seni çalıştırmayacak ki ezebilsin, bu tarz egosu yüksek insanlar psikolojik sorunları olan insandır. Sen kendi yaşamına başarılarına devam et, böyle bencil insanlarla olmasın daha iyi, hayatında başarılar dilerim.

Koşarak uzaklaş.

Bu şartları sunması için gerekli ortamı sağlamışsın malesef. Daha fazlasını verme derim. Konuşmasın, konuşma. Zaten az bir vakit kalmış. Çok da zorlarsa konuşmak için “zamanım gerçekten çok kıymetli. Hayatındaki büyük değişikliklere ve daha büyük başarılara hazırlanıyorum. Çok da heyecanlıyım. Toksik insanları hayatımdan çıkardım. Kusura bakma” de çek git yanından.

Cok sert haddini bildir. Terbiyesiz. Madem egosu kaldırmıyor . Kendine göre birini bulsun. Normalde küfür etmem ama bu şartları bana sonra birisi ha s....r ordan. Aşağılık kompleksi saygısız pislik. Kendine değer ver lütfen. Bu adama asla ve asla bı damla yüz verme.

Yerinizde olsam intikamla vs uğraşmam, cidden adam mide bulandirici dusuncelere sahip asla kendime sicratmak istemezdim boyle birini. Emin olun "lise mezunu eş" ini de ezecek, kotu davranacak bu adam. Mutlu etmez bu kafada biri.
Kurtulduğunuz için mutlu olun, ben bu laflari duyduktan sonra selam veresim gelmezdi.

Ne okudum ben ya

Bence sadaka filan verin cidden şimdi görmeniz çok iyi olmuş.
Ve iyi ki göstermiş bu yönünü.
Kendisini iş yerinde saçmalamaya dev ederse üstlerine filan şikayet edin gerekirse.
Hiç kimsenin iş yerinde huzur bozmaya hakki yok.
Ben hiç sasirmadim çoğu türk erkeğinin özü böyle caktirmiyorlar sadece.
Bir hemcinsim olarak da sizinle ve başarınızla gurur duydum daha fazla takdir edilmeyi hak ediyorsunuz.

Bu konuyu nerden buldunuz?

Ahahah narsist demişler alakası yok. Ezik bu. Dümdüz ezik. Narsistik eğilimleri var, ama o eziklik psikolojisi bastırıyor, bu halinden suçluluk duyuyor aslında, kendini haklı görmüyor içten içe, bu dürüstlüğü de ondan zaten. Arada manipülasyon teknikleri uygulamaya çalışıyor ama ı ıh beceremiyor. Özünü fena bastırmış, üzülmemek kırılmamak için.

Some eğitimli ortadoğu erkeği problems. Feminist fikirleri her alanda kendine 10 basan kadına denk gelene kadar.

para, kariyer kişinin kendisini etkiler ilişkiyi değil. destek çıkılması güzel bir şey fakat köstek olunması rezalet. o bir ayı ben ona zehir ederdim. akılsız mı ne egosuna tüküreyim onun

Ne kadar bencil egoist ve boş bir insan. Muhatap bile olmayın. İlerleyen süreçte sizin yeni sevgilinizi ve başarılarınızı instagtamdan facebooktan stalklayarak hasedinden çatlayacak

Arkadaşlar niye böyle yapıp konu hortlatiyorsunuz yaa? Ocak 2022'de yatagaimizda oturup siteye girerken neden Ocak 2018'deki dağ ayısına sövelim ki??

Ekleme; Stalk sonucunda öğrendim ki bu dağ ayısı da sonradan aynı doktora şehrinden kabul almış, yani orada da görüşmeye devam... Konu sahibi yok mok demiş ama niyetsiz olsa adama cevap yazıp kkya konular acmazdi.
İnşallah çok daha başarılı olup, orada da bir Hans, bir Alberto falan bulmus, bu dağ ayisini aynı okulu yazdığına pişman etmistir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…