Şartlarıma uymazsan ayrılalım diyen sevgili

H
cidden anlamıyorum sizinle gurur duymayı neden akıl etmiyor o zaman ikinizde mutlu olabilirdiniz.

Yuh diyorum. Şaka gibi bir erkek arkadaşınız var. Tutmayın bence salıverin gitsin küçük egoyu.

Genelde bu türler evlendikten sonra gösteriyorlar gerçek yüzlerini ama bu dayanamamış ve patlamış. Bence çok şanslısınız.

1 ayınız kalmış, biraz daha dişinizi sıkın.

Ona en büyük intikam da, yolunuza devam edip, başarılarınıza başarı katmak olacaktır.

Buarada yolunuz açık olsun

Soylemesi iyi olmuş. Size yepyeni tertemiz bir kapi aralamis bence. Ya ileri gidip nisanlaninca evlenince ogrenseydiniz. Kariyerinizde basarilar. Bu arada intikamla ugrasip onun istedigi seviyeye inmeyin. Yokmuş hiç olmamis gibi davranin

Ben sizinle aynı şeyi düşünmüyorum bence onlar sorgulamadıkları ,irdrlemedikleri,eğitim seviyeleri düşük olduğu için mutlular :))))

"Ortadoğulu" erkek ne demek ya:))))) bari enlem ve boylam cinsinden büyüdüğü şehrin coğrafi olarak tam yerini de söyleseymiş 40derece doğu, 54 derece güney hahahah

degerli vaktini initkamla harcama.

sana yakin bir yerlerde oldugunda emrah türküsü ac kendine gelsin

Ozaman ben size şöyle söyleyeyim bence fikir olarak feminist bir erkek olsa bile sizinle birlikte olunca kendini keşfetmiş gibi geldi..feminizm düşünceleri tepetaklak oldu.sizinle kendini idrak etti.bana kalırsa dürüst davranmış yol verin gitsin.kendinide Hint kumaşı sanmasin.

Hiç muhattap olmayın bence. Baya bir aşağılık kompleksi var sanırım beyefendinin. Uzak durun, huzurunuzu kaçırmasına izin vermeyin. Hayatta aşağılık kompleksli bir adamla uğraşmaktan çok ama çok daha önemli meseleler vardır, bunu hatırlayın sürekli.

Ben de aynı şeyi söylememiş miyim zaten ?
Hayır siz sadece onlar mutlu gibisinden demişsiniz, erkekler için bu kadınlar makbul demişsiniz. Ama onlar makbul bulundukları için değil de eğitimsiz, sorgusuz ve kör oldukları için mutlular anlamında dedim.

Adam da asagilik kompeksi var. Kendini de bulunmaz hint kumasi sanmis. Sartlara da bak. Sartli surtlu sevgililik mi olur? Noterden sozlesme hazirlasaymis bari. Cok cahil ya. Umarim sen de donmezsin bu narsist adama.
Yuru de ense trasini gorelim deseydin.

Ohhhh cek icinden sevin bence. Gercek yüzünü göstermis. Intikam almak istiyorsan, hic takma umursama hayatindan tamamen cikart inan bana bu onun icin cok büyük bir ceza ve en güzel intikam olur. Keske bukadar iyi bir pozisyondayken siz deyilde o cikip gitseydi, veya is yerinde tecrübelerinizle söyle biraz ezseniz onu hicte fena olmaz sanki.

Vayy evet narsist ama farkındalık düzeyi çok yüksek,içgörüsünü de yapmış yanlış ya da doğru ne istediğini biliyor,bu bağlamda aslında açık oynamış ya kabul eder devam eder ya da ilişkiye son verirsiniz,kimi kadınlar kurban olmayı sever mesela siz de böyle şartları varken onu isterseniz siz de gönüllü kurban olursunuz aslında. Bu ilişkiye devam edip etmemek de sizin ruhsal sürecinizi tanımlayacak bence. Ayrıca eger kıskanıyorsa sizi o fesatlık ruhuna bi kere girdiyse bunu kim engelleyebilir ki o da böyle bi insan. Örneğin ben x kişinin beni kıskandıgını ve bundan dolayı bana şaka adı altında laf soktugunu farkettim,uyardım ve cidden o günden sonra bi daha bana şaka yapmadı ama dalga dalga negatif enerjisini alıyorum,bunun önüne kim geçebilir ki o canlı yaşamaya devam ettikçe o duygu baki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…