Şartlarıma uymazsan ayrılalım diyen sevgili

Ben anlamıyorummmm yaa...
Bu nasil bir ego..
Bu nasil bir kompleks.
Bu nasil bir duygusuzluk.
Bu nasil bir eziklik.
Çok saydirmak istedimm cokkkk

Son düzenleme:
Alacağın en iyi intikam bu insan benzeri şeyi görmezden gelip sonsuza dek hayatından sutlmak olacaktır kk daş!
Sana da diyecek şeylerim var amma lakin hem cinsim sin aklının hakkını ver yahu!

Şartlarına bakılırsa yeni birini bulmuş gbime geldi.. başkası sizi sevgili sanmasın Diye aklınca zekilik yapmış.
Kendine saygın varsa seni kukla gbi elinde oynatmak isteyen bu adama yol ver...

Bitirmek icin coook gec kaldiginizi dusunuyorum.
Seven erkek sevgilisinin/esinin basarisi altinda ezilmek yerine gurur duyar.
Bizim esimle egitim farkimiz oldugu halde boyle bir muamele gormedim ki siz esit sartlardasiniz bir de. Kurtuldugunuz iyi olmus.

Tipik bir erkeğe daha hoşgeldiniz hopaaaa egosu kaldirmiyormus hasbabim bas k*çınar tekneyi gitsin emin ol daha iyileriyle karsilacaksin

adam başkasını bulmuş.sizede kariyeri bahane edip o sunduğu şartları siz onu bırakın diye sunmuş zaten..yani benim düşüncem bu.yoksa kimse sırf kıskançlıktan o kelimeleri söylemez ama adam karaktersiz onu tartışmaya bile gerek yok.Valla direk silip atılır böyle insan

Peki ben bu şartlar karşısında ne kazanacağım dedim? Benimle işten ayrılana kadar görüşme hakkı kazanacaksın dedi!
Bu favorim oldu adamın maşallahı varmış egosunu serumla mı alıyor kıra kıra bitirememişsin mübarek... erkeklerin çoğu böyle maalesef, başarılı kadınlara hayran kalırlar ama evde ki eş "altında" olsun.
Yol ver gitsin ve senin için tek dileğim, umarım yaptıklarınla ve başardıklarınla seninle gurur duyan ve seni destekleyen biri bulur seni bundan sonra, yolun açık olsun.

sartli surtlu ask mi olurmus?bu ne ya?Buraya yazmaniz bile gereksiz:yollayin gitsin:keske herkes sizin gibi sansli ve özgüvenli olsa..

Erkeğin kıskancı, fesatı da böyle oluyormuş demekki.
Senin yerinde olsam “memleketteki kız senin gibi pisliği ne yapsın be” derdim. Herkesin bir vizyonu var sonuçta.
Pis herif, umarım evde kalır da evlenemez :)

Yesinler onun egosunu. Dağ ayısı hödük. Kendini bulunmaz hint kumaşı sanıyo. Tamamen yok sayın hiç muhatap olmayın iyice çatlasın öküz
Ay çok sinirlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…