- 16 Haziran 2016
- 5.966
- 37.617
- 498
- Konu Sahibi littlemermaid993
-
Yok canım hiçbiri feminist değil yalan.Bu adam bir de Türkiye' nin en iyi üniversitelerinin birinde lisans-yüksek lisans yapıyor ve oldukça iyi bir şirkette çalışıyor. Dışarıdan görseniz bu dediklerinin tam tersi olarak tanıtıyor kendini. Benim en sevdiğim özelliklerinden biri feminist bir erkek olmasıydı güya, yaşadığım şoku anlatamıyorum ki.
Böyle bir karakter için intikamla falan uğraşmak çok gereksiz. 1 ay sonra gidiyormuşsunuz zaten. Yoksayın gitsin.
bu şartlar iyi olmuş bence ... böyle bir insanla olmak fazlasıyla yanlışken...
sal ipini
Yol yakınken bırak gitsin.
Kurtulduğumuza sevinin, bir daha yazarsa da muhattap olmayın, o yokmuş, hatta hiç olmamış gibi davranın.
Ben sinir oldum burda o ayrı.
Bi bahane bulması lazım tabi adam bunalıma girdi girecek uzak durun benceBen de bunu çok sorguladım. Tek cevabı başlarken ben seni bu kadar çok seveceğimi bilmiyordum, şu an çok seviyorum o yüzden bunlar bana daha da ağır gelmeye başladı, aşkımdan ölsem de yapamıyorum oluyor.
Alsin eline bir top sektire sektire gitsin...... bu konunu okumadan önce yazdigim.
Buda okudukdan sonra: ne güzel is güc sahibi kariyer sahibi insansin. Kendiyle mutlu olmayan adami ne yapacaksin. Bende esimden cok fazla maas aliyorum. O daha bir kere bile lafini etmedi. Hatta bana daha da yükselmem icin destek oldu simdi de daha bir yüksek okul okumami istiyor. Gittin alsin o zaman istedigi gibi bir kizi
Adam resmen ülkemiz erkeklerinin röntgeni gibi.
Taktir ettiğim tek yöne bunu dürüstçe itiraf edebilmiş olması.
Böyle düşünürler ama iş Türk kadınını gömmeye sıra geldimi en ön safda yer alırlar..
Depar ata ata uzaklaşın.
Koynumda yılan beslemişim diyebilirsiniz rahat rahat. Bu kadar fesat, kıskanç, olmayan başarının egosu altında ezilen bir erkek ilk defa görüyorum. Böyle birinin sevgisine zaten inanamazsınız. O size 1 zehir ederse orayı siz ona 3 edin. İkiyüzlülük neymiş görsün beyfendi.
Bence içten içe seni rakip görüp delicesine kıskanıyor. Sana şunu demek istemiş: sendeki olanaklar bende olsaydı neler neler yapardım ama işte sen zengin çocuğusun, biz yoksuluz. Zengin kız gariban erkek tiradı atmış sana... erkekler onu hiç aşamıyor
Buraya çok güldüm kusura bakma..
"padişahın sol ... mısın?" deseydin suratına doğru..
ne komik çocukmuş
şöyle bir kahkaha patlatıp bu kadar ezik olduğunu fark edememişim benim hatam kusura bakma deseydin bütün intikamını alırdın..
ya bu bildiğin ezik, kavruk!Olabilir mi dersiniz? Ben maddi durumu hiç vurgulamadım ama az çok biliyor tabii. Mesela annemi çok sever, annem yazın yazlığa davet ettiğinde gelmedi. Sonra bir kavgada bana dedi ki ben yüzme bilmiyorum, neden geleyim ki? Benim büyüdüğüm ilçede yüzme havuzu bile ben üniversitedeyken açıldı, ortaokuldan beri de tatile gitmedim dedi. Defalarca anlatmaya çalıştım aramızdaki fırsat eşitsizliğinin sebebi ben değilim, sen neden sürekli benim üzerime atıyorsun bu yükü? Cevap vermedi hiç...
Yok canım hiçbiri feminist değil yalan.
Bu ülkede Ortadoğu kültürüyle yoğrulan yurdum erkeği senin ne okumanı ne çalışmanı ne hakların için sesinin çıkmasını ister.
Sen onlar için hizmetçi oluyorsun. Bazıları da anlamıyor hala hemen evlenip çocuk yapmak isteyen erkekler sizi çok sevdiğinden o işi yapmaya kalkmıyor yani.
Çocukla uğraşacağını bildiğinden kendi rahatı için ona karışmayacağını bildiği için çocuk istiyor hemen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?