Şartlarıma uymazsan ayrılalım diyen sevgili

Yok canım hiçbiri feminist değil yalan.
Bu ülkede Ortadoğu kültürüyle yoğrulan yurdum erkeği senin ne okumanı ne çalışmanı ne hakların için sesinin çıkmasını ister.
Sen onlar için hizmetçi oluyorsun. Bazıları da anlamıyor hala hemen evlenip çocuk yapmak isteyen erkekler sizi çok sevdiğinden o işi yapmaya kalkmıyor yani.
Çocukla uğraşacağını bildiğinden kendi rahatı için ona karışmayacağını bildiği için çocuk istiyor hemen :)

" Benimle işten ayrılana kadar görüşme hakkı kazanacaksın dedi! "

vay anasını sayın seyirciler
kariyerinde tavan yapacak zamanın tam ortasındayken inan böyle kasıntı bir herifle uğraşmaya bile değmez.
seni haketmiyor bence. söylediği onca salakça lafı hangi kız kabul eder. vallahi iyi sabır göstermişsin.
yürek yimiş mübarek
def et gitsin.

haaaa unutmadan söyleyeyim.
bundan sonra o zaatın hayatına girecek olan kızlara adamın kullanım klavuzunu ver bari.
caaanım kızlara yazık olmasın

Böyle bir karakter için intikamla falan uğraşmak çok gereksiz. 1 ay sonra gidiyormuşsunuz zaten. Yoksayın gitsin.

bu şartlar iyi olmuş bence ... böyle bir insanla olmak fazlasıyla yanlışken...

Yol yakınken bırak gitsin.

Kurtulduğumuza sevinin, bir daha yazarsa da muhattap olmayın, o yokmuş, hatta hiç olmamış gibi davranın.

Ben sinir oldum burda o ayrı.

Ayrıldım zaten ben whatsapptan engelleyince beni bütün sosyal medyadan engellemiş :) 1 ay daha işte yüzyüze bakacağız, o süreyi atlatabilsem yeter...

Bi bahane bulması lazım tabi adam bunalıma girdi girecek uzak durun bence

şunu da eklemeden geçemeyeceğim
burada konu sahibi de okumuş eğitimli ,
konu sahibinin sevgilisi de yakın şartlarda eğitim olarak
dısarıdan bakıldıgında belkş çok modern bir adam ama

üzülerek söylüyorum ki, erkekler için kadının koyunumsusu makbuldur
çevrenızde de dikkat edin
sorgulamayan , irdelemeyen , eğitim seviyesi düşük, gözü çok açılmamış kadınlar daha mutlu

üzgünüm ama bu bir gerçek

Normali de bu olmalı zaten değil mi? Daha önce ağzımı arayıp fark etmediğim zamanlarda, eve giren para ortak olur zaten, kimin ne kadar aldığının ne önemi var ki demiştim. Bunu bile dert etmiş içine, neyini ettiyse

Değil mi? Benim de bütün yurdum erkeklerine karşı güvenimi mahvetti. Düzenli tiyatroya giden, kitap okuyan, feminizm konusunda çok doğru fikirleri olan, kibar, nazik, düşünceli, dışarıdan inanılmaz modern görünümlü bir erkekti. Ne zaman iş ciddiye bindi, içinden tipik ortadoğulu bir yurdum erkeği çıktı! İnanamıyorum hala bu kadar değişime. Kız kardeşi, arkadaşı olsam desteklermiş ama eşi olamazmışım.

Aslında şu an biraz yapıyorum. Sabah beni inanılmaz kıskandığı bir iş arkadaşımız vardı, onunla çalıştım. Sürekli bahanelerle yanımıza geldi. Değmez biliyorum ama intikam hissi var içimde.

Olabilir mi dersiniz? Ben maddi durumu hiç vurgulamadım ama az çok biliyor tabii. Mesela annemi çok sever, annem yazın yazlığa davet ettiğinde gelmedi. Sonra bir kavgada bana dedi ki ben yüzme bilmiyorum, neden geleyim ki? Benim büyüdüğüm ilçede yüzme havuzu bile ben üniversitedeyken açıldı, ortaokuldan beri de tatile gitmedim dedi. Defalarca anlatmaya çalıştım aramızdaki fırsat eşitsizliğinin sebebi ben değilim, sen neden sürekli benim üzerime atıyorsun bu yükü? Cevap vermedi hiç...

ne komik çocukmuş
şöyle bir kahkaha patlatıp bu kadar ezik olduğunu fark edememişim benim hatam kusura bakma deseydin bütün intikamını alırdın..

Çok daha ağırlarını dedim, çünkü beni çileden çıkardı birkaç defa. Sonra da ben sana hep iyi davranıyorum, sen bana kötü davranıyorsun hep diye tek tek yaptıklarını anlatan nutuklar çekerdi. Aslında ben görememişim değil mi? Sinyaller varmış, görmek istememişim belki de.

ya bu bildiğin ezik, kavruk!
çok iyi olmuş ayrıldığınız..

Haklısınız. Kendi babam da aslında bu eğitim konusunda annemden bir tık aşağıda olduğu için zaman zaman yüzüne vururdu annemin. Ama işte bizim eğitim durumumuz eşit olduğundan bilemedim ki başıma gelecekleri, yoksa hiç risk alır mıyım kendi ailemden gördüğüm için?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…