- 8 Ocak 2018
- 365
- 810
- 18
- 32
- Konu Sahibi littlemermaid993
-
Mesela şu da var çoğu babalarda: Şimdi eşinin iyi bir eğitim almış olmasını veya bir işte çalışmasını istemiyor ama bu istemediği şeylere kızının sahip olmasını istiyoryani kızı okusun çalışsın isterken eşi böyle olsun istemiyor onu ezebilmek için bu baba modeli de benimki işte benim eşimin de senin gibi olmasını, senin gibi davranmasını ister misin dediğimde sesi çıkmamıştı
Ya ne şanslı insanlar var şu hayattaBenimle işten ayrılana kadar görüşme hakkı kazanacaksın dedi!
1. Iyi de bu şartlar ayrılığı oluşturan şartlar. Bu şartlarla arkadaş bile olunmaz.
2.işten onun yüzünden mi ayrıliyorsunuz?
3. Yüksek.lisans filan bu arkadaş için boş. Bu durumu iki atasozuyle noktaliyorum:
Eşşeğe altın semer vursan gene eşşek.
Ikinci yi toparlayamadim, hani okumakla ilgili cehalet baki kalır diye biten birseydi. Ondan işte..
seninki içindekileri dışına yansıtmışMalesef... benim hayatımda böyle tanıdığım ilk erkek. Ama güvenimi tamamen mahvetti
Bundan sonrasında görmezden gelin,inanın yok sayılmak kadar acıtacak bir şey tanımıyorum,başarılarınızın devamını diliyorum,umarım mutluluğunuzla intikam alırsınızBen yalnızca whatsapptan engellemiştim sinirlenip, o beni tüm sosyal medyadan engellemiş zaten sağolsun
Çok şanslısınız çünku gerçek yüzünü erken göstermiş.
Ya evlenseydiniz bu manyakla?
Neler olurdu hayal edebiliyor musunuz?
Cidden verilmiş sadakanız varmış ki açık açık anlatmış kendini size.
-Ben onun kız arkadaşlarına karışmayacakmışım, hatta benimle konuşurken hayatına biri girerse bile beni ilgilendirmezmiş.
-Benimle iş yeri harici dışarıda görüşmek istemiyormuş.
-Sosyal medyadan onu takip etmemi yasaklamış (!), her yerden çıkarmış geri ekleyemezmişim.
-İşten ayrılınca da benimle görüşmek istemiyormuş.
Evet çok büyük haksızlık ediyor ama sanırım psikolojik birşey. Bunca yıl içine atmış. Benim de bir arkadaşım var, doktor kendisi, çok iyi bir hastanede çalışıyor. Tam dizilerdeki gibi bir varoş hayatından, sefaletten gelmiş buralara. Maaşı filan çok iyi. Ama kadın mesela kendine rakip gördüğü doktor arkadaşlarına hırslı bakıyor, biz de böyle zengin çocuğu olsaydık dünya çapında prof. olurduk diyor. gereksiz bir kin yöneltiyor rahat büyümüş insanlara. Çünkü bence küçükken motivasyonları hep bu olmuş, şimdi aşamıyorlar. Feminizm konusunda ise, hala öyledir, ama dedim ya kadının kendisi gibi yüzme bilmeyen, tatile gitmemiş, özel okullarda okuyamamış ve yurtdışı görmemiş olması şartıyla :)
Ay böyle bir hödüğe en güzel intikam hiç cevap vermemek olur. Cevap verme de kudursun öküz
Canım kaçarak uzaklaş. Ay tiksinç bir insan.Tarcinin annesi olay sana tanıdık mi?
Dipnot:ezik insan sevmiyorum. Ukala kendine güvenen egolu insan seviyorum. En azından mıyırtısı olmuyor.
ama sen onları sinirle söylemişsindir.
şöyle cidden kahkaha atarak aşağılayacı bir ses tonuyla ve dalga geçerek söylemeliydin.
inan kendine gelemezdi.
Ruhu ve kalbi hasta olmuş
Ağır kompleksi var
Bu gibi insanlarla muhabbetiniz olmamalı
yuh dedim ya !! en iyi intikam onun korkularının üzerine giderek alınır. başarılı ol egosunda boğulsun
gerçek olamayacak kadar iğrenç.
kızım sen başarılı kızssın boşver bu kezban kafalı adamı sana hayatı zehir eder.
Öküz bu adam! ya. Tövbe tövbe.
Ya ne şanslı insanlar var şu hayattaacaba bende birgun boyle muthis bir hak kazanabilecekmiyim... Ama nerde bizde o şans (
Hahahaa şaka ise cidden komik bir konuşaka dimi? Yani şaka olmalı, değilse hiç komik değil. Ben hayatimda böyle saykoluk görmedim.
Eger gercek ise asil sorulmasi gereken soru sayin konu sahibesi sizin boyle bir psikopatla ne isiniz var???????????
Herzaman oldugu gibi, Kizlarin efendi erkek yerine serseri tercihi denen olgu ile alakali sanirim yine.
Ve eliniz titreyerek o yazarsa ne cevap verecegim diye bekliyorsunuzya pessssss..
Birakin intikami cevabi, boyle bir adamla ayni yone dahi bakmayin.
Şu sozu cok seviyorum, ahmak kadin esini kole yapip kole karisi olur, zeki kadin esini kral yapar kendiside kralice olur.
Bu soz aynen erkekler icinde gecerli. Ahmak adam hayatinda kralice yerine köle istiyor.
grinin elli tonundaki adamın repliği geldi gözümün önüne okurken.
kız üzerinde bir sürü şey deneyecek herşey onun istediği gibi olacak v.s v.s
peki benim kazancim ne olacak dediğinde kız, benimle olacaksın demişti.
film zannetmiştim demekki gerçekten varmış böyle insanlar.
kısacası adam kendine köle istiyor.
kendini de efendi sanıyor zannımca
saka mi bu?
sizin coktan .... edip gondermeniz gerekirdi boyle bir pisligi hayatinizdan
o egosu patlasin insallah
Bu size sunulan arkadaş olabilmenizin şartları mıydı, sevgili olma şartları mı?
yaaa konu sahibi kızmazsa...
çok anlatasım geldi..
17 yaşındaydım.. ilk aşkımdı.. O, 20 yaşındaydı
ama nasıl aşıktım nasıl:)
ben ona bir sene öncesinden aşıktım platonik ama o bilmezdi..
ben lise sondayım o üniversitede.
bana göre inanılmaz karizmatik, inanılmaz yakışıklı, zeki,yetenekli, özgün biriydi.
2 ay çıktık..
baktım bir şeyler yanlış gidiyor.
küçük tatlı yalanlar söylüyor, beni idare ediyor belki de yedekte tutuyor filan :)
kafam karıştı bunu ona da söyledim.böyle bir yükseldi, kabardı. sen beni sevmiyorsun dedi ayrıldı. ayrıldık..
sonra ben çok üzüldüm sevmişim ya aşığım ya..
barışmaya çalışıyorum.
bana karışmayacaksın, kimse barıştığımızı bilmeyecek, arkadaşlarınla ortak bir şey yapmam vs.
17 yaşındayım ama.. dedim ki..
"e o zaman bu nasıl ilişki?benim böyle bir şeye ihtiyacım yok!"
birkaç kere mesajlaştık ve bana buluşalım diye mesaj attı.
cevap vermedim.
arada hep yoklama çekti.
hem de 4-5 yıl kadar..
aferin diyorum o 17 yaşındaki kıza ben :)
ben o yaşta önüme bakmışım.
ne olur yurtdışında doktora kabul görmüşsünüz 1 ay görmeyin, yoksayın..
Adam bildiğin narsist. Egosu da nirvanaya ulaşmış. Kaç kurtar kendini
Hemde nasıl tanıdık geldi. Nedir bu başarı yarışı. Durumuma net bir isim getirilmiş oldu :)Canım kaçarak uzaklaş. Ay tiksinç bir insan.Tarcinin annesi olay sana tanıdık mi?
Dipnot:ezik insan sevmiyorum. Ukala kendine güvenen egolu insan seviyorum. En azından mıyırtısı olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?