Şartlarıma uymazsan ayrılalım diyen sevgili

Benim babam da annemin çalışmasını hep destekledi ama ilk evlendiklerinde aralarında eğitim farkı vardı az da olsa ve bundan rahatsız oldu. Sonra okudu tamamladı, sorun kesildi. Ama dediğiniz gibi benim eğitimim için varını yoğunu ortaya koydu, şimdi bu başıma gelenleri anlatsam ki babamla çok yakınız, eminim kendi yaptıklarını unutur ve çok kızar

Benimle işten ayrılana kadar görüşme hakkı kazanacaksın dedi!
Ya ne şanslı insanlar var şu hayatta acaba bende birgun boyle muthis bir hak kazanabilecekmiyim... Ama nerde bizde o şans (
Hahahaa şaka ise cidden komik bir konu şaka dimi? Yani şaka olmalı, değilse hiç komik değil. Ben hayatimda böyle saykoluk görmedim.
Eger gercek ise asil sorulmasi gereken soru sayin konu sahibesi sizin boyle bir psikopatla ne isiniz var???????????
Herzaman oldugu gibi, Kizlarin efendi erkek yerine serseri tercihi denen olgu ile alakali sanirim yine.
Ve eliniz titreyerek o yazarsa ne cevap verecegim diye bekliyorsunuzya pessssss..
Birakin intikami cevabi, boyle bir adamla ayni yone dahi bakmayin.
Şu sozu cok seviyorum, ahmak kadin esini kole yapip kole karisi olur, zeki kadin esini kral yapar kendiside kralice olur.
Bu soz aynen erkekler icinde gecerli. Ahmak adam hayatinda kralice yerine köle istiyor.

Onun yüzünden ayrılmıyorum, doktora programı için ülke değiştireceğim öncesinde biraz dinlenmek için ayrılıyorum. Uzun zamandır planlıydı

Ben yalnızca whatsapptan engellemiştim sinirlenip, o beni tüm sosyal medyadan engellemiş zaten sağolsun
Bundan sonrasında görmezden gelin,inanın yok sayılmak kadar acıtacak bir şey tanımıyorum,başarılarınızın devamını diliyorum,umarım mutluluğunuzla intikam alırsınız

Evlilik mevzuusu geçtiğinde benim ailesine uygun olmadığımı, ailesine karşı gelemeyeceğini söylemişti bir keresinde. Ben uzun vadede evlilik düşünmediğim için hiç ciddiye almamıştım. Şimdi düşünüyorum da sinyaller belliymiş aslında, ben anlamayacak kadar salakmışım.

Bu size sunulan arkadaş olabilmenizin şartları mıydı, sevgili olma şartları mı?

Tam olarak durum arkadaşınız gibi... Lisansı benden çok daha iyi bir üniversitede okuduğu halde bunu hala görmez, benim lisemin ne kadar iyi olduğunu keşke o da orada okusaydı neler olurdu onu söyler sürekli. Hep hayali kurs çocuğu olmakmış, bana küçükken gittiğim kursları sorardı ben de bilmediğim için söylerdim, sonra bir bir yüzüme vuruldu. Aşamadı, aşamıyor...

Ay böyle bir hödüğe en güzel intikam hiç cevap vermemek olur. Cevap verme de kudursun öküz

Canım kaçarak uzaklaş. Ay tiksinç bir insan. Tarcinin annesi olay sana tanıdık mi?

Dipnot:ezik insan sevmiyorum. Ukala kendine güvenen egolu insan seviyorum. En azından mıyırtısı olmuyor.

ama sen onları sinirle söylemişsindir.
şöyle cidden kahkaha atarak aşağılayacı bir ses tonuyla ve dalga geçerek söylemeliydin.
inan kendine gelemezdi.

Ruhu ve kalbi hasta olmuş
Ağır kompleksi var
Bu gibi insanlarla muhabbetiniz olmamalı

yuh dedim ya !! en iyi intikam onun korkularının üzerine giderek alınır. başarılı ol egosunda boğulsun

gerçek olamayacak kadar iğrenç.

kızım sen başarılı kızssın boşver bu kezban kafalı adamı sana hayatı zehir eder.

Öküz bu adam! ya. Tövbe tövbe.

Şu an hiç konuşmuyorum zaten, bir adım atsa da konuşmayı düşünmüyorum. Yokmuş ve hiç olmamış gibi hissedeceğim günlere gelmek istiyorum. İşten ayrılıp her gün görmek zorunda kalmadığımda daha iyi olacak.

Bilemiyorum ki ne işim var?
İlk başta bu yönünü çok güzel gizledi. Onun göstermek istediği yönüne aşık oldum. Sonra gerçek yüzünü gösterince de hemen kopamadım.

yaaa konu sahibi kızmazsa...
çok anlatasım geldi..

17 yaşındaydım.. ilk aşkımdı.. O, 20 yaşındaydı
ama nasıl aşıktım nasıl:)
ben ona bir sene öncesinden aşıktım platonik ama o bilmezdi..
ben lise sondayım o üniversitede.
bana göre inanılmaz karizmatik, inanılmaz yakışıklı, zeki,yetenekli, özgün biriydi.
2 ay çıktık..
baktım bir şeyler yanlış gidiyor.
küçük tatlı yalanlar söylüyor, beni idare ediyor belki de yedekte tutuyor filan :)
kafam karıştı bunu ona da söyledim.böyle bir yükseldi, kabardı. sen beni sevmiyorsun dedi ayrıldı. ayrıldık..

sonra ben çok üzüldüm sevmişim ya aşığım ya..
barışmaya çalışıyorum.
bana karışmayacaksın, kimse barıştığımızı bilmeyecek, arkadaşlarınla ortak bir şey yapmam vs.
17 yaşındayım ama.. dedim ki..
"e o zaman bu nasıl ilişki?benim böyle bir şeye ihtiyacım yok!"
birkaç kere mesajlaştık ve bana buluşalım diye mesaj attı.
cevap vermedim.
arada hep yoklama çekti.
hem de 4-5 yıl kadar..

aferin diyorum o 17 yaşındaki kıza ben :)
ben o yaşta önüme bakmışım.
ne olur yurtdışında doktora kabul görmüşsünüz 1 ay görmeyin, yoksayın..

Ayy inanmıyorum. Aynı cümle, aynı kafa! Bilmiyorum biliyor mu filmi, ben izlemedim ama ruh ikizini bulmuş olabilir.

saka mi bu?
sizin coktan .... edip gondermeniz gerekirdi boyle bir pisligi hayatinizdan
o egosu patlasin insallah

Malesef şaka değil. İlk başta bu yönünü hiç görmeden aşık oldum, sonra da hemen kopamadım.

Bu size sunulan arkadaş olabilmenizin şartları mıydı, sevgili olma şartları mı?

Sanırım arkadaş :))) Hatta sadece hayatında kalmanın yani görüşmenin şartları da olabilir

Biz ilk sevgili olduğumuzda benzer bir diyalogu yaşamıştık. İş yerinde sormaya başladılar aranızda bir şey var mı diye, sen bilirsin ama bence söyleme demişti. O zaman ciddi bir sorun yaşamıştık! Sonra sonra hep alttan aldı, senin istediğin gibi olsun dedi. Ben 24 yaşındaki halimle sizin 17 yaşınızdaki haliniz gibi sinyalleri görememişim erkenden.

Adam bildiğin narsist. Egosu da nirvanaya ulaşmış. Kaç kurtar kendini

Hep ağzındadır zaten egom çok yüksek diye. Ama sadece bana karşı. Bir arkadaşının yanında egon ne kadar yüksek dedim, çocuk benim delirdiğimi düşündü. Dışarıya karşı o kadar nazik ve düşünceli bir profil çiziyor ki.

Çok eğlendim.
Ne yer ne içer bu adam bu kafaya gelmek icin?
Hayir bazen yoruluyorum basım falan ağrıyor beynim mesaj yaptığında.
Onun ki gibi dinlendireyim ben de.

Adama gitmeden bir cikolatalı Gofret alin,
Bir de bir şişe soğuk su.
Cikolata teşekkür için.
Kendini saklayip daha uzun yıllarınızı çalıp, hayatınızı mahvedebilirdi.
Soğuk su da eh biten iliskinin uzerine iyi gider.

Hayatin kiyisina yaklastirilacak cinsten degil bu tip mide bulandirici adamlar. Ne vaktinizi, ne de enerjinizi heba edin boyle bir adam icin. Birakin kendi ormaninin krali olsun.

Size de basarilar diliyorum. Umarim oyle basarili olursunuz ki bu adam buyuk bir pismanlikla tam orta yerinden catlar bir gun!

Canım kaçarak uzaklaş. Ay tiksinç bir insan. Tarcinin annesi olay sana tanıdık mi?

Dipnot:ezik insan sevmiyorum. Ukala kendine güvenen egolu insan seviyorum. En azından mıyırtısı olmuyor.
Hemde nasıl tanıdık geldi. Nedir bu başarı yarışı. Durumuma net bir isim getirilmiş oldu :)

Ayrıca arkana bakmama bile gerek yok bir ay sonunda daha rahat edersin görme zorunluluğun kalkınca...

Ah kiyamam mavi kanlı narsiste bak sen arkadaş olma şartı sunuyor bir de. Aman siz her yerden engelleyin 1 ay yokmuş gibi davranın da kurtarın kendinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…