Şartlarıma uymazsan ayrılalım diyen sevgili

Mesela şu da var çoğu babalarda: Şimdi eşinin iyi bir eğitim almış olmasını veya bir işte çalışmasını istemiyor ama bu istemediği şeylere kızının sahip olmasını istiyor yani kızı okusun çalışsın isterken eşi böyle olsun istemiyor onu ezebilmek için bu baba modeli de benimki işte benim eşimin de senin gibi olmasını, senin gibi davranmasını ister misin dediğimde sesi çıkmamıştı

1. Iyi de bu şartlar ayrılığı oluşturan şartlar. Bu şartlarla arkadaş bile olunmaz.
2.işten onun yüzünden mi ayrıliyorsunuz?
3. Yüksek.lisans filan bu arkadaş için boş. Bu durumu iki atasozuyle noktaliyorum:
Eşşeğe altın semer vursan gene eşşek.
Ikinci yi toparlayamadim, hani okumakla ilgili cehalet baki kalır diye biten birseydi. Ondan işte..

Evet çok büyük haksızlık ediyor ama sanırım psikolojik birşey. Bunca yıl içine atmış. Benim de bir arkadaşım var, doktor kendisi, çok iyi bir hastanede çalışıyor. Tam dizilerdeki gibi bir varoş hayatından, sefaletten gelmiş buralara. Maaşı filan çok iyi. Ama kadın mesela kendine rakip gördüğü doktor arkadaşlarına hırslı bakıyor, biz de böyle zengin çocuğu olsaydık dünya çapında prof. olurduk diyor. gereksiz bir kin yöneltiyor rahat büyümüş insanlara. Çünkü bence küçükken motivasyonları hep bu olmuş, şimdi aşamıyorlar. Feminizm konusunda ise, hala öyledir, ama dedim ya kadının kendisi gibi yüzme bilmeyen, tatile gitmemiş, özel okullarda okuyamamış ve yurtdışı görmemiş olması şartıyla :)

Ay böyle bir hödüğe en güzel intikam hiç cevap vermemek olur. Cevap verme de kudursun öküz

ama sen onları sinirle söylemişsindir.
şöyle cidden kahkaha atarak aşağılayacı bir ses tonuyla ve dalga geçerek söylemeliydin.
inan kendine gelemezdi.

grinin elli tonundaki adamın repliği geldi gözümün önüne okurken.
kız üzerinde bir sürü şey deneyecek herşey onun istediği gibi olacak v.s v.s
peki benim kazancim ne olacak dediğinde kız, benimle olacaksın demişti.
film zannetmiştim demekki gerçekten varmış böyle insanlar.
kısacası adam kendine köle istiyor.
kendini de efendi sanıyor zannımca

Hayatım sen zaten başarılarınla intikamını almışsın, adam nasıl kıskanmışsa devreleri sağlam yanmış :) Ben olsam yok varsayarım, yazsa bile cevap vermem artık. Veya tek kelime "bye"

Doğru aslında, gülümsettiniz beni :) Çalışmayı seviyorum, o hayatımda olsa da olmasa da bu şekilde çalışırdım zaten. Ama nedense o bunu bir yarışa çevirdi.

Çok doğru aynısını dedim ben de, ben memleketten ev hanımı bir kızla evlenirim bundan sonra dedi :)))

Malesef... benim hayatımda böyle tanıdığım ilk erkek. Ama güvenimi tamamen mahvetti

kızım sen başarılı kızssın boşver bu kezban kafalı adamı sana hayatı zehir eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…