birisinin birisini az sevdiğii ya da benimsediğini düşündüğümü söylemem kötü bişey mikafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
kötü şey karşındakini kıran,üzen kaba,hakaretvari sözlerdir bana göre
benim yetişme şeklime ,düşünceme ,inancıma ,değerlerime göre eşim, beni başkalarının bakışlarından korumak istemeli,
kıskanmalıdır. bunu yapmadığında sevgisinde eksiklik hissederim.
ama çevremdekilerin de benim gibi düşünmesi gerekir ki yapmamalarından anlam çıkarabileyim
ama bi başkası çok farklı yetiştirilmiştir ve ona göre babasının,eşinin,abisinin sevgisinin giyim kuşama karışmasıyla alaksı alakası yoktur
hatta karışmamaları ona olan saygılarını sevgilerini gösterir ki öyledir de çünkü ailesi eşi de kendisi gibi düşünür
ben yorumlarımda kimseyi kıracak bir şey yazdığımı düşünmüyorum aksine anlıyorum sizi
Kimse kimseye zorla düşüncesini benimsetmeye çalışmasın, herkesin düşüncesinin dayanağı vardır.
Herkes ne dediğini, ne demek istediğini en iyi kendi bilir değil mi ???
Zorla hayır bunu dedin, bunu demeye çalıştın, bunu demek istedinlerinize son verin de özgürce düşünceler paylaşılsın...
Benim düşünceme gelince erkeklerin düşündüğü şeyi az çok ben de düşünürüm,
Onların bana dikte etmeye çalıştığı sınırları varsa benim kendi sınırlarım onları döver,
Dolayısıyla ben kendim dikkat ederim zaten giyimime, ama olur ki benim gerçekten atladığım bir nokta olur, orda hay hay...
ben eşi olarak tanınıyosunuz bu yüzden de açık giyinmenize karışmayan bir eş için kötü bir şey demedim ki babalara diyeyim :icecream:
türbanlı arkadaşlara gelince o apayrı bir konu uzun uzun konuşmak isterdim ama bu konu sahibine saygısızlık olur
hem ben her durumda da bakan kişinin suçlu olduğunu belirtmiştim zatensengözlerimebaksanab
hay agzın bal yesinalkisalkisalkisalkisalkisalkisbende şunu anlamiyorum
evlenmeden önce kabul etmiş. Tamam iyi hoş
iyide bu adamın düşünceleri zamanla değişemezmi? bizlerin düşünceleri hep aynımıdır
5 sene önceki düşüncelerimizlen bugünleri birmidir mesela?
konu sahibinin eşini savunmuyorum yanlış anlaşılmasın
adamın taktığı konuyu tam anlıyamadım zaten, tunik, tayt, hata renklere takmış durumda ki bunlarda takılacak hiç bişey yok bence
ben örneğin açık bir bayanım, gayetde rahat giyinirim eşimde bellir bir sınırlar dışında bana karışmaz (örneğin belimin veya göbeğimin açılmasına çok kızar) ama olduki ileride ben kapanmak istedim, içime o istek geldi ve kapandım eşim beni ozaman boşayacakmı yani? ben seni açık aldım sen beni kandırdın demekki köprüyü geçene kadarymışmi diyecek
zaman içinde düşünceler fikirler değişebilir bu çok normal evlenmeden önce ama böyle demiştin diye başlarsak konuya ohoooo
önemli olan evlilikte orta yolu bulmaktır
konu sahibi arkadaşımız bu giymek istediği şeylerde hakkaten bişey yok bence gayet normal şeyler
ama eşi bunlara bir kulp buluryora bıkmadan usanmadan bu konu tartışılmalı
evlilikte huzur kaçacak aman kocam mutsuz olacak diye düşünülmemeli
kendimi kısıtlayarak ben mutsuz olacağıma varsın eşim uzülsün daha iyi
niye ben sinirlerimi yıpratayım
ama bana mantıklı sebebler sunar, benim kafama yatar ozaman saygı duyarım elbette
ama yok kırmızı giymicen yok beyaz pantolon giymicen yok bikini giymicen değip yasaklar sıralarayak hiç bir yere varılmaz
bende şunu anlamiyorum
iyide bu adamın düşünceleri zamanla değişemezmi? bizlerin düşünceleri hep aynımıdır
adamın taktığı konuyu tam anlıyamadım zaten, tunik, tayt, hata renklere takmış durumda ki bunlarda takılacak hiç bişey yok bence
ben örneğin açık bir bayanım, gayetde rahat giyinirim eşimde bellir bir sınırlar dışında bana karışmaz (örneğin belimin veya göbeğimin açılmasına çok kızar) ama olduki ileride ben kapanmak istedim, içime o istek geldi ve kapandım eşim beni ozaman boşayacakmı yani? ben seni açık aldım sen beni kandırdın demekki köprüyü geçene kadarymışmi diyecek
zaman içinde düşünceler fikirler değişebilir bu çok normal evlenmeden önce ama böyle demiştin diye başlarsak konuya ohoooo
konu sahibi arkadaşımız bu giymek istediği şeylerde hakkaten bişey yok bence gayet normal şeyler
ama bana mantıklı sebebler sunar, benim kafama yatar ozaman saygı duyarım elbette
ama yok kırmızı giymicen yok beyaz pantolon giymicen yok bikini giymicen değip yasaklar sıralarayak hiç bir yere varılmaz
valla ,asla katılmıyorum.
evlenmeden önce konuşulmuşsa, bu konuşulan şeyler ,önem arzeder. önemsiz olsa konuşulmazdı. demekki konu sahibi için önemliki bu sözler alınmış.
öyle yağma yok.
aa fikrimi değiştirdim, söz vermiştim ama vazgeçtim bu ne şimdi.:hulya:
çocuk oyuncağı değilki bu.dayatmanın, karşındaki yapmak istemiyorsa tavır koymanın, neresi doğru?.
hiçbirşeyi...
kapanmaya gelince tabiiki eş karısının kapanmasını istemiyorsa oda sorunlar doğuracakktırki, hele,önceden yani evlenmeden önce, bu konuşulmamışsa...
.
bende şunu anlamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?