Şaşırdım kaldım!!!

efsunnnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2010
319
0
0
İstanbul
kızlar bir el verin ne yapacağımı şaşırdım.
eşim kıyafetime çok müdahale etmeye başladı. sabah çıkıp işe geldiğim zaman o uyuyor oluyor. daha geç gidiyor işe o yüzden ne giydiğimi görmüyor yani. ama bazen iş yerime ziyarete geldiğinde beni görür görmez yüzü asılıyor. giydiğim için kızdığı şeyleri sıralıyim. tayt, uzun çizme, tunik. dar kot pantolon. beyaz pantolon (deliriyor resmen bunu görünce artık huzursuzluk çıkmasın diye giymiyorum ama çok da seviyorum
kırmızı uzun bir tuniğim var mesela biraz gösterişli ama spor. ondan bile huzursuzluk çıkarıyor.
açık saçık giyindiğim de yok en fazla omuzu kapatan, kolsuz bile denmeyecek bodyler giyiyorum.
onunla evlenmeden önce rahat giyinirdim. mini etek giymezdim ama askılı body giyerdim artık onların yanından bile geçemiyorum.
evlenmeden önce oturup konuştum onunla. bak benim tarzım bu. tamam ailen çok muhafazakar ama ben en fazla onların yanına, ziyarete giderken giymem bu giydiklerimi. diğer zamanlarda lütfen sorun yaşamayalım diye konuştum. tamam dedi ama köprüyü geçene kadarmış.
dün, bikini giyemezsin artık ancak mayo giyebilirsin dedi sohbet ederken. çıngar çıkaracaktım neredeyse. o zaman denize falan gitmiyoruz artık dedim ben de tamam dedi ama niye gitmeyelim yaaa.
ne yapabilirim kızlar??? :sm_confused:

bu durumda eşiniz sizi kandırmış, yalan söylemiş sizinle oynamış bu konuda ,demekki.
önceden tamam deyip evlendikten sonra hayır diyorsa ,bu çok yanlış.
demekki,içinden ben sana evet tamam diyeyimde, görürsün evlenince sana nasıl dayatacağım ve yaptıracağım istediğimi demiş ,demek.
ben olsam ,asla taviz vermezdim.
böyle anlaşmışsınız ve kabul etmiş ve sözünden dönen o olmuş.
istediği kadar surat atsın alışmak zorunda..

bikiniyle mayo arasında ne fark varmış? ilginç.. :umursamaz: bir göbek kısmı mı gözüne batan..
ne giyinmenizi istiyor? tatsızlık çıkmasın diye sürekli bayanların alttan almak zorunda kalmasına sinir oluyorum.. bence açık açık konuşun.. belli bir yaşa gelmişsiniz izin mi alacaksınız daha neler lmaz:

aynen bunları söyledim okypete hem de defalarca
ama evlendikten sonra daha fazla rahatsız olmaya başladım diyip duruyor.
taviz vermek istemiyorum ama bir yere çıktığımızda da resmen burnumdan geliyor.
alıştırmaya çalıştım, defalarca konuştum güzel güzel de tartışarak da.
yok alışamıyor.
üzüldüğünü gördüğümde de ben dayanamıyorum "aman ne olur ki giymesem" diyorum ama içime sinmiyor.
kendi isteklerim ve onun istekleri arasında sıkışmış hissediyorum kendimi.
insan kıyafetin rengine de takılır mı yaa!

valla,dayanacaksınız. ve dayatacaksınız.
kabul etmeyecekti o zaman..
evlilik çocuk oyuncağı değil.
ben kabul ettim şartlarını ama şimdi istemiyorum.
yok öyle şey.
iki olgun insan konuşmuşlar anlaşmışlar. tamam denmiş sonra tamam diyen yan çiziyorsa önce kendine bakacak. kabahatini görecek.
o zaman düşünecekti,ya ben bundan rahatsız oluyormuyum?
. evet.
evlenince olmayacakmıyım
evet.
o zaman bu şekilde eşimi kabul etmem.deyip bunu kabul ediyorsan evlenelim, diyecekti.
bence eşiniz rahatsız olacağını hep biliyordu.
işine geldi ,evlenince israr ederim, burnundan getiririm benim dediğimi yapmak zorunda, bunun içinde zaten benden ayrılmaz nasıl olsa, yaptırırım diye düşündü ve o düşüncesini uyguluyor ,şimdi...
ayrıca abartmışta artık kıyafetlerin renklerine kadar karışmakta ne demek.
saçmalığın daniskası...

bütün yazılanlaı okudum tamam anlattığına göre öyle aşırı bir tarz değil bu anladım ama hangi erkek karışmıyorki eşinin kıyafetine demek ki seni kıskanıyo ve vücut hatlarını ortaya çıkaracak kıyafetler başka erkeklerinde sana o gözle bakmasını istemiyordiye düşünebilirsin yani nihayetinde siz evlisiniz ve başta yapmam denilen şey sora olabiliyor tabiki birbirinizin herşeyine karışacaksınız mutlulukta birbirinizi kırmamakla gelir yani sonuçta giymezsen bence hayatında çok değişiklik de olmaz aksineeşinle sorununuz kalkar ortadan diye düşünüyorum

neden benim babamla ağabeyim karışmıyor.
genelleme yapmasak daha iyi olacak.. arkadaşlarımın eşleride karışmaz,akabalarımında...
ayrıca evlenmeden verilen bir söz var.
bu sözünden dönmektir ve güvenilir olmadığını gösterir karşısındakininde.
arkadaş üstelik çokta açık saçık giyinmiyormuş ki. onuda göz ardı etmemek lazım..
adam renklere bile takıyormuş baksanıza.. kırmızıya mesela..

Son düzenleyen: Moderatör:

elbette ki karışamaz, sadece fikrini söyleyebilir o kadar.. ben eşime sorarım "uyumlu olmuş mu, yakışmış mı" diye.. sonuçta ne giyeceğim yine bana kalmıştır, aynı şekilde ona da "şu yakışmış, bu yakışmamış" derim.. ama karşıdakinin ne giyeceğini belirlemek, bir de üstüne diretmek bencillikten başka birşey değildir benim nazarımda :umursamaz: hadi diyelim erkeklerin büyük çoğunluğu karışıyor, bu yapılanın doğru olduğu anlamı da taşımıyor ayrıca... :1closedeyes:

valla gerçekten şaşırdım kaldım
giysem dert giymesem dert
"şunu yapmasam ne olur, e hadi bunu yapmayayım, aman canım seviyor kıskanıyor" diye diye kukla mı olucam.
bilmiyorum ama sahiden de arada kaldım.

bikiniyle mayo arasında ne fark var: göbek deliği farkıkaydirigubbakcemile3

sırnaşık şeybenim eşimde herşeye karışıyor boşver.onunla tantana yapmak boşuna lafına geliceksin yakında evlilik böyle işte...

bi kere taviz vermeye başlarsan sonra abartırsa ne olacak
askılı değil kısa kollu, kısa kollu değil uzun olsun
bikini değil mayo , mayon etekli mi olsa aslında şort mu giysen
tatile gitmesek de olur
bence çok evden çıkma
abarttığımı düşünenler olabilir ama
böyle şeyler yaşanıyor malesef.
okypeteye de katılıyorum
erkekler evliliğe cok güveniyor
nasılsa bu kadın benim olacak kadar simdi dinlemese de sonra dinlettiririm diye düsünüyor.

Kendinizi neden kısıtlayasınız ki ?!..Önceden sorun olabileceğini düşündüğünüz bu konuda anlaşmaya varmışsınız.Eşinizin sözünden dönmesi çok yanlış.Giydiğiniz kıyafetler de gayet normal.Kendinizi nasıl mutlu hissediyorsanız öyle giyinin.Asla taviz vermeyin.Güzel dille anlatın tekrar tekrar.Sonunda sizin kararlılığınızı görünce pes edecektir.bayanssulusmile

Her eş birbirinin isteklerini dikkate almalı bence.

Ama bununda bir sınırı var tabi ki. Şuna çok karşıyım hele de, sizle evlenirken, sizin nasıl giyindiğiniz zaten belli, bunun üzerine gereken konuşmalarda yapılmış, bütün bunları göze alıp evlenmeliydi, sonra da bütün hayatını kısıtlamaya hakkı yok tabi ki.

Ne karışıyor, demekte yanlış, eşleri çok rahatsız edecek, uç rahatsızlık verecek durumlar varsa, gereken uyarılar ve istekler yapılabilir. Onun dışında, onu yapma, bunu giy gibi çekilmez ve zorunluluk hale getirmemeli birşeyleri.

Eğer siz gerçekten rahatsızlık verici bir durum olmadığına inanıyorsanız, o zaman devam edin, eşinizde alışacak öyle böyle, yapacak birşey yok.

sakın taviz vermeyin:hulya:
yarın öbür gün daha çok şey isteyecektir
ailesi muhafazakarsa kapanmanızı isteyebilir (bu bir oLasıLık tabi)

eşinizle konusmayı deneyin.. ama olmuyor ve bu aranızda ciddi sıkıntılar oluşturuyorsa bazı konularda uzlaşabilirsiniz.. mesela bikini ile mayo arasında fark yok katılıyorum, o zaman sizde mayo giyiverin.. ama buna karsılık o da sizin diğer istekleriniz hususunda belki biraz daha tavizkar olabilir.. yani inatlaşarak değil de uzlaşarak halledilebilir diye düşünüyorum..

Bende bu sabah mini elbisemi gözünün içine baka baka giyindim, adam oralı bile olmadı yaaalsanaalsanasmile

abartmış oda canım tayt ,tunik ,kot da giymeyeceksen ne giycekmişsin acaba?hayret bişey bu erkekler ha ...baştan ses çıkarmamış nasılsa yola getiririm diye hep böyle benimde bir arkadaşım var yazın bile boununa yapışan sıfır yaka tişört giyebiliyo kollarıda dirsekte olucak mutlaka resmen eziyet onunkide ..........zor arkadaşım benimki karışmaz ama karışsaydı baya bi olay çıkardı çeken bilir sonuçta ..

ah bunları çok yaşadım.bılırım.
bırde benımkı benı suçlardı sen kendınımı göstermeye çalışıyorsun dıye....
allah sabır versın.bunlar bırııyor bırıkıyor sonra acısı kadınlardan cıkyor .psıkolojı falan kalmıyor....

eşinizle evlenmeden önce anlaşmışsınız bence de taviz vermeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…