Aynen cnm ama utanmasına üzüldüm yaa :))Geçmişi kurcalamayın adam ego kasmış belli ki ay gülesim geldi çok tatlı bi atışma olmuş aranızda
İşte İnsan sevince öyle oluyor napimTakma olsada olmasa da geçmiş geçmişte kalmış
Sağol cnm benim :)Canım hem geçmişte kalmış hem de eşin çok güzel açıklamış ne niyetle öyle bir şey uydurduğunu.Senin gözünde öyle bir imaj yaratmak istemiş sadece.
Dert mi bilmiyorum demişsin ya biz söyleyelim: dert değil :) size mutluluklar
İşte İnsan sevince öyle oluyor napim
aynenBenim eşimde evlenmeden önce çok ilişki yaşamış. Umrum olmadı açıkcası. Benden önce yaşadığı şeylerin hesabını sormam. Üstelik olmuşsa olmuş bunu niye takayım ki.
Bence sana eşin yalan söylememiş. Oldum demiş üzülmüssün. Yine sorunca hayır demiş. Belli ki hep içinde büyüttüğünü üxüldüğünü anlamış. İyi yapmış. Belli ki ömrün boyunca unutmayacan.
Aynı dileklerle:)Herkesin kendi bedeni ve hayatı, geçmişi. Eşi de olsanız bunları bilmeye, bunların hesabını sormaya ne kadar hakkınız var? Bence tartışılır. Dert edilecek daha önemli şeylerinizin olmamasını diliyorum, iyi günler :)
Hayır çok büyük bir yemin etti öyle bişey olmadığına dairBenim eşimde evlenmeden önce çok ilişki yaşamış. Umrum olmadı açıkcası. Benden önce yaşadığı şeylerin hesabını sormam. Üstelik olmuşsa olmuş bunu niye takayım ki.
Bence sana eşin yalan söylememiş. Oldum demiş üzülmüssün. Yine sorunca hayır demiş. Belli ki hep içinde büyüttüğünü üxüldüğünü anlamış. İyi yapmış. Belli ki ömrün boyunca unutmayacan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?