- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.871
- 498
- Konu Sahibi kucukelma30
-
Ben de 2. çocuğu düşünmüyorum ama belki kaza olur belki fikrim değişir yaparım. Kadın belki kazayla hamile kaldı. O yüzden söylemedi. Yakınlığınız nedir? Normalde her şeyi size anlatır mı?bende ona her zamn 2. çocuğu düşün diyen biriydim ama düşünmediğini söyleyince cesaretlendirecek biri olmadı karşımda.düşünmüyorum hiç deyip hamile kalması tuhafıma gitti.bu haberi de kendisinden almadık kv söyledi 3 ay sonra...ehliyet konusunda da eğer sorsaydı tabi ki de yine desteklerdim ama ben başkalarından duydum kendisinden hiç duymadım bunu istediğini derslere başladığını.
tabiki iyi niyetle yaklaşana iyi niyetle yorum yapar desteklersin.ama seninle bir şey paylaşmayana veya sana farklı konuşana destekleyici bir yere kadar konuşabilirsin...
samimiyetin için teşekkürler:)gözünaydın...benimde 9 yıl çocuğum olmadı kardeşim evlendi gelin hemen 1 ayda hamile kaldı ..3 ay sonrada allahın hikmeti rabbim bana doğal yoldan çocuğumu nasip etti ondan önc 6 kere tüp bebek yapmıştım olmamıştı...herkes bana gelinimi kıskandın dedi bende heeeeee kıskandım napim diyorum :) :) :)
yegenim doğdu allahın izniyle ve ben onu deli gibi seviyorum çünkü halasına cennetten bebek getirdi
Eşinizin teyzesinin zihniyeti asla anlam veremeyeceğim şeylerden biridir ciddi soruyorum birisi çocuk doğuracak diye neden ben de çocuk yapayım ki. Eski zaman insanları tüm gelinler aynı çatıda yaşadığı için mi böyle düşünüyorlardı acaba.Size kendimden ornek vererek gorumceniz acisindan yorumluyorum. Esimin teyzesinin kizi ve gelini art arda hamile kaldi. Onlar 4-5 aylik hamileyken dayisinin gelini hamile kaldi. Bir ay sonra ise ben korundugumuz halde hamile kaldim ve esimin teyzesi beni tebrik etmeden evvel eeee butun gelinler hamile kalinca kiskandin tabi sende yapiverdin. Ne munasebet Allah bana da bahsetti bu duyguyu bende yasadim demekle yetindim. Yani tutup korunuyoduk ama oldu deseydim daha farkli yorumlancakti. Lutfen boyle kotu dusunmeyin iyi düşünün belki sizden gorup bazi seyleri yapmis olabilir ama ne var bunda ? Her seyi sanki evrende ilk siz yasiyormus giibi davranmayin
Düzenler düzenlemez, siz niçin bu kadar takiptesiniz?
Siz kendinize, kendi yaptıklarınıza-yapmakta olduklarınıza bakın, o da ne yaparsa yapsın. Ne var?
Siz araba alınca ehliyet kurslarının kapısına kilit mi vurulsaydı?
Siz hamile kaldınız diye, görümceniz tüplerini mi bağlatsaydı?
Madem rekabete girdiğini düşünüyorsunuz, siz dahil olmayın hiçbir yarışa, sorun da kalmaz.
İyi cesaretÜç çocuğu olan kadınlar yapıyor valla. Biri hamile kaldı, diğer üç çocuklu bir ay sonra spirali çıkarttı hamile kaldı, diğeri de bekleme aşamasında.
Bizzat duydum hadi kimde sıra diye konuşmalarını.
böyle bir şey asla yapmıyorum.Anlayamadığım sizden görmüş heveslenmiş olabilir ne var bunda? Egonozumu tatmin etmeye çalışıyorsunuz ? Ne tuhafsınız yahu...
kendimi yeteri kadar önemsiyorum.aynı açıklamaları tekrar yapamayacağım.anlamak istediği kadar anlıyor işte karşımdaki ne deyim...Cocuk yapmak sadece size mahsus bir ozellik degil ki herkes yapiyor. Kendinizi fazla onemsemissiniz sevgili konu sahibi
kendimi yeteri kadar önemsiyorum.aynı açıklamaları tekrar yapamayacağım.anlamak istediği kadar anlıyor işte karşımdaki ne deyim...Cocuk yapmak sadece size mahsus bir ozellik degil ki herkes yapiyor. Kendinizi fazla onemsemissiniz sevgili konu sahibi
Sormayin gercekten duyunca bende sok olmustum. Yani cocuk bu kiyafet degil ya özenip alasin. Butun sorumlulugu vs. Her seyi bende ayrica tut ki özendim de yaptim sanane yani cinsel hayat benim karar benim bebegin sorunlulugu benim. Birde milletten özel izin alacagiz cocuk yaparken :))))Eşinizin teyzesinin zihniyeti asla anlam veremeyeceğim şeylerden biridir ciddi soruyorum birisi çocuk doğuracak diye neden ben de çocuk yapayım ki. Eski zaman insanları tüm gelinler aynı çatıda yaşadığı için mi böyle düşünüyorlardı acaba.
O zaman çevrenize o beni kıskanıyor mu diye bakmayı bırakınteşekkür ederim yorumun için...yapılan yorumlar neticesinde kendimi çok kötü niyetli hissettim..yine de umarım öyle değildir..gerçekten çevremde beni kıskanan kimse olsun istemem..bu beni olumsuz etkiliyor...en güzeli onların olsun hayırlısı benim olsun diye bir laf var ya..o düşüncedeyim..
tabi ki ben bakmıcam çocuğa ben bakıcam mı dedim?
Yani içimden geçenleri söylediniz yemin ederim .
Hadi diyelim ki öyle yapıyor ve gerçekten dediğiniz gibi manidar ...
Doğan çocuğa siz bakmayacaksınız
Ehliyetin parasını da vermeyeceksiniz .
Boşverin gitsin
Niye oturup bunu düşünüp hayatı kendinize zindan ediyorsunuz .
Dünya sizin etrafınızda dönmüyor ki
Bence uğraşacak başka işler bulun kafanız dağılır.
Doğuma kaç ay var bilmiyorum ama en az 9 ay sonra kaynanam görümcemin çocuğuna şunu aldı benim çocuğuma neden almadı gibi konular açarsınız kesin
Mesajım direk olarak size değiltabi ki ben bakmıcam çocuğa ben bakıcam mı dedim?
dünya benim etrafımda dönüyor da demedim öyle de görmüyorum.ilk hamileliğim ve bu durumu tabi ki herkes kadar önemsiyorum.
çok şükür ekonomik özgürlüğüm var ihiyaçlarımı kendim karşılamayı düşünüyorum bebeğimin.hiçbir zaman kv den birşey bekleyen gelin olmadım o da zaten hiç bir işim karışmaz yapı olarak öyle birisi.manevi beklentim vardı bana yardım etmesi gibi o da sıfırlandı bu gelişmeyle..
zaten boşvericem dedim ya geçici bir durum bu sadece...
Çok saçma düşünüyorsun belki bebeğine arkadaş olacak daha güzel büyüyecekler niye beni kıskandıya getirdin olayı ille senden mi görülüyor hamilelikmerhaba arkadaşlar,
daha önceki konularımda bahsettiğim gibi hamileyim.daha önceki konularımda görümcemden de bahsetmiştim size.
bana mı tuhaf geliyor yoksa gerçekten tuhaf mı Allah aşkına objektif yorum yapın...kendisi 10 yıllık evli 8-9 yasında kızı var ve ben hamile kaldıktan 2 ay sonra 2. çocuğuna hamile kaldı.bu zamana kadar hiç düşünmemiş cesaret edememiş.ailesi filan hiç düşünmediğini biliyor yıllardır o kadar söylemelerine rağmen istememiş. sizce de bir tuhaflık var mı bu işte ben mi kötü niyetliyim
merhaba arkadaşlar,
daha önceki konularımda bahsettiğim gibi hamileyim.daha önceki konularımda görümcemden de bahsetmiştim size.
bana mı tuhaf geliyor yoksa gerçekten tuhaf mı Allah aşkına objektif yorum yapın...kendisi 10 yıllık evli 8-9 yasında kızı var ve ben hamile kaldıktan 2 ay sonra 2. çocuğuna hamile kaldı.bu zamana kadar hiç düşünmemiş cesaret edememiş.ailesi filan hiç düşünmediğini biliyor yıllardır o kadar söylemelerine rağmen istememiş. sizce de bir tuhaflık var mı bu işte ben mi kötü niyetliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?