şaşırmayacağım diyorum yine şaşırtıyor beni!görümce...

Ben de 2. çocuğu düşünmüyorum ama belki kaza olur belki fikrim değişir yaparım. Kadın belki kazayla hamile kaldı. O yüzden söylemedi. Yakınlığınız nedir? Normalde her şeyi size anlatır mı?

samimiyetin için teşekkürler:)gözünaydın...

Eşinizin teyzesinin zihniyeti asla anlam veremeyeceğim şeylerden biridir ciddi soruyorum birisi çocuk doğuracak diye neden ben de çocuk yapayım ki. Eski zaman insanları tüm gelinler aynı çatıda yaşadığı için mi böyle düşünüyorlardı acaba.

Yani içimden geçenleri söylediniz yemin ederim .

Hadi diyelim ki öyle yapıyor ve gerçekten dediğiniz gibi manidar ...
Doğan çocuğa siz bakmayacaksınız
Ehliyetin parasını da vermeyeceksiniz .
Boşverin gitsin
Niye oturup bunu düşünüp hayatı kendinize zindan ediyorsunuz .
Dünya sizin etrafınızda dönmüyor ki
Bence uğraşacak başka işler bulun kafanız dağılır.
Doğuma kaç ay var bilmiyorum ama en az 9 ay sonra kaynanam görümcemin çocuğuna şunu aldı benim çocuğuma neden almadı gibi konular açarsınız kesin

İyi cesaret

Sormayin gercekten duyunca bende sok olmustum. Yani cocuk bu kiyafet degil ya özenip alasin. Butun sorumlulugu vs. Her seyi bende ayrica tut ki özendim de yaptim sanane yani cinsel hayat benim karar benim bebegin sorunlulugu benim. Birde milletten özel izin alacagiz cocuk yaparken :))))

O zaman çevrenize o beni kıskanıyor mu diye bakmayı bırakın

Ailesi tutup size kızlarının çocuk istemediğini mi söyledi niye çocuk istemiyor diye size açıklama yapsın ki. Ya da o an istememiş olabilir ama sizin hamileliğinize istediğine karar vermiş olabilir ne var bunda? size ne zararı var? hemen kıskandı da yaptı durumlarına girmişsiniz şimdiden böyleyseniz doğunca da çok sorunlar yaşarsınız. Herkes ne niyetle olursa olsun istediğini yapmakta özgür. Hemen niye kötüye yoruyorsunuz. Sizinkini de severler onunkini de.

tabi ki ben bakmıcam çocuğa ben bakıcam mı dedim?
dünya benim etrafımda dönüyor da demedim öyle de görmüyorum.ilk hamileliğim ve bu durumu tabi ki herkes kadar önemsiyorum.
çok şükür ekonomik özgürlüğüm var ihiyaçlarımı kendim karşılamayı düşünüyorum bebeğimin.hiçbir zaman kv den birşey bekleyen gelin olmadım o da zaten hiç bir işim karışmaz yapı olarak öyle birisi.manevi beklentim vardı bana yardım etmesi gibi o da sıfırlandı bu gelişmeyle..
zaten boşvericem dedim ya geçici bir durum bu sadece...

tüm sevgi dolu,anlayışlı,aşırı olgun arkadaşlarıma teşekkürler...ben kendimi anlatamadım.anlatmaya da çalışmayacağım daha fazla...

Mesajım direk olarak size değil
Burda böyle çok konu okudum birden içim patladı.
En güzel günlerinizi huzur dolu geçirin.
Etrafınızda kaç tane insan olursa İnan'ın o kadar gergin olursunuz.
Bebek bakımıyla ilgili kitaplar okuyun,
Emzirmeyi ,kolikli bebeği, süt fazla gelirse nasıl sağılmalıyı , hepsini öğrenin ve inanın Allah daha çok yardım eder.
Sağlıkla kucağınıza alın huzur dolu büyütün inşallah

Kız bacım görümce diye diye kafayı yiyeceksin
Allah nasip etmiş hamile kalmış belki gördü özenmişte olabilir ne olmuş ille seni kıskandıda hamile mi kaldı
Geç yeter yani günahını alma artık çığır açtın fettan gelin

Çok saçma düşünüyorsun belki bebeğine arkadaş olacak daha güzel büyüyecekler niye beni kıskandıya getirdin olayı ille senden mi görülüyor hamilelik

Neden tuhaflık olsun,
Belki yavrusuna yıllar sonra kardeş olma fikrine yeni alıştırdı kendisini.
Yada hamile kalamıyordu 1.den sonra etrafa bunu bu şekilde empoze ediyordu.
Seçenek çok,hamile olduğunuzu görüp heves etmişte olabilir ne var bunda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…