- 24 Şubat 2014
- 12.534
- 23.227
- 348
- Konu Sahibi kucukelma30
-
objektif yorumlayamadığın çok belli oluyor zaten, paranoya başlamış çünkü. seni kıskandığı için çocuk yaptığını düşünüyorsan bence ciddi komplex yapmışsın görümceni. biraz rahatla ve mümkünse iletişimini azaltdurumdan rahatsız değilim Allah herkesin gönlüne göre versin...bazı arkadaşlar hemen saldırıya geçmiş bazı şeyler üst üste geldi bizde o yüzden artık objektif yorumlayamaz oldum sizlere sormak istedim.heves etsin tabi ki çocuğunun bir kardeşi de olsun ama zamanlama manidar geldi.bilmiyorum ya 8-9 yıl sonra 2 ay arayla hamile kalınca şaşırdım sadece bu kadar..
Eski konulari bilmiyorum ama bundan size nemerhaba arkadaşlar,
daha önceki konularımda bahsettiğim gibi hamileyim.daha önceki konularımda görümcemden de bahsetmiştim size.
bana mı tuhaf geliyor yoksa gerçekten tuhaf mı Allah aşkına objektif yorum yapın...kendisi 10 yıllık evli 8-9 yasında kızı var ve ben hamile kaldıktan 2 ay sonra 2. çocuğuna hamile kaldı.bu zamana kadar hiç düşünmemiş cesaret edememiş.ailesi filan hiç düşünmediğini biliyor yıllardır o kadar söylemelerine rağmen istememiş. sizce de bir tuhaflık var mı bu işte ben mi kötü niyetliyim
Diyelim ki sizi görüp de hamile kalmaya karar verdi. Bu neyi değiştirir ya da sizi rahatsız eden ne bu durumdan. Sizi taklit ettigini mi düşünüyorsunuz?merhaba arkadaşlar,
daha önceki konularımda bahsettiğim gibi hamileyim.daha önceki konularımda görümcemden de bahsetmiştim size.
bana mı tuhaf geliyor yoksa gerçekten tuhaf mı Allah aşkına objektif yorum yapın...kendisi 10 yıllık evli 8-9 yasında kızı var ve ben hamile kaldıktan 2 ay sonra 2. çocuğuna hamile kaldı.bu zamana kadar hiç düşünmemiş cesaret edememiş.ailesi filan hiç düşünmediğini biliyor yıllardır o kadar söylemelerine rağmen istememiş. sizce de bir tuhaflık var mı bu işte ben mi kötü niyetliyim
durumdan rahatsız değilim Allah herkesin gönlüne göre versin...bazı arkadaşlar hemen saldırıya geçmiş bazı şeyler üst üste geldi bizde o yüzden artık objektif yorumlayamaz oldum sizlere sormak istedim.heves etsin tabi ki çocuğunun bir kardeşi de olsun ama zamanlama manidar geldi.bilmiyorum ya 8-9 yıl sonra 2 ay arayla hamile kalınca şaşırdım sadece bu kadar..
öncelikle takipte değilim.malum aynı ailedeyiz istesekte istemesekte...
ben tüplerini bağlatsaydı keşke mi dedim?2. çocuğu en başından ona öneren benim sadece aynı ana denk gelmesi birçok açıdan bizi de etkileyecek...örneğin artık kayınvalidem iptal...bana hiçbir şekilde yardımı dokunmaz artık.tabi ki benim de büyüklere ihtiyacım var.ben sadece en azından keşke 1 yıl önce olsaydı diye düşünmüştüm.yoksa Allah herkesin çocuğunu annesine babasına bağışlasın...
ben hiçbir zaman rekabete filan girmedim emin olun.benim kalemim değil kendisi.ama bazı olaylar üzerine aklıma istemse istemesemde neden böyle oldu ya da neden böyle yaptı diye düşünüyorum...
Ortada bi tuhaflık yok,sizde fazlasıyla fesatlik var..merhaba arkadaşlar,
Aynen öyle...Siz bebeginizi kv ye baktiracaktiniz sanirim simdi kv gorumceninkine bakacak diye biraz bozulmussunuz.
Yapacak birsey yok.
Tabii ki kv ilkonce kendi kizininkine bakar.
Sizinkine de kendi anneniz baksin artik.
merhaba arkadaşlar,
öncelikle takipte değilim.malum aynı ailedeyiz istesekte istemesekte...
ben tüplerini bağlatsaydı keşke mi dedim?2. çocuğu en başından ona öneren benim sadece aynı ana denk gelmesi birçok açıdan bizi de etkileyecek...örneğin artık kayınvalidem iptal...bana hiçbir şekilde yardımı dokunmaz artık.tabi ki benim de büyüklere ihtiyacım var.ben sadece en azından keşke 1 yıl önce olsaydı diye düşünmüştüm.yoksa Allah herkesin çocuğunu annesine babasına bağışlasın...
ben hiçbir zaman rekabete filan girmedim emin olun.benim kalemim değil kendisi.ama bazı olaylar üzerine aklıma istemse istemesemde neden böyle oldu ya da neden böyle yaptı diye düşünüyorum...
evet bana o kısmı zor gelmiş olabilir...tüm ilgi benim üzerimdeydi birden böyle birşey duyunca hiiç beklemediğim birşey olunca şaşırdım çünkü henüz alışamadım duruma doğru...alışırım tabi ki bu duruma da henüz taze...kıskanç bir yapım yok normalde.bu da şu şekilde beni etkiliyor kv tamamen şehir değiştirecek büyük ihtimalle...bunu bu açıdan hiç düşünmemiştim.ama buna da alışırım...hayatımda hiçbir zaman kıskanan taraf olmadım çok şükür ki. nasip kısmet olursa bebeğimi de bu şekilde yetiştireceğim elimden geldiğince...
işte özel hayatlar birbirimzi bir yere kadar ilgilendiriyor aynı ailede olduğun insanlarla...banane diyemiyorsun...
bence insan kıskanç ise her şeyi yapabilir malesef...belki ona da bana gösterilen ilgiyi kaldırmak zor gelmiş olabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?