şaşırmayacağım diyorum yine şaşırtıyor beni!görümce...

objektif yorumlayamadığın çok belli oluyor zaten, paranoya başlamış çünkü. seni kıskandığı için çocuk yaptığını düşünüyorsan bence ciddi komplex yapmışsın görümceni. biraz rahatla ve mümkünse iletişimini azalt

Eski konulari bilmiyorum ama bundan size ne
Ikinci cocugu siz hamileyken istemesinde ki amaç ne olabilir ki
siz gorumcenin hamileligini niye takiyorsunuz onu da anlamadim.

Abimle benim aramda da 7 yas var. İlla ozenmek, kiskanmak gerekmiyor 2.yi dogurmak icin. Boyle onemli konularda kimse sizi dusunup karar almaz bence.

Diyelim ki sizi görüp de hamile kalmaya karar verdi. Bu neyi değiştirir ya da sizi rahatsız eden ne bu durumdan. Sizi taklit ettigini mi düşünüyorsunuz?

Zamanlama manidar geldi derken?

Size ozendi yani.

Cok komiksiniz gercekten. Oyle olsa bile korkmayin kendi cocuklarini size baktiracak degiller.

Ya da isiniz gucunuz yok takacak birseyler ariyorsunuz.

Kendinize bir mesgale bulun

Sizi eleştiren kişileri en kibar şekilde siz beni yanlış anladınız demişsiniz veya daha sert cevapmışsınız da, kendinize hiç toz kondurmuyorsunuz.

Sağlıklı bir kadın ve erkeğin çocuk beklemesi konusunda ise yaptığınız yorumlara bakalım;

- benden iki ay sonra hemen hamile kaldı, ben böyle tercih etmezdim.
Pardon sizin tercihiniz???

- ilk hamileliğim ilk yaşadığım duygular
Kadının ikinci hamileliği ve önemsiz size göre yani???

-şok oldum, tuhaf oldum. Asla istemiyordu
Bu kısmı komik, kocası ile yatak odadında ne yapıyor ne konuşuyor bilemeyeceğinize göre, siz kimsenin hamileliğine şok olmayın bence, ayıp oluyor böyle açıkçası.

Yahu kızın kendi annesi ister baktırır ister baktırmaz, istediği zaman da yapar çocuğunu. Madem bu kadar yardıma ihtiyacınız olacağını düşünüyorsunuz çocuk bakımı vb. konuda, sizin anneniz ne güne duruyor acep?

Takiptesiniz işte, baya baya dert olmuş size kadının gebeliği.

Ortada bi tuhaflık yok,sizde fazlasıyla fesatlik var..

Allah kolaylık versin sizin acinizdan da zor

Siz bebeginizi kv ye baktiracaktiniz sanirim simdi kv gorumceninkine bakacak diye biraz bozulmussunuz.

Yapacak birsey yok.

Tabii ki kv ilkonce kendi kizininkine bakar.

Sizinkine de kendi anneniz baksin artik.
Aynen öyle...
Cok akıllı sanıyor konu sahibi kendini,mecbur mu kayinvalide cocuguna bakmaya..o kadar meraklıysa kendi annesine baktirsin.acayip sinir oldum simdi

Hiç kimse başkası hamile diye hamile kalmaz komik olmayın yahu
Hele ki hamileliği bilen birisi bu kişi niye sizi kıskansin da hemen hamile kalsın pes yani

Önceki konularınızı bilmiyorum ama görümcenizin çocuğunu siz buyutmeyecekseniz, sizi ilgilendirmez.

Bak şimdi şöyle belki ikinci çocuğa cesaret edemiyordu seni görünce gaza geldi.mesela benim abimin esi 3. ye hamile,benim tek cocugum var cesaret edemiyorum ikinciye.ama yengemin hamile oldugunu ogrenince bı cesaret geldi.yani yoksa kimse fesatligindan çocuk dogurmayi göze almaz gibi geliyor bana

eski konunu örnek verdiğin için açtım onu da okudum. sen bu kızı çok fena kıskanıyorsun haberin olsun.. baya baya kurmuş durmuşsun tanıştığın günden beri kız ne yapsa batmış sana ,gelse batmış gelmese batmış, arasa batmış aramasa batmış... Allah sabır versin görümcene

Fazlası ile bencilsiniz.
İnsanlar aile planlamasını size soracak değil.
1 yıl önce olsa imiş.
Bence insan bazı şeyleri düşünürken bile haddini bilmeli.

Bence de kıskanç bir insan her şeyi yapabilir.
Biri onu kıskandı da hamile kaldı diye hastalıklı bir düşünceye kapılabilir mesela.
Aranız 2 aymış.
Siz 4. Haftada öğrenseniz, kadının adeti yumurtlaması derken zaten süre uygun değil kıskanıp çocuk yapmaya.
Türk filmi mi bu hemen hamile kalsın?

Gelinim ile benim doğumlarımız arası 40 gün.
Önce benim doğumum oldu.
Hamileliğini duyduğumda çok sevindim, kardeş gibi büyüyecekler diye.
Kıskandı yada annem onlara gidecek diye hiiiiçç aklımın ucundan geçmedi. Geçmez zaten o ne öyle be.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…