- 8 Aralık 2016
- 26.659
- 102.450
- 598
- 38
- Konu Sahibi kucukelma30
-
Demekki onunda vakti zamanı gelmiş hamile kalmış Allah nasip etmiş size nispetle ne ilgisi var ya kaynana gelin bitmeden gelin görümce derdi başladı millette tek derdin bu olsun bacımmerhaba arkadaşlar,
daha önceki konularımda bahsettiğim gibi hamileyim.daha önceki konularımda görümcemden de bahsetmiştim size.
bana mı tuhaf geliyor yoksa gerçekten tuhaf mı Allah aşkına objektif yorum yapın...kendisi 10 yıllık evli 8-9 yasında kızı var ve ben hamile kaldıktan 2 ay sonra 2. çocuğuna hamile kaldı.bu zamana kadar hiç düşünmemiş cesaret edememiş.ailesi filan hiç düşünmediğini biliyor yıllardır o kadar söylemelerine rağmen istememiş. sizce de bir tuhaflık var mı bu işte ben mi kötü niyetliyim
durumdan rahatsız değilim Allah herkesin gönlüne göre versin...bazı arkadaşlar hemen saldırıya geçmiş bazı şeyler üst üste geldi bizde o yüzden artık objektif yorumlayamaz oldum sizlere sormak istedim.heves etsin tabi ki çocuğunun bir kardeşi de olsun ama zamanlama manidar geldi.bilmiyorum ya 8-9 yıl sonra 2 ay arayla hamile kalınca şaşırdım sadece bu kadar..
.belki ona da bana gösterilen ilgiyi kaldırmak zor gelmiş olabilir...
anlatmayın bu kadarda olmaz dedirtmeyin olgunluk sanırım görümcenize bizde sizin gibi veryansın edince oluodu gözünüzde.tüm sevgi dolu,anlayışlı,aşırı olgun arkadaşlarıma teşekkürler...ben kendimi anlatamadım.anlatmaya da çalışmayacağım daha fazla...
eski konunu örnek verdiğin için açtım onu da okudum. sen bu kızı çok fena kıskanıyorsun haberin olsun.. baya baya kurmuş durmuşsun tanıştığın günden beri kız ne yapsa batmış sana ,gelse batmış gelmese batmış, arasa batmış aramasa batmış... Allah sabır versin görümcene
hasetlik işte. halamda 3 çocuktan sonra annem bana hamile kalınca son çocuğuna hamile kalmış kıskançlığından 40larındamerhaba arkadaşlar,
daha önceki konularımda bahsettiğim gibi hamileyim.daha önceki konularımda görümcemden de bahsetmiştim size.
bana mı tuhaf geliyor yoksa gerçekten tuhaf mı Allah aşkına objektif yorum yapın...kendisi 10 yıllık evli 8-9 yasında kızı var ve ben hamile kaldıktan 2 ay sonra 2. çocuğuna hamile kaldı.bu zamana kadar hiç düşünmemiş cesaret edememiş.ailesi filan hiç düşünmediğini biliyor yıllardır o kadar söylemelerine rağmen istememiş. sizce de bir tuhaflık var mı bu işte ben mi kötü niyetliyim
Olay tuhaf değilmerhaba arkadaşlar,
Bu nasıl yorumdurAnldim canim seni. Ama kv konusunu dert etme rabbim herseyin bir kolayligini verir. Dedigin gibi bazi seyler olunca illa ki bunu da dusunmusun ama sukret ki sen kiskanilan tarafsin. Demek ki onun gozunde ne kadar mukemmel ve ulasilmazsin ki senin yaptiklarini yaparak sana ulasmaya calisiyor. Girmezden gel ve asla beni kiskaniyor falan diye dillendirme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?