Şaşkınlık ve Belirsizlik (karaktersiz EŞ)

Çok saygısızlık etmiş bir kere...bayram günü sen onun ailesini gezdin, o arabada oturmuş. Ne kadar çocukca bir davranış.

Altınlar gelinindir.

Ahmet'te çok bilmesin sana yaptılarsa onlardan çıkmıştır senin hakkındır artık

Öncelikle sabrınız ve tavrınız takdire şayan. Hatta acaba fake mi diye bile düşündüm. Parayı asla vermeyin bu bir. Hatta kapıyı bile açmayın, hiç bir şey yapamaz. Gelip ailenizden özür dilemeden, yalvarmadan asla dönmeyin evinize.. bunu bile haketmiyor ya neyse

Asosyal bir kocan var adam etmek için ömrünü heba edeceksin ona fazla çocuk doğurma çünkü hak etmiyor saygısısın biri sana kolay gelsin

Valla ben olsam taksiye biner ondan önce evime gider otururdum geldiğindede açmaz kapıyı bende onu anasına yollardım ne saçma insan eşinin ailesine hiç değilse eşini yetiştirdiği için saygı duyar bayram günü la havlee densizlik resmen Aradımı Ahmet bey varmı bi açıklaması

Sana ve ailene cok büyük ayıp etmiş,telafisi olmayacak bi terbiyesizlik yapmış.
Barışsanız bile ailenle eşin arasında hep bi huzursuzluk olacak.

Kesinlikle ailesine anlatın durumu
Boşanın diyemem fakat evlide kalsanız ayrılsanızda o parayı vermeyin

Para sende güç sende :))) arayacak tabiki de..

Seneye de aklınızı kullanın da hiç kimseye gitmeyin eşinizin tarafından.

Bende aynı şeyi düşünüyorum. Gelip özür dileyene kadar hatasını anlayana kadar burdayım. Haaa anlamazsa da gidicek kendisi açıcak davayı bende imzamı atıcam bakıcam işime ama davayı ben açmıcam.
Ben bitirmicem o bitiricek.

Davayı onun açmasını niye bekliyorsunuz? Siz tüm sülalesini geziyorsunuz da annenize babanıza mı el öpmeye gelmiyor? O para sizde kalsın, zırnık vermeyin böyle bir adama. Ailenizden özür dilesin de hataniçin özür dilenir yok öyle kocaaaa adam olup da 7 yaşındaki bebenin yapacağı saygısızlığı yapmak. Süründürün.

Ahmet tam bir hanzo... benim eski koca gibi... parayı sakın bankaya yatırma evlilik birliği içinde edinilen ortak mal denilebilir... para babanda kalsın. Biraz daha bekle bakalım, ama bana evliliğiniz bitti gibi geliyor. Şakın üzme kendini hayat senin için daha iyi bir şey hazırlıyor şu an keşke dediklerin iyiki olacakmış yakın zamanda

Ahmet çocuk oyuncağı zannediyor. Zannediyor ki ailesine bile söylememişti dün akşama kadar. Bana elbette mesaj aticak beni tahrik edicek ama kesinlikle cevap vermiyorum. Bu elbet eve döner düsünüyor. Fakat olmayan kibirinden ödün verip bir özür mesajı dahii atmiyor direk parayla ilgili mesaj atiyor ki, ben ona hani saydırayım söveyim diye böylelikle mesaj atmaya devam edecekti. Ama o firsatı vermek istemedim. Nasıl ki o beni bir anda bıraktı gitti. Şimdi de kendisi g*tünün üstüne otursun kalsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…