Şaşkınlık ve Belirsizlik (karaktersiz EŞ)

Sakinliğine hayran kaldım .....
Parayı hiçbir şekilde vermeyin bir şans vermek gibi bir düşünceniz varsa biraz baskın bir kişilik ortaya sermenizi öneririm

Boyle koca olmaz olsun de canim para icin arar diyosun ondan ne kocalik bekliceksinki

Sende ona yap aynisini.. sirf bu asabiyetlikleri yuzunden bazen esimle bi yere gitmek istemem.. kendi akrabalarima kendim gidebiliyorsam giderim cocuklarimla..cokta fifi..

Bayram bayram cok ayip etmis gercekten.

Parayı vermeliyim sizce.
Ya ortalığa düşerse param onda diye.
Acaba babasına mı iade etsem neticede o adamcağız almıstı bilezikleri oğlu değil
Şakamı yapıyorsunuz ? Nereye düşerse düşsün asla vermeyin o parayı, onun bütün akrabalarını geZip sıra sizin aileye gelince kapıda bekleyecek kadar bencil,edep yoksunu, aile olmayı kavrayamamış bir adamla evlisiniz.

Böyle bir hayvanligi hiç kimse kabullenmez
Ben olsam barisacagim diye çağırır aa canım paralari harcadim bunları aldim bize diye gosterirdim ailenin yanında

Altınlar zaten senin hakkındi kesinlikle verme mesaj da atma kudursun dursun

Whatsapp profil resmi tekrar değismis yine beraber olan fotografi koymus fotografi ben cekmistim. Ve durumuns " Tak şu sepeti koluna herkes kendi yoluna yazmış " ben sadece beraber oaln fotografimizi kaldirdim fotograf felan koymadim. Ergence durumlarda yazmıyorum. Ama o durumu rehberinde ki eş dost akraba görüyor kendini kücük düsürüyor.

Yanlış anlamayın ama benim için boşanma sebebidir şu anlattığınız. Boşanın diyemem ama alttan almayın, para için sizi arayacak kocadan hayır geleceğini sanmıyorum.
Bende aynı şeyleri düşünüyorum. 2 gün boyunca eşini arayıp nasıl olduğunu sormuyor para için mesaj atıyor

Artık sürünme vakti gelmis .Telefonlarını açmayın .Sürüne sürüne gelene kadar aramayın .cvp vermeyin .Pişman olması için zamana ihtiyacı var .Olmazsa da boşanın .

Sayısız günlerini onla harcıyorsun ama değil mi,eminim çok ders almıştır sessizliğinden,şu anda pişmanlıktan kıvranıyordur,konun,yani hiç oturmuyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…