- 1 Temmuz 2012
- 3.172
- 338
- 148
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bildirdim ama anlıycanı zannetmiyorumterbiyeli ama sert bir dille haddini bildirmelisin. özel hayata resmen tecavüz!
annem küçükken terlikle döverdi kv de dövsün ozaman, gözlükçünü söyle o pembe gözlüklerden bende alıyımnedense insanın kendi annesinin dediği uslup ne olursa olsun batmaz da kvalide deyince zaten ön yargılı olunca da bu şekilde anlama durumu çok fazla.
Allahım sana geliyorummmmBenimde evime gelen bir x akraba aynı hareketi yapmıştı çekmecelerimi karıştırmış ve banyomdaki el yüz havluma tahret yerini sürmüş bunuda pişkin pişkin anlatmış birisine tabi o kişide bana anlattı allahtan misafir havlum ayrıdır misafirden sonra yıkarım o havluyu anında olayı duyunca havluyu direk çöpe attım ama mide bulantısından 1 hafta kendime gelemedim
arkadaşlar merhabalar, bu evlilik dedikleri kurum ne zormuş ya da bana mı zoru denk geldi. gün geçmiyor ki yeni bir problem çıkmasın; eşimin bana uzaklığı, kardeşime takı problemi derken dün akşam da eşimin annesi yüzünden yine tartışma oldu. sebep; annesi dün akşam bana geldi(kendisinden hiç hazzetmem) evde sadece ikimiz varız, ben mutfakta bişeyler hazırlarken yatak odama girip çekmece de korunma yöntemi olan(afedersiniz prezvtf) alıp çantasına atıyo, ben mutfaktayım bu arada, yanıma mutfağa geldi novelll kusura bakma sana bişey dicem, nedir? ben böle böle çekmece de gördüm aldım(ben küçük dilimi yutucam bu arada), ne alaka şaşkınlık bende dilim tutuldu, kendince sebebi yeter şu kadar zamandır evlisiniz ne korunması. allahım böyle bişey var mı ya.
aynen ahhh ahhh o iş olduktan sonra kv kolumdan tutup kb yanına götürdü oldu diye kb 50 tl verdi bana kaynanam aksam geri istemişti 50 tl yi![]()
Kağıt havluda ayıp olur bana göre ben o yüzden değilde misafirle aynı havluyu kullanamıyacaığım için ayrı havlu asıyorum misafir gidince yıkıyorum aklıma böyle bişey gelmemişti hiç benim sadece cilt hastalığı v.s olur düşüncesiydi ama iyikide yapıyomuşumAllahım sana geliyorummmm
ben böle bir şeyi tahmin ettiğim için misafire kağıt havlu çıkarıyorum ama hiç gerçeğini duymamıştım![]()
Kağıt havluda ayıp olur bana göre ben o yüzden değilde misafirle aynı havluyu kullanamıyacaığım için ayrı havlu asıyorum misafir gidince yıkıyorum aklıma böyle bişey gelmemişti hiç benim sadece cilt hastalığı v.s olur düşüncesiydi ama iyikide yapıyomuşum![]()
arkadaşlar merhabalar, bu evlilik dedikleri kurum ne zormuş ya da bana mı zoru denk geldi. gün geçmiyor ki yeni bir problem çıkmasın; eşimin bana uzaklığı, kardeşime takı problemi derken dün akşam da eşimin annesi yüzünden yine tartışma oldu. sebep; annesi dün akşam bana geldi(kendisinden hiç hazzetmem) evde sadece ikimiz varız, ben mutfakta bişeyler hazırlarken yatak odama girip çekmece de korunma yöntemi olan(afedersiniz prezvtf) alıp çantasına atıyo, ben mutfaktayım bu arada, yanıma mutfağa geldi novelll kusura bakma sana bişey dicem, nedir? ben böle böle çekmece de gördüm aldım(ben küçük dilimi yutucam bu arada), ne alaka şaşkınlık bende dilim tutuldu, kendince sebebi yeter şu kadar zamandır evlisiniz ne korunması. allahım böyle bişey var mı ya.
Çok bildiğim yere gitmiyosam çantamda peçete bulunduruyorum ben onla siliyorum her eve kağıt havlu koymuyolar çünkü sende öyle yap yanındada olsun bir paketBen artık gittiğimde hep kağıt havlu kullanıcam o kadından sonra o havluyu kullandığını düşünsene böğğğğk