Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
valla guluyorum ama cok uzuluyorum aynı zamanda da. yazık kızın gençlıgıne, hayallerıne mı yanayım, herkesın bıyık altından gulmesıne mı acıyım bılemedım.
sanırım öyle ama bunu eşine ıtıraf etmelıydı, evlemeden önce kımse eşinden kendını saklamamalı. ben daha derın bır gudu oldugunu duşunuyorum. dun gördum hep erkeklerle dokunarak konuşuyor. :bbo:
sanırım öyle ama bunu eşine ıtıraf etmelıydı, evlemeden önce kımse eşinden kendını saklamamalı. ben daha derın bır gudu oldugunu duşunuyorum. dun gördum hep erkeklerle dokunarak konuşuyor. :bbo:
haklısın olabılır gercekten. tabı bunu da kaç kişi kabul eder orası ayrı ama inşaallah öyledır. en azından terk edılse bıle baştan bılıyordur bu işin sonunu.CADIARZU bıraz daha dıkkatlı olmam lazım yanında belkı de bılıyordur.