Kiz kardesmin is yerinden cok samimi oldugu bir arkadasi var....
O kadar iyi bir cocukki...o kadar yüregi temiz bir insanki onunla tanistigim andan itibaren cok sevdim onu...
Bu cocuk escinsel...uzun uzun sohbetlerimiz oldu bu konu hakkinda....Ablacim simdi imkanim olsaydi böyle olmamak icin canimi verirdim dedi...Kücüklügümden beri kendimi kadinlara degil erkeklere meyili hissediyorum...elimde degil, bende istemezdim böyle olmayi...ergenlik caglarimda her gece agliyordum, ben neden böyleyim, günah, ayip, ailem ne diyecek diye kendimi öldürmek bile istedim....ama olmadi abla eninde sonunda kabul etmek zorunda kaldim, ya intihar edecektim yada kabul edecektim...baska carem yoktu dedi...
Ailesinin haberi yok, 1 evin 1 oglu, 5 kizdan sonra, annesi babasi hacca gitmis gelmis insanlar...Ona sordum , yarin öbür gün ailen evlenmen icin diretecek ne yapacaksin diye...
Evlenecegim abla....anne ve babamin gönlü olsun diye evlenecegim mecbur iki hayati birden sürdürecegim dedi...peki yazik günah degilmi evlenecegin kiza...onu kandirmis olacaksin dedim....ölürüm ama ona belli etmem abla zaten ben duygularimi gizlemekte herseyi icimde yasamakta usta olmusum dedi...
Sevgili Nihat Hatipogluna bunun ilgili bir soru gelmis....Madem escinselik günah neden bazi erkeklerde kücüklüklerinden beri bu meyililik var diye??
Hayatta herkesin bir imtihani var...onlarinda imtihani budur...icinde bu hissler olsada bunlari disa vurup yasamicak dedi...
Ben hic bir zaman ön yargili yaklasmiyorum böyle insanlara...dislamamda kinamamda yargilamamda......cünkü benimde evladlarim var...allah kimsenin basina vermesin....:Saruboceq: ve böyle insanlara yardimci olsun insallah:Saruboceq: