Şaştım bu işe

e bak şimdi dıslamayalım diyosun ama. hormon dengesizliği vs bile olsa hepimiz biliyoruz tıp ne noktalara geldi. hormon tedavisi görebilirler.
birdaha yapmayacaklarına dair tövbe edebilirler. inançları yoksa bile kendilerine yürekten söz verip kurtulabilirler.

ama atalarımız boşa dememiş. söz vermek .... vermeye benzeme diye. Cesaret ister.

yine insanlara bir adım uzaklastım işte. Sora ben katı olunca suc oluyor.
Hay Allahm yaaaaaaaaa

dışlamak dogru degıl ama normal karşılamak ta bır o kadar yanlış. ne yazık kı varlar ve onları bedenlerını satmaya mahkum etmemelıyız, iş kapılarını sırf bu nedenle yuzlerıne kapatmamalıyız. benım göruşum bu.

hiiiçç tartısmayalım. konu baslıgındaki şeyi söledim. kızcagaz farketmiyodur.

daaaa iş konusunda mesela. nefsine hakim olamayan adama neyini emanet edebilirsin. ne gibi bi iş yapabilirsin??
hangi konuda güvenebilirsin kii.
ben tamamen dıslarım.buda benim fikrim.

içine kurt düşürmeyimde bence görüşmeyin sizde.
bana arkadasını söyle sana kim oldugunu söyleyim diye bi laf var.
bak eşini taktir ettim vakti zamanında tepkisini göstermiş diye.
ya bigün hep beraber otururken siz .o sahsın gecmişindeki bir arkadası gelse. buyur etse oda onu.
eşini o ortamda görmek hoşuna gidecekmi??

sen bi hayat kadınıyla arkadaslık yapsan.eşin de tepkisiz mi kalırdı?
yazık o kadına mı derdi??

Kiz kardesmin is yerinden cok samimi oldugu bir arkadasi var....

O kadar iyi bir cocukki...o kadar yüregi temiz bir insanki onunla tanistigim andan itibaren cok sevdim onu...

Bu cocuk escinsel...uzun uzun sohbetlerimiz oldu bu konu hakkinda....Ablacim simdi imkanim olsaydi böyle olmamak icin canimi verirdim dedi...Kücüklügümden beri kendimi kadinlara degil erkeklere meyili hissediyorum...elimde degil, bende istemezdim böyle olmayi...ergenlik caglarimda her gece agliyordum, ben neden böyleyim, günah, ayip, ailem ne diyecek diye kendimi öldürmek bile istedim....ama olmadi abla eninde sonunda kabul etmek zorunda kaldim, ya intihar edecektim yada kabul edecektim...baska carem yoktu dedi...

Ailesinin haberi yok, 1 evin 1 oglu, 5 kizdan sonra, annesi babasi hacca gitmis gelmis insanlar...Ona sordum , yarin öbür gün ailen evlenmen icin diretecek ne yapacaksin diye...

Evlenecegim abla....anne ve babamin gönlü olsun diye evlenecegim mecbur iki hayati birden sürdürecegim dedi...peki yazik günah degilmi evlenecegin kiza...onu kandirmis olacaksin dedim....ölürüm ama ona belli etmem abla zaten ben duygularimi gizlemekte herseyi icimde yasamakta usta olmusum dedi...:delphin:

Sevgili Nihat Hatipogluna bunun ilgili bir soru gelmis....Madem escinselik günah neden bazi erkeklerde kücüklüklerinden beri bu meyililik var diye??

Hayatta herkesin bir imtihani var...onlarinda imtihani budur...icinde bu hissler olsada bunlari disa vurup yasamicak dedi...

Ben hic bir zaman ön yargili yaklasmiyorum böyle insanlara...dislamamda kinamamda yargilamamda......cünkü benimde evladlarim var...allah kimsenin basina vermesin....:Saruboceq: ve böyle insanlara yardimci olsun insallah:Saruboceq:

dışlamak dogru degıl ama normal karşılamak ta bır o kadar yanlış. ne yazık kı varlar ve onları bedenlerını satmaya mahkum etmemelıyız, iş kapılarını sırf bu nedenle yuzlerıne kapatmamalıyız. benım göruşum bu.

Katılıyorum..İş olanaklarını arttırırsak onları başka yollara düşmekten kurtarırız.. Asla ve asla dışlamam bu tüe insanları.. Zaten çevremde eşcinsel arkadaşlarım da var.. Bu durumdan rahatsızlık duymadım hiç bir zaman.. Ben böyle bir şeyi normal karşılarım.. Günahsa, günahı onun boynuna.. Yanlışsa, Allah ile onun arasında olan bir durum.. 3. şahıs olarak burada bana söz düşmez..

sevgılı gulsum sultan her zaman yazılarını takdır etmışımdır, yuregıne saglık. sevgılı cornelia destegın için teşekkur ederım.

ve sevgılı ıfrıt hanım sıze bu konuda katılmıyorum ama yorumlarınız için yıne de teşekkur ederım.

şöyle bır gercek var, onların secımlerı çok zor ve bır omur boyu mutsuz yaşayacakları bır secım. buna ragmen hala eşcinsel oluyorlarsa bu güdü demek kı korkunç bır şey,önune geçemıyorlar. tıpkı bızım şu an bır kadınla bereber olamayacagımız kadar keskın bir cizgi. bana ve toplumuma bır zararları yok, gravatını takıp işini duzgun yapan bır eşcinsel bankacının kıme ne zararı olabılır ki?

bir arkadaşımın yeğeni vardı. çocuğu 3 kere görmüştüm ve şüphelenmiştim. eşim de benle aynı fikirdeydi. en sonun da arkadaşımla konuştum. yeğeninle daha fazla vakit geçirsene belki buna iihtiyacı vardır dedim. nedenini sorunca şüphelerimi söyledim. tabi arkadaşım çok kızdı bana. oysa ki ben kınamamıştım sadece ihtiyacı vardır sana demiştim. aradan 3 yıl geçti. arkadaşım bana geldi. nasıl anladığımızı sordu. aslında çok kolay anlamak ama insan sevdiği insana bunu konduramıyor.
eminim arkadaşınıza da bu imalar gelir ama o da konduramaz. aklına bile getirmez böyle bir şeyi.
sizin durumunuz da zor. ben de olsam onlarla beraber olmak istemem. insanın aldatılmasını, kandırılmasını seyretmek kötüdür.
dilerim o bayan en yakın zaman da farkeder durumu fazla yara almadan da yollarını ayırır.

Arkadaşlar bu akşam arkadaşlarımızla bırlıkte dışarıdaydık. çok eğlendık. yalnız söyle bır durum var; dışarı çıktıgımız çift yenı evli, ıkısı de çok eglencelı çok neşelı ve uyumlu ınsanlar. bu aralar sureklı onlarlayız.

geçmişte eşim bir arkadaşınla telefonda konuşurken bu yenı evlı erkek arkadaşı ıle ılgılı aynen şu sözlerı söylemişti; - abi delı bu çocuk hala kurtulamadı mı şu travesti illetınden, adam evlencek hala erkeklerle ılışkıye gırıyor, ben bu sefer konuşmam bı daha sen konuş yeter artık demişti. bende gızlıden bunu duydum ama sormak ıstemedım. sonra eşim ve arkadaşlarının gızlı, şifrelı bu çocuga şakayla karışık laf sokmaları ıle kesınleştı fıkrım. şimdı bu kıza bakınca uzuluyorum, bir bilse eşinin erkeklerden hoşlandıgını yada geçmışını yıkılır heralde.

eşimın liseden arkadaş grubundaydı bu çocuk ve son 3 yıl eşim bu çocukla kustu, bu gece sordum neden kustunuz o kadar uzun ne oldu kı hala daha arada sınırlı konuşuyorsun dedım; o da, geçmişte yanlış bır ılışkısı oldu da ondan dedı, bende; ne var gönul bu sana ne kı dedım. o da; sana ne denecek bır durum degıldı neyse konuşmak ıstemıyorum dedı konuyu kapattı.

arkadaşlar şimdı ben bu çocuga bakınca dalyan gıbı bır adam göruyorum ama arada yakışıklı erkeklere de baktıgını farkedıyorum. evlendıgı bayan hıç mı çakmıyor acaba??

$imdi asıl sorun o çocukta ßence güLümkurum... Madem erkek seviyor, neden ßayanLa evLeniyor... Yoksa ileride bu tercihin deği$me ihtimaLi olacagını mı dü$ünüyor??:delphin:

bu adam gay değilmiş. biseksüelmiş..
yani 2 cinstende hoşlananlardan.
ancak demekki artık ,kadını tercih etmiş ki onunla evlenmiş.
yokmu öyle yabancı sanatçılarda. mick jagger,david bowie.
evliliklerine bakın. iman muhammetle evli,david bowie. ve uzun süredirde devam ediyor bu evlilik.
yani,karısını seviyorsa bu adam,bunu yapmaz bence.

inşallah dedıgınız gıbıdır arkadaşlar, degışır umarım. ama duşunsenıze, geçmişte eşiniz bır erkegı çok sevmış aşık olmuş.ve butun arkadaşları bılıyor,ve bana acıyor. bana anlatması gerek kı, karar vereyım öyle degıl mi? tercıhımı yapayım bunu saklaması çok ıtıcı.

bu adam gay değilmiş. biseksüelmiş..
yani 2 cinstende hoşlananlardan.
ancak demekki artık ,kadını tercih etmiş ki onunla evlenmiş.
yokmu öyle yabancı sanatçılarda. mick jagger,david bowie.
evliliklerine bakın. iman muhammetle evli,david bowie. ve uzun süredirde devam ediyor bu evlilik.
yani,karısını seviyorsa bu adam,bunu yapmaz bence.

onların evlılıgını bılemıyorum ama her bayan da bunu kaldıramaz zannımca. bu arada mıck jagger ı bılmıyordum. şok oldum. kafamçokkarıştı

afedersin ohaa demek istiyorum :1shok:
çok tiksinç birşey bu adam benim kocamada yanaşır diye ben görüşmem bile :roflol:

afedersin ohaa demek istiyorum :1shok:
çok tiksinç birşey bu adam benim kocamada yanaşır diye ben görüşmem bile :roflol:
[/QUOTE

:)) heeçç duşunmemıştım, karpuz kabugu duşurdun aklıma...ayy çok kotuyum ben eşim bır bılse burda dertleştıgımı bu konuyu bıldıgımı valla hele bır de şu fıkırlerımı bıttım ben bıttımmm.:tomato:

Çok hassas bir konu bence, asla yanlış birşeyler yazmak istemiyorum.Anlattığın erkek belki, etrafında selam verebileceğin sıradan bir arkadaşın olabilir ,belkide derdini paylaşabileceğin bir dost ama: asla EŞ olamaz.
Kendi cinsiyle beraber olmuş, cinsellik yaşamış birini eşim olarak görmek istemem...

Çok hassas bir konu bence, asla yanlış birşeyler yazmak istemiyorum.Anlattığın erkek belki, etrafında selam verebileceğin sıradan bir arkadaşın olabilir ,belkide derdini paylaşabileceğin bir dost ama: asla EŞ olamaz.
Kendi cinsiyle beraber olmuş, cinsellik yaşamış birini eşim olarak görmek istemem...

bende eş olabılecegıne ınanmıyorum ve eşim gıbıler onu dışladıgı ıçın bence herkesı utandırmak ve kendını ıspatlamak ıçın evlendı, çocuk falan yapınca mutlaka durtulerıne dur dıyemecektır. kotu bır senaryo ama bence olay böyle olacak.

Hepimizin cocuklari var.Onlar isterlermi oyle olmayi.Allah yardim etsin.Bizim unlulerden de metin arolat ile armagan caglayan'in birlikte olduklarini duymustum bir zamanlar bilmem dogrumu....

Hepimizin cocuklari var.Onlar isterlermi oyle olmayi.Allah yardim etsin.Bizim unlulerden de metin arolat ile armagan caglayan'in birlikte olduklarini duymustum bir zamanlar bilmem dogrumu....

neeeeee aaaaaa çok şaştım vallah. ben metın aralot'a lise de aşıktım. vıyyyy başıma gelenler. yıkıldım :a015:

Back
X