Şaştım bu işe

:roflol: metinnn bunu bana yapmayacektin methin!!! belkı de rıvayettır dıyelım yıne de moralımızı yuksek tutalım. demi? sevgıler canım

allahımmmm naıl birşey bu
vermesin rabbim
diyolog
kadın:kim beni aldattığın kadınn
adam:kadın değil bizim hulusi

valla guluyorum ama cok uzuluyorum aynı zamanda da. yazık kızın gençlıgıne, hayallerıne mı yanayım, herkesın bıyık altından gulmesıne mı acıyım bılemedım.

belki biseksüeldir hem bayan hem erkeklerden hoşlanan herkesin kendi tercihi pek bişey demek düşmez bence...

belki biseksüeldir hem bayan hem erkeklerden hoşlanan herkesin kendi tercihi pek bişey demek düşmez bence...

sanırım öyle ama bunu eşine ıtıraf etmelıydı, evlemeden önce kımse eşinden kendını saklamamalı. ben daha derın bır gudu oldugunu duşunuyorum. dun gördum hep erkeklerle dokunarak konuşuyor. :bbo:

sanırım öyle ama bunu eşine ıtıraf etmelıydı, evlemeden önce kımse eşinden kendını saklamamalı. ben daha derın bır gudu oldugunu duşunuyorum. dun gördum hep erkeklerle dokunarak konuşuyor. :bbo:

belki eşi biliyordur gül kurusu.. herkesin tercihleri farlkı farklı
. o kadının bunu anlamamasına imkan yok.
bunu bilerek evlenen kadınlar var .

belki eşi biliyordur gül kurusu.. herkesin tercihleri farlkı farklı
. o kadının bunu anlamamasına imkan yok.
bunu bilerek evlenen kadınlar var .

haklısın olabılır gercekten. tabı bunu da kaç kişi kabul eder orası ayrı ama inşaallah öyledır. en azından terk edılse bıle baştan bılıyordur bu işin sonunu.CADIARZU bıraz daha dıkkatlı olmam lazım yanında belkı de bılıyordur.

Back
X