- 19 Aralık 2024
- 2.101
- 465
- 38
- 25
Evet devlete mi gidiyorsun aşkoAynen öyle özellikle belde oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet devlete mi gidiyorsun aşkoAynen öyle özellikle belde oluyor
Evet devlete mi gidiyorsun aşko
iyim aşko napayım gezip tozuyorum takılıyorumNe yapıyorsun kız nasılsın
İstiyorsan bşka doktora da sor ama 11 iyi bence bilemedim hafta hafta yükseliyor diye biliyorum aşkımKızlar bugünden itibaren 5. Haftama girdim dün Progesteron testi verdim 11 çıktı doktor 10 un altı olursa progestan 200 mg başlarız demişti bana 11 biraz düşük geldi yani en azından 13 15 bekliyordum D Dua ilesoguknevalee E esrarengizl
Bak yeni yükseliyor demekki sen haşlanmış yumurta ve muz ceviz ihmal etme tutunmaya gelişime destekKızlar bugünden itibaren 5. Haftama girdim dün Progesteron testi verdim 11 çıktı doktor 10 un altı olursa progestan 200 mg başlarız demişti bana 11 biraz düşük geldi yani en azından 13 15 bekliyordum D Dua ilesoguknevalee E esrarengizl
Evet bebeğimBak yeni yükseliyor demekki sen haşlanmış yumurta ve muz ceviz ihmal etme tutunmaya gelişime destek
Evet bebeğim
Çok teşekkür ederim dün verdim testi de yarın tekrardan veririm olmadıBak yeni yükseliyor demekki sen haşlanmış yumurta ve muz ceviz ihmal etme tutunmaya gelişime destek
Bişiler yapıyprum artık bakalım düzelsin yaaaaTakviyenin yanına pekmez üzerine limon sık ye canım düzelir insallah
Yok değil ama randevun ileri tarihteyse bekleme gitDüşük gibi mi
O konu hakkında hiç bir bilgim yok sen yine de gönlünü ferah tut kuzu Allahın izni ile bişi olmaz yaaKızlar bugünden itibaren 5. Haftama girdim dün Progesteron testi verdim 11 çıktı doktor 10 un altı olursa progestan 200 mg başlarız demişti bana 11 biraz düşük geldi yani en azından 13 15 bekliyordum D Dua ilesoguknevalee E esrarengizl
İy
iyim aşko napayım gezip tozuyorum takılıyorumsen ne yapıyorsun nasılsın
Yarın gideceğim canım yine deDaha sıni
Yok değil ama randevun ileri tarihteyse bekleme git
Gayet sağlıklı bir gebelik geçireceksin hiç sıkıntı yapma Allahin izniyle birsey olmaz. Zaten yukarıdaki paylaşıma göre normal değer aralığı.Yarın gideceğim canım yine de
Evet canım çok teşekkür ederim inşallah yakın bir zamanda sende hamilelik haberini öğrenirsinGayet sağlıklı bir gebelik geçireceksin hiç sıkıntı yapma Allahin izniyle birsey olmaz. Zaten yukarıdaki paylaşıma göre normal değer aralığı.
Amin insallah hepimiz evlatlarımıza kavuşuruz en yakın zamandaEvet canım çok teşekkür ederim inşallah yakın bir zamanda sende hamilelik haberini öğrenirsin
Ay cok uzuldum sizeHayır değerle alakası yok ben bebek daha yeni tutunurken öğrenmiştim doktor havada kapmışsın demişti hattadeğerin bebek gelişimiyle alakası yok önemli olan 2 günde bir minimum %60 artmış olması lazım. Ben 9.haftadan itibaren durdu gelişimi beta düşmeye başladı sonra da düşük oldu
Amin inşallah canım benim bu ay bizim olsun.Kızlar hayırlı Cumalar nasılsınız bizim yumurtlama dönemleri yavaş yavaş başlıyo hadi grupta kalanlar da bu ay güzel haberi alalım inşAllahh yaaa 11 gün oluyo sat tan sonra
Tabii ki deee inşAllah herşey yolundadır ve minik mucizemiz bizi çok yakında bekliyordur 15 gün sonraok güzel haberi almak duasıylaaAmin inşallah canım benim bu ay bizim olsun.
Yarın benim hsg var biraz tırsıyorum ama bir evlada sahip olmak için insan herseye katlanabilirmiş hissi baskın. Benim için dua ederseniz çok mutlu olurum.
Vajinusmus sorununu yenebildiniz mi pekiBende vajınısmus sorunu var.
Ama en son denememiz yaklaşık üç gün önce oldu.
onda da azıcık ucu girdi gıbı oldu sanırım tam emin değilim anlayamadım.
Yavaş yavaş bu sorunumu da aşmaya çalışıyorum zaten.
O sırada da eşim tam çıkaramadı gibi birşey oldu ve sanırım gitti
Üç günde olma ihtimali yoktur sanırım ne zaman test yapmam lazım sizce çünkü boşalma gerceklıstıkten sonra vajına giriş kısımına da sureklı sürtğnme oldu yaklaşık 3 4 dakika kadar ve ne bacak aramda nede eşimde göremedik
Sizce kaç gün sonra yapmam lazım en son bieleşmeden de tam 2 gün önce adetim bitmiştir ovülasyon testı yüksek çıkmıştı o gün denemıstık