Ah ah bilmez miyim o günleri 1 gün bile 1000 yıl gibi geçiyorduBende öyle düşünüyorum canım. Ayyyy çok heyecanlı nasıl geçecek bu günler
Evet geçsin şu günler bir an onceeee bizde senin gibi pozitif haberler alalım insallahAh ah bilmez miyim o günleri 1 gün bile 1000 yıl gibi geçiyordu
Oyyy sorma sorma daha çok var ben 10. Gün yapacam 4 gün var ama geçmiyo misafir çağırdım yarına hahaDaha çok erken değil mi yaaaa ayyy kafayı yemezsem iyidir nasıl geçecek bu 11 gün
Ahahhaha bende gideyim misafir olmaya bari iyi tavsiye canımOyyy sorma sorma daha çok var ben 10. Gün yapacam 4 gün var ama geçmiyo misafir çağırdım yarına haha
Bugün misafirliğe davetliyim yarın da ben davet ettim hahahha kalıyo 3 gün birinde eşim nöbette iki gün evde ah zaman geçsin diye kafamda kura kura çatladımmAhahhaha bende gideyim misafir olmaya bari iyi tavsiye canım
Benimde dün ve önceki 6 gün yatılı misafirlerim vardı desene yanlış günlerde çağırmışım. Bende ya şuan o kadar heyecanliyim ki içim içime sığmıyor şöyle hsg sonrası ilk aydan hamile kalsaydım iyiydi çifte bayram olurdu bizeBugün misafirliğe davetliyim yarın da ben davet ettim hahahha kalıyo 3 gün birinde eşim nöbette iki gün evde ah zaman geçsin diye kafamda kura kura çatladımm
Ayyy valla yaa çifte bayram yaşayalım inşAllahhhh evet sen yanlış zamanlama yapmışsın kızBenimde dün ve önceki 6 gün yatılı misafirlerim vardı desene yanlış günlerde çağırmışım. Bende ya şuan o kadar heyecanliyim ki içim içime sığmıyor şöyle hsg sonrası ilk aydan hamile kalsaydım iyiydi çifte bayram olurdu bize
Senin kaç gün kaldı teste catlamadan mi sayıyor yumurtlamadan itibaren mi?Ayyy valla yaa çifte bayram yaşayalım inşAllahhhh evet sen yanlış zamanlama yapmışsın kız
Aynı gündü zaten benim 6 gün oldu yumurtlamadanSenin kaç gün kaldı teste catlamadan mi sayıyor yumurtlamadan itibaren mi?
Amin bebeğim inşallah bu ay çok güzel haberler alırsınEvet geçsin şu günler bir an onceeee bizde senin gibi pozitif haberler alalım insallah
Anladım canım bende o zman öyle yapayım ama catlama sonrası döllenme oluyor ya şu konuda emin olamıyorumAynı gündü zaten benim 6 gün oldu yumurtlamadan
Hiç belirti olmayanlarda var canım moralini bozma 3 4 gün sonra test yapabilirsinMerhaba kızlar ne gibi belirtiler yaşıyorsunuz bende hiç belirti yok reglime 7,8 gün var yumurtlama günü ilişki oldu tutma ihtimali var mı sizce
İnşAllah canım daha önce kimyasal yaşadım yumurtlamadan sonra belirtiler başlıyordu bu sefer hiç belirti yok nasip artık 2,3 gün kala test yapacağımHiç belirti olmayanlarda var canım moralini bozma 3 4 gün sonra test yapabilirsin
Tabii kiiiMerhaba kızlar ne gibi belirtiler yaşıyorsunuz bende hiç belirti yok reglime 7,8 gün var yumurtlama günü ilişki oldu tutma ihtimali var mı sizce
Yok yok geç falan döllenmezse yumurtlama pik olduktan 10 12 gün sonra çıkıyoAnladım canım bende o zman öyle yapayım ama catlama sonrası döllenme oluyor ya şu konuda emin olamıyorum
Çiçeğim nasılsınnPeki adet olcakmış gibi ağrın olmuş muydu
Hadi hayırlısı bakalımİnşAllah canım daha önce kimyasal yaşadım yumurtlamadan sonra belirtiler başlıyordu bu sefer hiç belirti yok nasip artık 2,3 gün kala test yapacağım
Desene daha az gün sabredecem o zmanYok yok geç falan döllenmezse yumurtlama pik olduktan 10 12 gün sonra çıkıyo
Evet evet ben kürü yaptım ya acaba erken mi regl olcam diye düşünüyorum yaDesene daha az gün sabredecem o zman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?