- 18 Nisan 2024
- 224
- 122
- 23
- 32
Bu durumda bol dinlenme dışında yapabileceğin pek bişey yok canım benim dikkat et kendineBugün tam 8 haftalık oldum kızlar doktora gittim ve kesen biraz uzamış dedi rahimde kasılma var büyük ihtimalle dedi lekelenmem yok ama doktor düşük riski olabilir dedi kalp atışı gayet iyi uzun uzun dinledi bol su iç dedi dinlen Progesteron kullan dedi başka doktora da danışacağımsizce başka neler yapabilirim D Dua ile ebraarrr @soguknevalee @esrarengizl Susluprenses2473
Ay hayırlı olsunn kimyasal değildir inşallah hiç kötü düşünmekaç gün vardı bata bir de herhangi bir belirtin var mı
Ya benim bugün siteye girme sebebim aklıma gelmiş olmanSen nerdesinnnn nasılsınnnSusluprenses2473
Aminnn Allah razı olsun teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese içinde de bana sağlıklı gebelikler bebekleri nasip etsinnn ben de baktım sen yoksun kaç gündür ondan dur dedim etiketliyimmmYa benim bugün siteye girme sebebim aklıma gelmiş olmandedim ki acaba naptı bi bakayım sorayım günü geldi diye tam siteye girdim mesajlara bakıyorum neler olup bitmiş diye senin mesajlarını arıyorum bu arada kızlara da yazıyorum ama içime doğdu biliyor musun öyle girdim yani allahım sağlıkla tutunsun bebeğin inşallah çok dua etmiştim hepimiz için öyle sevindim ki kendim olmuş gibi sanki sonra işte yoğunlaştım yazamadım ama aklımdasın diyorum bi müsait olayım yazayım anca yazabildim allahım inşallah inşallah sorunsuz güzel bi gebelik geçirirsin çok ama çok sevindimmmmmm
Bende siparişlerle uğraşıyorum napıyım adettim işte bi kaç gün oldu biteli çalışmalara devam edeceğiz bu ay da allahım aminnn inşallah bu ay olsun artıkAminnn Allah razı olsun teşekkür ederim Rabbim isteyen herkese içinde de bana sağlıklı gebelikler bebekleri nasip etsinnn ben de baktım sen yoksun kaç gündür ondan dur dedim etiketliyimmm
Yaa canımsınnn inşAllah nasip olur sağlıcaklaaaBende siparişlerle uğraşıyorum napıyım adettim işte bi kaç gün oldu biteli çalışmalara devam edeceğiz bu ay da allahım aminnn inşallah bu ay olsun artıksende hamişsin artık bana da dua ett inan aklıma geldin naptı acaba diye girdim yoksa yoğunluktan unutmuştum
Nerdesin yaa kız özledikYa benim bugün siteye girme sebebim aklıma gelmiş olmandedim ki acaba naptı bi bakayım sorayım günü geldi diye tam siteye girdim mesajlara bakıyorum neler olup bitmiş diye senin mesajlarını arıyorum bu arada kızlara da yazıyorum ama içime doğdu biliyor musun öyle girdim yani allahım sağlıkla tutunsun bebeğin inşallah çok dua etmiştim hepimiz için öyle sevindim ki kendim olmuş gibi sanki sonra işte yoğunlaştım yazamadım ama aklımdasın diyorum bi müsait olayım yazayım anca yazabildim allahım inşallah inşallah sorunsuz güzel bi gebelik geçirirsin çok ama çok sevindimmmmmm
İyiyim elhamdüllah sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik var mı cinsiyet tahminin eheeejeejKizlarimmm nasılsıniiizzzzz
Erkek hissediyorum yaaa kzbsjwhsjsbİyiyim elhamdüllah sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik var mı cinsiyet tahminin eheeejeej
Sjjwwjjsjwje bende erkek hissediyorum ama hiç bulantım yok eheheyeErkek hissediyorum yaaa kzbsjwhsjsb
İyi gibiyim aşırı mide bulantım var akşam yemeğinden sonra ölucem sandım bı an Allah etmesin
Ayyy inşallah olmaz ya çok kötü biseymis ya banada arada bir geliyorSjjwwjjsjwje bende erkek hissediyorum ama hiç bulantım yok eheheye
Tabikide öyle Allah nasip ederse 1 ay sonra falan cinsiyet belli olur neredeyseAyyy inşallah olmaz ya çok kötü biseymis ya banada arada bir geliyor
Allah hayırlısını versin canım yaa kız erkek fark etmez
Tarama testleri falanAyyy inşallah olmaz ya çok kötü biseymis ya banada arada bir geliyor
Allah hayırlısını versin canım yaa kız erkek fark etmez
İnşallah yaa sabırsızlikla bekliyorum valla aslında cinsiyeti değilde belli olsada alışveriş yapmaya başlasam dieTabikide öyle Allah nasip ederse 1 ay sonra falan cinsiyet belli olur neredeyse
Evet evet yaaa çok güzel 2 Li tarama mı yaptıracaksın ben sadece fetal dna düşünüyorumİnşallah yaa sabırsızlikla bekliyorum valla aslında cinsiyeti değilde belli olsada alışveriş yapmaya başlasam die
Ya açıkçası doğruları konusmak istiyorum ben bu konulardan çok anlamıyorum daha doğrusu araştırmiyorum kafam karışır diye doktoruma bırakıyorum çoğu şeyi biraz fazla güveniyorum sanırımEvet evet yaaa çok güzel 2 Li tarama mı yaptıracaksın ben sadece fetal dna düşünüyorum
O sana en iyi yolu gösterir kesinlikleYa açıkçası doğruları konusmak istiyorum ben bu konulardan çok anlamıyorum daha doğrusu araştırmiyorum kafam karışır diye doktoruma bırakıyorum çoğu şeyi biraz fazla güveniyorum sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?