- 2 Mayıs 2025
- 2.999
- 2.025
- 48
- 27
Pozitif diye düşünüyorum ben senin hakkındaAy inşAllahhh canım bilmiyorum geçen ay bu günlerde adet olacak hissi olurdu yok bi de göğüslerim ilk defa şiş gibi uçları sızlıyor dokununca

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pozitif diye düşünüyorum ben senin hakkındaAy inşAllahhh canım bilmiyorum geçen ay bu günlerde adet olacak hissi olurdu yok bi de göğüslerim ilk defa şiş gibi uçları sızlıyor dokununca
Öyle düşünme inşallah negatif olmayacakAy inşAllahhh kuzu yaqq valla bende öyle düşünüyorum ama olmazsa üzülcem
İnşAllah canım sen napıyosun nasılsınÖyle düşünme inşallah negatif olmayacak![]()
Sen nasılsınnBilemedim ki 10 gün yuksek oranda doğru çıkartıyor sonucu sanırım. Sen bilirsin. Ben regle yakın yapmayı tercih ediyorum regli bekle sonra reglin bitmesi yumurtlama derken vs. Bari çok beklememiş olurum diye
Ben bekliyorum tavuk gibi yumurtlamayıİnşAllah canım sen napıyosun nasılsın
Ay kıyamammm ya ben de yumurtlama döneminde eşim diyo Sen tavuk musun ahhaaBen bekliyorum tavuk gibi yumurtlamayıyumurtlama akıntısı başladı galiba bir iki güne
![]()
Gerçekten o kadar çok yumurtlama diyorum ki ben de kendimi tavuk gibi hissediyorumAy kıyamammm ya ben de yumurtlama döneminde eşim diyo Sen tavuk musun ahhaa
İnşAllahhh yaaa Rabbim sevindirsin bizleri deeeGerçekten o kadar çok yumurtlama diyorum ki ben de kendimi tavuk gibi hissediyorumcivcivim gelirse tamamım
![]()
Hadi hayırlısı inşallah. Benim şuan bi belirti yok malesefAy inşAllahhh canım bilmiyorum geçen ay bu günlerde adet olacak hissi olurdu yok bi de göğüslerim ilk defa şiş gibi uçları sızlıyor dokununca
İyi sakin sakin ilerliyorum benim hafif belirtiler ama bilmiyorum yaaa sanki pozitifi görmüş gibi bi rahatlığım var sabah test yapsam mı kan mı versem napsam bilmiyorumHadi hayırlısı inşallah. Benim şuan bi belirti yok malesef
Be kadar geçti ki üzerindenİyi sakin sakin ilerliyorum benim hafif belirtiler ama bilmiyorum yaaa sanki pozitifi görmüş gibi bi rahatlığım var sabah test yapsam mı kan mı versem napsam bilmiyorum
Test yapabilirsin tabi bize haber ver inşallah güzel haberlerle gelirsinİyi sakin sakin ilerliyorum benim hafif belirtiler ama bilmiyorum yaaa sanki pozitifi görmüş gibi bi rahatlığım var sabah test yapsam mı kan mı versem napsam bilmiyorum
Günaydın canım dualarınızı ihtiyacım var dün kanamam geldi acile gittim düşük riskim varmış gerçi ilk başta baktığında eski kan dedi sonra her ihtimale karşı düşük de olabilir dedi progestan iğne ve fitil verdi şimdi vuruldum fitili de aldım bekliyorum bakalım hiç ağrım sızım yok aslında ama kanamam var kanda öyle kırmızı değil soluk renkte böyle İnşallah eski kandır İnşallah bebeğime bir şey olmamıştır dualarınıza ihtiyacım var kızlarBe kadar geçti ki üzerinden
kanamanız nasıl acaba rengi peçeteye çok mu geliyor bir de bebeğe bakıldı mıGünaydın canım dualarınızı ihtiyacım var dün kanamam geldi acile gittim düşük riskim varmış gerçi ilk başta baktığında eski kan dedi sonra her ihtimale karşı düşük de olabilir dedi progestan iğne ve fitil verdi şimdi vuruldum fitili de aldım bekliyorum bakalım hiç ağrım sızım yok aslında ama kanamam var kanda öyle kırmızı değil soluk renkte böyle İnşallah eski kandır İnşallah bebeğime bir şey olmamıştır dualarınıza ihtiyacım var kızlar
Daha 10 gün geçti yumurtlamadanBe kadar geçti ki üzerinden
12 gün olsun öyle yapayım ya şimdi çok erkenTest yapabilirsin tabi bize haber ver inşallah güzel haberlerle gelirsin
Kesinlikle 13 14 gün bence çok ideal12 gün olsun öyle yapayım ya şimdi çok erken
Evet evet boşa test yapıyorum böyle ama regl olcakmış hissi yok hiç beklemek en iyisi perşembe biten ilacım için kan vercem onu da o sırada hallederimKesinlikle 13 14 gün bence çok ideal