Sat 1 NİSAN OLANLAR BERABER BEKLEYELİM🌸🎀💝🧚‍♂️

Ay inşAllahhh kuzu yaqq valla bende öyle düşünüyorum ama olmazsa üzülcem

Bilemedim ki 10 gün yuksek oranda doğru çıkartıyor sonucu sanırım. Sen bilirsin. Ben regle yakın yapmayı tercih ediyorum regli bekle sonra reglin bitmesi yumurtlama derken vs. Bari çok beklememiş olurum diye
Sen nasılsınn

Hadi hayırlısı inşallah. Benim şuan bi belirti yok malesef
İyi sakin sakin ilerliyorum benim hafif belirtiler ama bilmiyorum yaaa sanki pozitifi görmüş gibi bi rahatlığım var sabah test yapsam mı kan mı versem napsam bilmiyorum

Be kadar geçti ki üzerinden
Günaydın canım dualarınızı ihtiyacım var dün kanamam geldi acile gittim düşük riskim varmış gerçi ilk başta baktığında eski kan dedi sonra her ihtimale karşı düşük de olabilir dedi progestan iğne ve fitil verdi şimdi vuruldum fitili de aldım bekliyorum bakalım hiç ağrım sızım yok aslında ama kanamam var kanda öyle kırmızı değil soluk renkte böyle İnşallah eski kandır İnşallah bebeğime bir şey olmamıştır dualarınıza ihtiyacım var kızlar

Kızlar yaa
Günaydın canım dualarınızı ihtiyacım var dün kanamam geldi acile gittim düşük riskim varmış gerçi ilk başta baktığında eski kan dedi sonra her ihtimale karşı düşük de olabilir dedi progestan iğne ve fitil verdi şimdi vuruldum fitili de aldım bekliyorum bakalım hiç ağrım sızım yok aslında ama kanamam var kanda öyle kırmızı değil soluk renkte böyle İnşallah eski kandır İnşallah bebeğime bir şey olmamıştır dualarınıza ihtiyacım var kızlar
kanamanız nasıl acaba rengi peçeteye çok mu geliyor bir de bebeğe bakıldı mı

Back
X