- 31 Ocak 2025
- 1.286
- 423
- 38
- 21
Bilmem buna bizmk karar veriyoruzİyi kız çok şükür nst ye ne zaman gireceksin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmem buna bizmk karar veriyoruzİyi kız çok şükür nst ye ne zaman gireceksin
31 de giriyormuşuzBilmem buna bizmk karar veriyoruzya yarın doktor kontrolüm var ne der bilemiyorum sen girdinmi giricekmisin
Var daha 31 e şuan 28+1 bidahaki kontrolde artık31 de giriyormuşuz
Ben geçen hafta 28+1 ölçtü doktorVar daha 31 e şuan 28+1 bidahaki kontrolde artık
Benim en son gidelim 2 hafta oluyor onda 25+6 olması gerekiyordu bişey demedi sadece haftasına göre iri bı bebek haftasına göre önde gözüküyor dedi sadece ben sorana sata göre söylüyorumBen geçen hafta 28+1 ölçtü doktor
Bende öyle eşim 29 haftalıksın diyip duruyorBenim en son gidelim 2 hafta oluyor onda 25+6 olması gerekiyordu bişey demedi sadece haftasına göre iri bı bebek haftasına göre önde gözüküyor dedi sadece ben sorana sata göre söylüyorum
Bizjmkide doğur artık diyor dogurda sevelim diyorBende öyle eşim 29 haftalıksın diyip duruyor![]()
Benimki de öylee yaaa erkekler hep aynı eheheheh karnın sertleşiyor mu gece uykuların nasılBizjmkide doğur artık diyor dogurda sevelim diyor![]()
Evet karnım bazen ağrısız bı şekilde sertleşiyor 3-5 dk geçmiyor uykularada gelirsek bel bacak ağrım aşırı fazla 2 haftadır son şu iki üç gündür de kasık ağrıları artmaya başladı o yüzden geceleri çok zor uyuyorum uyusam bile sık sık uyanıyorum uykuya dalmam aşıri zorlaştıBenimki de öylee yaaa erkekler hep aynı eheheheh karnın sertleşiyor mu gece uykuların nasıl
Bende ağrılar gidip geliyor da uykum çok bölünmeye başladı benimde sağa sola dönerken karnım ağrıyorEvet karnım bazen ağrısız bı şekilde sertleşiyor 3-5 dk geçmiyor uykularada gelirsek bel bacak ağrım aşırı fazla 2 haftadır son şu iki üç gündür de kasık ağrıları artmaya başladı o yüzden geceleri çok zor uyuyorum uyusam bile sık sık uyanıyorum uykuya dalmam aşıri zorlaştısende nasıllll
Ayyy aynı benimkide öyle işte bide geceleri uyandığımda bakıyorum mesela sola yatmissam bebek tamamen oraya toplanmış oluyor sanki karnımın bi tarafına top bağlanmışım gibi çıkık duruyorBende ağrılar gidip geliyor da uykum çok bölünmeye başladı benimde sağa sola dönerken karnım ağrıyor
Evet evet benimde uykumun bölünmesi beni biraz rahatsız ediyor yaa geriye uyuyamama bir de sabahları sersem gibi oluyorumAyyy aynı benimkide öyle işte bide geceleri uyandığımda bakıyorum mesela sola yatmissam bebek tamamen oraya toplanmış oluyor sanki karnımın bi tarafına top bağlanmışım gibi çıkık duruyor
Zombi gibi dolaşıyorum evin içindeEvet evet benimde uykumun bölünmesi beni biraz rahatsız ediyor yaa geriye uyuyamama bir de sabahları sersem gibi oluyorum
NasilsinnnnnnKorkutucu ama güzel işte evlat sonuçta![]()
Bende yaaa üffff niye böyle oluyor kiZombi gibi dolaşıyorum evin içindegün içinde 10 dk bile uyusam gece 2 ye kadar uykuya dalamiyorum dalsam bile yarım saatte bir uyanıyorum
Hamileliğin dusunmedigimiz yaşayınca anladığımız zamanları hep cicim ayları olmayacaktı yaBende yaaa üffff niye böyle oluyor ki
Üffff püfffHamileliğin dusunmedigimiz yaşayınca anladığımız zamanları hep cicim ayları olmayacaktı ya![]()