Saten Yüz Germe yaptıranlar

Ay cepten yazinca ne yazdigimida okuyamiyirum aksama geri kalanini yazarim artik optummm sekerler

Nerede yaptırdınız? Uygulama Saten uygulaması mıydı? Göze yapılanın adı farklı değil miydi?? Toplam kaç seans yapılacak? Diye benden de soru bombardımanı............. Merakla cevapları bekliyorum, şimdiden vereceğim yorgunluk için özür dilerim .. Bir de hiç bir yan etkisi yok muymuş bu aletin?

Canim sen sor ben hep cevaplarim bende sora sora ogreniyorum :)sonra paylasiyorum.
Istanbulda yaptiriyorum sevgili estetik kocum burcinimmm ve esi onur ozbulut cihaz egitiminde beni cagirdilar bana uygulama yapildi benim uzerimde gosterdiler doktora Uygulamanin ismi saten yuz germe. Doktora anlattiklari kadar detayli anlatabilirim artik heheh 4 seans yeterliymis bana zaten o kadar yapiliyor dedi onur bey. Goz kapagima yaptilar. Ne oluyo derseniz sicaklik hissediyosunuz ama fokuslu ultrasondaki gibi batma seklinde degil isi iceride artiyor. Goz yasim bile isindi oyle dusun. Uygulamada aci yok bi yerde ben konustum soru sorarken ufak bi canim yandi ama bisi olmadi. Elmaciklaf kizariyor evet ikincinseansda daha az kizardi. Yan etkisi kesinlikle yok bu konuda doktora cihazi anlatirken birsuru klinik calisma ve onay belgesi cikartti onur bey. Zaten ozel kliniklerde varmis suan heryere satilmamis. Uzun donemli sonuclarida var 2008 yilindan beri cihaz varmis enerjisi arttirilmis bide isim degismis saten yuz germe olmus. Valla ben memnunmuyum evet 3. Seansim geliyor yanaklarimdaki dolgunluk ve sikilik artti dudak cevresi degil ama agiz kenarlari ceneye dogru olan jowline kisminda toparlanma suan gozle gorulur duzeyde bide goz cevrem guzel oldu etki artarak devam edecek dedi burcinim guvenim sonsuzzzz yuzde elli etki boyleyse tavsiyemdir simdiden
Sen sor ben anlatayim bilgisayari daha getirmedim tasinma isi uzun surdu cepten boyle kuru kuru yazmayi sevmiyorum biliyosunuzdur hadi sorun bende cevapliyimmm

Sabrına teşekkürler, medikal bilgi, taşınırken kafanı şişirdiğim için... Focuslu Ultrasona göre herhangi bir komplikasyon riski yok ve sonuçlar daha iyi diyorsun ve eminsin bundan değil mi? Esmer misin yoksa ince ve açık renk tenli misin? Sen demoya gitmişsin anlaşılan, kullanacak doktorlar da yeni yeni öğreniyor, cihazı.. İlk seans etkisi ne kadar zamanda ortaya çıkıyor? ve hangi kliniklerde var? Sağol emeklerin için, şimdiden..

ay canımm uzun uzunyazmıs bukadar iş içinde
vallaha sen fiyatlardan bahset medikalcim birde ne kadar suruyormus etkisi

Bi kere ozele gerek yok buraya koyacagim oncesi sonrasi simdi fokuslu ultrason farkli bu farkli ben ikisinide yaptirmis oldum saolsun onur bey gerekli bilgiyi bana veriyor. En guzel soyke anlatti birisi tek seanslik lifting cihazi yuksek isi ile cildin sikilasmasi saglaniyor ama herkezin cildi ayni degil o yuzden hasta secimi onemli dedi saten yuz germe ise tamamen kolajenleri arttirmak ve tum cilt katmanlarinda yenilik saglama amacli bir uygulama. Kolojenler arttikca lifting zaten ister istemez oluyor. Uzun sure beklemiyorsun sonucu uygulamadan hemen sonra basliyor etki ve ilk uc gun sonuc guzel sonra azalir gibi oluyo 7. Gun ikinci seansini yapiyosun bu sefer bes gun sonuc guzel ucuncu seansina geldiginde aslinda ilk seans yaptirmis oldugum uygulamanin gercek etkisi basliyor bunun nedeni isidan olusan tahribata cildin verdigi iyilesme tepkisi uc hafta sonra basliyor. Simdi oncekiler ise akut makut etki beni ilgilendirmez sonuc iyimi yanaklarim hafif pembe cildim sikimi ben ona bakiyorum ilk gun mukemmeldi hatta

Cildin renginin bi onemi yok bu bi lazer degil cnmm

Fiyatlar goreceli cunku istanbulda 4 6 binliralara diger illerde 4 binliralara yapiliyormus ama bolgesel yaptirabiliyorsunuz bunda sadece goz cevresi yada sadece gidi dudak cevresi dekolte el sirti gibi

Ben klinikleri sorarim detayli bilgi icin burcinime de sorabilirsiniz yada onur beye konustum herkes soruyo dedim ver telefonlarimizi dediler farketmez burcinimin estetik kocum canim arkadasim guzel ve alimli kadin 05071948877 watsapp dan da yazabilirsiniz egolari yuksek insanlar degiller yardimci olurlar nuris verdi diyin telefonunu onur beyinkide 5439193813

Sizin adiniza sevindim gule gule kullanin yeni cildinizi :) ben ultraskin ve saten arasinda gidip geliyorum bir turlu kara veremedim.. Yanakli biri oldugum icin yanaklarin daha fazla sismesini istemiyorum ama yanaklar sarkti jawline hatti kayboldu.. Problemim yanaklari yukari kaldirabilmek cene hattinin toparlanmasi.. Boyunda da problem yok.. Yani bana lifting lazim.. Iki cihazda isi ile hasar yaratip kolajen artisini saglamak degil mi? Oyleyse farkini nadil ayirt edecegiz? Tercihi neye gore yapacagiz cok arada kaldim yaa artik yaptirmak istiyorum ben de..

Medikalbilgi sen ultraskin yaptirdin mi? Ulteraphy degil ama bazen karisiyo ikisi..

Medikalbilgi sen ultraskin yaptirdin mi? Ulteraphy degil ama bazen karisiyo ikisi..
Canim ben ikisinide Onur Beye yaptirdim bence sen soyle yap ara kendisi ile konus sana zaten uygun olmayan bisi yapmaz hani o konuda korkun olmasin. Iki sistemin arasinda farklilik olmasa iki sistem olmaz 05439193813 Onur Ozbulut

Sabrına teşekkürlerle diyerek Cilt rengini sormamın sebebi esmer ya da açık renk mantığında ince ya da kalın cilt meselesi. İnce tenlilerde daha çabuk reaksiyona sebep oluyor bu tip cihazlar, diye bildiğimden..

Fark etmiyi benden sonra 50 li yaslarda karizmatik bi beyefendi geldi onunda boynuna yaptilar. Erkeklerde sonuc malesef bizden daha iyiymis oda bag dokusunun farkli olmasindan kaynaklaniyomus duyunca sinir oldum. Bakimi yaptiranlar bakimli olmaya calisanlar biziz ama onlarin ciltleri daha saglam :×

Medikalbilgi yada Nuris, verdigin bilgiler icin tesekkurler. Hayatta bir foruma girip yorum yapmam, sana arastirmaci yapin ve paylasimin icin tesekkur etmek istedim.
Burcin Hanimla gorustum, referans olarak senden bahsettim sesi neselendi:) Estetik koclugu yapiyormus. Cok pozitif seker bir insan, yurtdisindan dondugumde kendisiyle bir kahve icip danismanlik hizmeti alacagim.

http://www.amazon.com/gp/aw/d/B0001...0_QL40&dpPl=1&dpID=41a2+bAu80L&ref=plSrch#top
Ben de o farki soruyorum iste. Iki sistemi denemis biri olarak farkini nasil yorumlarsin? Hangisinin neye iyi geldigini anlayabildin mi?

Ay canim sen cok kararsizsin hala bak bence ikiside yapilmali ultraskin tek seansda cildimde lifting yapti heryeri toparladi ama dedim ben yaptirdigim kisiyi referans veririm cunku baskalarinda ayni sonucu alanini gormedim. Saten yuz germe ise bambaska bisi sen elma ile armutu kiyasla diyosun bana. Ne yspilacagina sen degil sana uygulama yapacak kisi karar versin bence yoksa bu gidisle yanlis karar verirsin bak burada bile tarafsizim canimmm hepimizin cildi ve sorunlari farkli ha paran vardir ikisinide yaptir ;P ben cok arkadadisimi biliyorum birisinin sozuyle is yapip arkadasina iyi gelen seyin kendine iyi gelmedigini cok gordum. Farkindaysan tum konularda degil bilgim arasturdigim konularda yaziyorum yaptirdigim seyleri paylasiyorum. Sahsi fikrim git Burcine sana uygun olanini onlar bulsun sen 10 doktor gezecegine onlar artik biliyorlar benim dolgum baskasina saten baskasina lazerim baskasinda yapiliyor herseyi hicbir zaman ayni yerde yapmiyorum o yuzden bu kadar bilgi sahibi oldum. Bu amacli cslisan danismanlik veren insanlar var istersen onlari arastir ama ben byradanda goruyorumki kendi estetik kocumdan Allah yukarda cok ama cok mutluyum. Optum seni bi dahaki yazisinda adtik bisi yaptirmis olda dedikodu yapalimmmmm mucks

aynı dert bendekide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…