- 28 Ocak 2014
- 64
- 12
- 18
- 35
Tek tek cevap yazmak yerine anlatiyorum :) evet goz kapagina uygulama yapiliyor ve bu konuda cok ama cok memnunum. Ikinci olay ise fokuslu ultrasondaki agri olmadi. Uygulama lifting amacli degil kolojen arttirma amacli bir sistem ama kolojen artisindan dolayi lifting etkisini hissediyorsunuz. Elmacik kemiklerinin altindaki dokunun sikilasmasi elinizle hissedebileceginiz duzeyde. Dudak cevresi ve cene hattindaki sonuclar ise ikinci hafta basliyor goz cevresi gibi ilk uygulamanin sonunda gormuyorsun. En guzeli ise uygulama sonunda cok guzel bi isilti geliyor cilde. Begenmedigim seylere gelecek olursak uygulama 1 saati geciyor gerci ben manyak oldugum icin deli gibi soru bombardimanina tuttum islemde haliyle uzadikizariklik ilk seansimda 1 saat surdu ikincisinde 20 dakikada gecti. Boynuma fokuslu ultrason yaptiramamistim ama satenle yaptirdim dekolteye de deneme yaptirdim hehehe. En guzel seyi hani bastada soylemistim adamlarin sloganini begenmistim diye gercekten her gecen gun biraz daha sikilasiyor cildim nereden anliyorum krem surerken tabikide.
Canim sen sor ben hep cevaplarim bende sora sora ogreniyorum :)sonra paylasiyorum.Nerede yaptırdınız? Uygulama Saten uygulaması mıydı? Göze yapılanın adı farklı değil miydi?? Toplam kaç seans yapılacak? Diye benden de soru bombardımanı.............Merakla cevapları bekliyorum, şimdiden vereceğim yorgunluk için özür dilerim .. Bir de hiç bir yan etkisi yok muymuş bu aletin?
periccona md aldımHatirli olsun iyi guzellesmeler :) hangisini aldin??
Sizin adiniza sevindim gule gule kullanin yeni cildinizi :) ben ultraskin ve saten arasinda gidip geliyorum bir turlu kara veremedim.. Yanakli biri oldugum icin yanaklarin daha fazla sismesini istemiyorum ama yanaklar sarkti jawline hatti kayboldu.. Problemim yanaklari yukari kaldirabilmek cene hattinin toparlanmasi.. Boyunda da problem yok.. Yani bana lifting lazim.. Iki cihazda isi ile hasar yaratip kolajen artisini saglamak degil mi? Oyleyse farkini nadil ayirt edecegiz? Tercihi neye gore yapacagiz cok arada kaldim yaaBi kere ozele gerek yok buraya koyacagim oncesi sonrasisimdi fokuslu ultrason farkli bu farkli ben ikisinide yaptirmis oldum saolsun onur bey gerekli bilgiyi bana veriyor. En guzel soyke anlatti birisi tek seanslik lifting cihazi yuksek isi ile cildin sikilasmasi saglaniyor ama herkezin cildi ayni degil o yuzden hasta secimi onemli dedi saten yuz germe ise tamamen kolajenleri arttirmak ve tum cilt katmanlarinda yenilik saglama amacli bir uygulama. Kolojenler arttikca lifting zaten ister istemez oluyor. Uzun sure beklemiyorsun sonucu uygulamadan hemen sonra basliyor etki ve ilk uc gun sonuc guzel sonra azalir gibi oluyo 7. Gun ikinci seansini yapiyosun bu sefer bes gun sonuc guzel ucuncu seansina geldiginde aslinda ilk seans yaptirmis oldugum uygulamanin gercek etkisi basliyor bunun nedeni isidan olusan tahribata cildin verdigi iyilesme tepkisi uc hafta sonra basliyor. Simdi oncekiler ise akut makut etki beni ilgilendirmez sonuc iyimi yanaklarim hafif pembe cildim sikimi ben ona bakiyorum ilk gun mukemmeldi hatta
Sabrına teşekkürlerle diyerekCildin renginin bi onemi yok bu bi lazer degil cnmm
Canim ben ikisinide Onur Beye yaptirdim bence sen soyle yap ara kendisi ile konus sana zaten uygun olmayan bisi yapmaz hani o konuda korkun olmasin. Iki sistemin arasinda farklilik olmasa iki sistem olmazMedikalbilgi sen ultraskin yaptirdin mi? Ulteraphy degil ama bazen karisiyo ikisi..
Sabrına teşekkürlerle diyerekCilt rengini sormamın sebebi esmer ya da açık renk mantığında ince ya da kalın cilt meselesi. İnce tenlilerde daha çabuk reaksiyona sebep oluyor bu tip cihazlar, diye bildiğimden..
http://www.amazon.com/gp/aw/d/B0001...0_QL40&dpPl=1&dpID=41a2+bAu80L&ref=plSrch#top
Ben de o farki soruyorum iste. Iki sistemi denemis biri olarak farkini nasil yorumlarsin? Hangisinin neye iyi geldigini anlayabildin mi?
aynı dert bendekideSizin adiniza sevindim gule gule kullanin yeni cildinizi :) ben ultraskin ve saten arasinda gidip geliyorum bir turlu kara veremedim.. Yanakli biri oldugum icin yanaklarin daha fazla sismesini istemiyorum ama yanaklar sarkti jawline hatti kayboldu.. Problemim yanaklari yukari kaldirabilmek cene hattinin toparlanmasi.. Boyunda da problem yok.. Yani bana lifting lazim.. Iki cihazda isi ile hasar yaratip kolajen artisini saglamak degil mi? Oyleyse farkini nadil ayirt edecegiz? Tercihi neye gore yapacagiz cok arada kaldim yaaartik yaptirmak istiyorum ben de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?