Savaşı sen başlattın !

İlk günden beri sorunlu olan evliliğe çocuk yapmışsınız, şimdi ilaçları bırakmayı düşünüyorsunuz. Bu nasıl bir rahatlık anlayamadım.

Evlenmek ya da çocuk yapmak iki yetişkinin alabileceği kararlar. Diğer konularınıza bakılırsa eşiniz de siz de iki yetişkin gibi davranmıyorsunuz.

Bireysel terapi ve çift terapisine gitmeyi düşünebilirsiniz. Hızlı evlilik, hızlı çocuk, gelinen nokta ve ilaç bırakmak... Bunların hiçbiri durup düşünerek alınmış sağlıklı kararlar değil bence. Bir yardım almazsanız pişmanlıklarınıza pişmanlık eklemeye devam edeceksiniz gibi görünüyor.

bende bunu merak ettim. çekin tutarı belli neticede e aldıklarının da etiketi üstünde.
İletişim kopuk dolayısıyla evlilik de kopuk
Banane diye düşündü iki tarafta sanırım
Ama adamın hadi benim çeki de sana harcayalım demesi göz yaşartıcı
Tabi kısa sürmüş, kasaya kadar.

Böyle ayrı ise bütçeniz ben olsam çekin üstünü kendi paramla öderdim sizde hatalısınız
Ayrıca çocuk yapıyorsanız onun ihtiyacını karşılamak zorundasınız ne demek kocamla kavga ettim çocuk düşsün

Esler arasinda para hesabi yapilmasi cok anlamsiz Ben de çalışan bir bayanim. Evi beraber idare ediyoruz.bir şey alinacaksa once esimi dusunurum,o da beni dusunur. Evlilik fedakarliktir

Bu kadar senin paran benim param yapılmaz ki ama hele etrafınızda başka insanlar varken,ikinizin hesabı da ortak değil mi çıkartıp verseydiniz böyle küçük hesaplar yapacağınıza. Aile olmayı becerememiş ama hamile kalmayı becermişsiniz.

Bizdede bazen senmi ödeyecen muhabbeti olur ama şaka olarak,
Siz bildigin kasada senin paran benim param muhabbeti yapmışsınız,
Keşke o an ödeseydiniz daha sonra konuşsaydınız.
Bebek için hayırlısı olsun ama olmadan önce başta düşünecektiniz,
Şimdi size tutunmuş yavrudan boşverip vazgecmeyin.
Biz yana yana arıyoruz bulamıyoruz.

Esimle cok kavgalar etmısızdır ama asla aılesının ozellıkle annesının yanında kavgaya tutusmam. Bana göre yanlış baskalarının bılmesıne gerek yok nıye sevındıreyım onları. Ikıncısı ben calısmıyorum ama calıstıgım zamanlarda da asla aramızda para konusu olmazdı kesemız ortaktı evlılıkte senın paran benim param olur mu ? Sizin de hatanız var kusura bakmayın esinizi zaten hıc soylemıyorum bıle o ayrı bir vaka. Bebegınız için de cok gecmıs olsun ınsallah hakkınızda en hayırlısı olsun.

Para kavgasıyla patlayıp karnınızdaki günahsızdan vaz mı geçiyorsunuz yani?

Eee bu tartışmanız çocuk doğduktan sonra olsaydı böyle adamdan çocuk yapilmazmis deyip ne yapacaktın çocuğa? Hayatına mi son verecektin ya da yurda mi verecektin? Cidden böyle kadınlar ve erkekler anne-baba olmayı haketmiyorlar.

Esimin parasi ikimizin benim param benim derim esime hep :) neden öyle dedigimi Bilir hic alinmaz. Benim param ikimiz icin birikir harcamalarini senin paranla yapalim demek Oluyor binevi. Ne bilim sizmi cok ciddiye aldiniz. Yada aranizda konusup halletmeniz gereken para mevzusu var. Alinganliga uzatmaya gerek yok bende. Konusup Ortadan yanlis anlasilmayi alinganliklari kaldirin.

Evlilikte sorunlar olabilir ama 1. Asla başkasının yanında tartışma yaşanmamali. 2. Para mevzusu çok saçma siz bir ömrü paylaşıyorsunuz parayı mi paylaşamayacaksinz? 3. Bi anne olarak ilaçları bırakmayı düşündüğüne çok kızdım çok üzüldüm. Nasıl yani bi tartışma da ilk vazgeçilecek şey bebeğiniz mi? Şimdi böyle bi ihtimali düşündüğünüze göre ilerde eşinizle kavga ederken çocuğu mu döveceksinz? Millet bi ömür harcıyor çocuk için size Allah bi umut vermiş kıymetini bilmiyorsunuz gerçekten yazık....

Ya eşinizin aklı fikri para, ya da "ben çalışıyorum benim param var" diye siz bu konuyu başlattınız. Hangisi çözemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…