Saygılu olmaya çalışıyorum ama..

Alittlesunshine

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2021
282
131
23
31
Kv 70 yaşında torununa bakamayacağını bile bile bakıcı tutalım dememe rağmen buraya getirdi eş kişisi.. Saygı duyuyorum onca problemimize rağmen saygıda kusur etmiyorum ama artık sonuma getirdi. Kadın oğlunu benden kıskanıyor sürekli oğlunu işliyor. Oğluyla aramız iyi olunca yüzü düşüyor. Ben bir yere gideyim desem morali bozuluyor artık işten eve gelmek daki istemiyorum çıldırcaö işten 20 dk geç kalsam ona surat yapıyor üstüme başıma bişey alsam ona surat.. Çocuk dışarı çıkarılmayacalmış oğluyla böyle karar alıyorlar eş kişisi kadının yanında resmen beni ezmeye çalışıyor surat yapsam beni istemiyor gelin diyecek hanımlar ne yapayım öyle bezdim ki..

Yani yaşı da var bayağı, bu yaştan sonra kendi sağlığına, keyfine baksın bence. Özel alanınız da kalmamış, neden sürekli sizde yaşıyor KV? Destek olmak istiyorsa ara ara gelsin çocuğu eyler, siz de bir nefes alırsınız. Gündüz bir bakıcı tutun. Böyle olmaz, huzurunuz kalmamış, evliliğiniz yıpranır.

Yani yaşı da var bayağı, bu yaştan sonra kendi sağlığına, keyfine baksın bence. Özel alanınız da kalmamış, neden sürekli sizde yaşıyor KV? Destek olmak istiyorsa ara ara gelsin çocuğu eyler, siz de bir nefes alırsınız. Gündüz bir bakıcı tutun. Böyle olmaz, huzurunuz kalmamış, evliliğiniz yıpranır.
Uzak bir şehirden buraya geldi evlilik zaten problemli iyice beter oldu eşimden nefrett eder hale geldim. Annesinin yanında yaptığı hareketler vs

Ben kv veya anneye cocuk baktirmaya imkan oldugu surece karsiyim zaten de. Hadi ayni ildeyse sabah gelip aksam gidecekse yine neyseeee de. Cocuga bakilacak diye eve gelip kaynana yerlestirilir mi? Isi de birakirim, elimden ne geliyosa yaparim. Evliligimi mi bitiricem. Cunku zira zaten bitmis evliliginiz boyle hayat mi olur

Ben kv veya anneye cocuk baktirmaya imkan oldugu surece karsiyim zaten de. Hadi ayni ildeyse sabah gelip aksam gidecekse yine neyseeee de. Cocuga bakilacak diye eve gelip kaynana yerlestirilir mi? Isi de birakirim, elimden ne geliyosa yaparim. Evliligimi mi bitiricem. Cunku zira zaten bitmis evliliginiz boyle hayat mi olur
Bence de bitti inanın yaşamak için bir amacım dahi kalmadı..

Bence de bitti inanın yaşamak için bir amacım dahi kalmadı..
Kendi caninizi niye sıkıyorsunuz ki? Onlarin canını sıkın. Saygisizlik yapmamaya çalışıyorum diyosunuz hala. Ne gerek var. Insanlar erdemli ve ahlakli degilse yasli olmalari niye onlara ekstra bi saygi duyulmasini gerektirsin. Yaşlıysa yasliligini bilsin, haddini bilsin. Yaşı ona akil mantik vicdan katmamissa neye yarar. Kırın kalbini gitsin

Uzak bir şehirden buraya geldi evlilik zaten problemli iyice beter oldu eşimden nefrett eder hale geldim. Annesinin yanında yaptığı hareketler vs
Çocuk büyüdükçe hızına yetişemez, biz genç insanlar yetişemiyoruz; çocuk bakacak yaşta değil, eşiniz yanlış yapmış. Arada gelir oynar, eyler anca. Ev üstüne ev olmaz ayrıca. Gidecek mi, hep mi kalacak böyle?Eli ayağı tutuyorsa herkes kendi evinde yaşamalı. Evliliğiniz bitmesin istiyorsa eşiniz de ortayı bulmalı.

Ayy okurken daraldim yaa.Biktim bu kayinvalidelerden.Neden bu kadar zorlar yaa.Bu kadın 70 yaşında doğmadı ki .Genç olmadı mı?Neden anlayışlı olmuyorlar.Kelin merhemi olsa kendi basına sürer.Benzerlerini ve daha agirlarini yaşadım .Allah ıslah etsin böyle insanları.

Ayy okurken daraldim yaa.Biktim bu kayinvalidelerden.Neden bu kadar zorlar yaa.Bu kadın 70 yaşında doğmadı ki .Genç olmadı mı?Neden anlayışlı olmuyorlar.Kelin merhemi olsa kendi basına sürer.Benzerlerini ve daha agirlarini yaşadım .Allah ıslah etsin böyle insanları.
İnanın kafayı Yicem delircem kadın resmen benim hayatımı kıskanıyor ya okuldan bahsetsem ona morali bozuluyor güzel giyinsem ona herşeye

Back
X