Saygı olgusu karşılıklı yaşanabilecek birşeydir bana göre...Karşındaki insan sana ne kadar saygı duyuyorsa varlığına ne kadar saygı gösteriyorsa o kadar saygıyı hakediyodur. Bana göre saygı kelimelerde değil hareketlerde gizlidir.İçinizden gelmiyorsa biz ne söylersek söyleyelim kullanamazsınız o kelimeyi..Ama kendimi zorlarım diyorsun bana göre en iyisi anne demek...Ama bunu hakettiği için düşünmeyin eşinizi arada bırakmamak annesine karşı sizi savunacak yanı olması için yapmalısınız...
Saygı olgusu karşılıklı yaşanabilecek birşeydir bana göre...Karşındaki insan sana ne kadar saygı duyuyorsa varlığına ne kadar saygı gösteriyorsa o kadar saygıyı hakediyodur. Bana göre saygı kelimelerde değil hareketlerde gizlidir.İçinizden gelmiyorsa biz ne söylersek söyleyelim kullanamazsınız o kelimeyi..Ama kendimi zorlarım diyorsun bana göre en iyisi anne demek...Ama bunu hakettiği için düşünmeyin eşinizi arada bırakmamak annesine karşı sizi savunacak yanı olması için yapmalısınız...
Ben de anne demiyorum ve hiç bir zamanda bunun vicdan muhasebesine girmeyeceğim.Öyle kutsal bir kelime ki hakettiğini düşünmüyorsan yolunda devam et.O bana bir kere kızım demiş mi ki ben ona anne diyeceğim.Yaşadıklarını en iyi sen bilirsin arkadaşım,o yüzden demek istemiyorsan deme.Başkaları memnun olacak diye,kendi karakterimizden taviz vermek zorunda değiliz.Sen düşünme bırak o düşünsün,ben ne yaptımda bana anne demiyor diye.
bir defa söylersen sonra söylerken hiç zorlanmıyorsun. ben hep ne düşünürüm biliyor musun eşim mutlu olursa ben de olurum ve bazı şeyleri onu mutlu etmek için yaparım. bi de bi arkadaşım senin gibi başlarda söyleyemediğini ama sonra kendini alıştırmak için şöyle bi yöntem uyguladığını söyledi. mesela senin adın ayşe benim ki merve onun ki de anne işte anneiçten de gelmese bunu deneyebilirsin
bir defa söylersen sonra söylerken hiç zorlanmıyorsun. ben hep ne düşünürüm biliyor musun eşim mutlu olursa ben de olurum ve bazı şeyleri onu mutlu etmek için yaparım. bi de bi arkadaşım senin gibi başlarda söyleyemediğini ama sonra kendini alıştırmak için şöyle bi yöntem uyguladığını söyledi. mesela senin adın ayşe benim ki merve onun ki de anne işte anneiçten de gelmese bunu deneyebilirsin
eger bır kere yenılgıyı kabul edersen ,bundan sonra yapacagı herseyı kabul etmıs olursun
kadın nasıl olsa bn ogluma duygu somurusu yapıyorum gelın yola gelıyor dıye dusunebılır deme bence
ben de işte aynen senin gibi düşünüyorum. bu yüzden ilk adımları o atmadığı pişman olduğunu bizi bir daha bu tarz huzursuzluklara sokmayacağının sözünü vermedikten sonra ben de söylemek istemiyorum.
ıyılıkten maraz dogar dıye bosuna dememısler bırak ılk adımı o atsın pısman olsun esıne bunu uygun bır dılle anlat cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?