Saygısız Koca

yeni evlilik cidden zormuş, aramızda bir kaç başka sorun da var asıl kızdığım her konuda onun kendini haklı görmesi... Neyse bu konuya yoğunlaşırsak bana o şekilde davranışı garip geliyor, ben kırıldığım için onu kırıyorum o da bir türlü beni sahiplenmiyor

pardon kavga ediyorsunuz kiriliyorsunuz ve sizi sahiplenmiyor kavga esnasinda diyemi dusunyorsunuz? Allahım beynim yanmak uzere☺

Eşiniz yukarda yazdığımı yapsa siz tepki vermez misiniz şimdi kızlar, çünkü ben düşündükçe o da kendini haklıyım diye savundukça sinir oluyorum öfke birikiyor içimde ona karşı

Kalkar bir şişe daha su alır, ister misin diye sorarım.
İçmiyor olduğunuz ve kapağını bile açmadığınız su.
Sanki bu kıtadaki son şişe su.
Ayrıca sadece oruçlu insan susamıyor. Susamış adam
Aynısını ben eşime yapsam ki çok yaparım, elinden meyve alırım, özenle hazırladığı kahvesine çökerim, kabuğunu soyduğu fıstığı alırım, bir şey olmaz.
Bundan kavga çıkmaz. Hala da sinirlendiğini söylüyorsun. Camı aç temiz hava al.

Kusura bakmada canım çok gereksiz bir şeye takılıp boşuna gerginlik yaratmissin.eşinin aciklamasi da gayet mantıklı.

Oruçlu olsam ,eşim de içmek üzere elimde tuttuğum şişeyi alıp içse ,beni düşünmediği zerre kadar aklımdan geçmez . Belki unuttu ,belki dalgınlığına geldi ,belki üşendi ,ne fark eder ?opustugun adamın ağzının değdiği şişeden içemez miydin ? Çok gereksiz bir tartışma olmuş ve burdan bakınca bencil görünüyorsun ..

ben geçen eşimin iki saat uğraşarak temizlediği tane tane kaseye koyduğu narları tek başıma yemiş ona hiç bırakmayı akıl edememiştim, eşimin böyle bi huyu olsaydı bana napardı acaba

O çekilmez birisi çunku hala daha kendini savunuyor. Konu opustugum adam olması degil, cidden bir an annemlerin evine gitmeye kadar geldi olay. Beni o kadar sinir etti ki hep bır bır bır kendini savunarak size anlatamam... Birbirimize alısırken bu yaptığı saygısızlık bana ağır geldi kızlar... Bugun işinden geri gelirken de otobuse bindiginde telefondaydık, hemen teli kapatmak istedi.Benim ısrarım üzerine konusmaya devam etti, eve geldiği zaman o olaya da kızgındım... Otobuste neden benle konusmak istemiyorsun diye biraz uzerine gittim bu demin anlattıgım kavga dolayısıyla, o da bana zaten ayakta gitmek zorunda kaldığını , ayaktayken ve etrafında bir suru insan varken rahat konusamadıgını bu yuzden de 10 dakikaya evde konusuruz dedigini hatırlattı. Bu adama toptan baktıgım zaman ilgisiz kalas bir adam görüyorum en açık yorumum bu

Tartışacak bir konu göremedim ayrıca saygısızlıkta göremedim eşiniz içsin sonrada siz içine ne olacak ? O kadar saat oruç tutmuşsunuz 1 dk geç açsanız ne olacak ki

ben geçen eşimin iki saat uğraşarak temizlediği tane tane kaseye koyduğu narları tek başıma yemiş ona hiç bırakmayı akıl edememiştim, eşimin böyle bi huyu olsaydı bana napardı acaba

Görüyorum ve arttırıyorum.
Katı meyve sıkacagında meyve suyu yapıyordu, ister misin diye sordu.
Hayır dedim.
Sonra o makinayı temizlerken yaptığı meyvesuyunu içtim :))
Ki o makinayı temizlemek lanet bir iştir.
Konu sahibinin başına gelse nöbetçi mahkeme arar adamı idam ettirirdi sanırım.

Bu adam işteyken bile bahaneler bulup hiç mesaj atmadığı gün bile oldu... Normalde atar ama atmadığı o gün de çok sinirlendim.

Ayy ne kadar boş şeyleri kafaya takıyorsunuz , adam işten çıkmış yorgun kalabalık otobüste ayakta neymiş karımın gönlü olsun eve gelene kadar onunla telefonda konuşayım diye mi düşünseymiş.

Birbirimize alışmaya çalışıyoruz nedir ya bu insanla hiç vakit geçirmeden mi evlendiniz , aynı eve girmek farklı bir şey ama çok abartmışsınız siz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…