Saygısız Koca

Yani bu adam sadece evde sarılayım oturayım derdinde.... Telefonla da oynuyordu o konuda cok canım sıkkındı, şimdi kavga etmediğimiz sürece pek eline almıyor, işte ben teldeyken o da eline alıyor... Buna rağmen evde öööööyle durması cidden beni sinir ediyor... Herşey birleşince beni sevmediğini düşünüyorum

Nasıl Dursun adam yorgun argın otobüsle işten gelip?
Amuda kalksın? Parante atsın?
Ağzında Gül tango, vals?
Bizde evde öööööyyyyyleeee oturuyoruz.
Hatta en çok öööööyyyyyleee oturtabildiğimiz zamanları seviyoruz çocuklardan fırsat buldukça.

Keşke evlenmeden önce beklentilerinizi daha net ifade etseydiniz.
Yada çevrenizdeki evli insanlara ben bunları bekliyorum oluru var mı diye sorsaydınız.
En azından hayal kırıklıgınız bu kadar olmazdı.
Çünkü siz evliliği yanlış anlamışsınız biraz :)

Kızlar biraz daha derine inersek, bu olaylar olduktan sonra ben banyoya girdim, banyodan çıktığımda onla konuşmuyordum... Bana sıhhatler olsun dedi, cevap vermedim.... İki defa daha dedi, hiçbir şey demedim... Ondan sonra bana kızıp hay senin susmana dedi, orada bana küfür ettiği için iyice kızdım. Onun da yaptığı hatalar var kızlar, ancak o da bana şunu diyor ; Ben onu hep suçluyormuşum üstüne gidiyormuşum bunu yapma bu sebeplere değmez seni gözünde ben hep suçluyum bağıralacak insanım diyor

Nasıl Dursun adam yorgun argın otobüsle işten gelip?
Amuda kalksın? Parante atsın?
Ağzında Gül tango, vals?
Bizde evde öööööyyyyyleeee oturuyoruz.
Hatta en çok öööööyyyyyleee oturtabildiğimiz zamanları seviyoruz çocuklardan fırsat buldukça.

Keşke evlenmeden önce beklentilerinizi daha net ifade etseydiniz.
Yada çevrenizdeki evli insanlara ben bunları bekliyorum oluru var mı diye sorsaydınız.
En azından hayal kırıklıgınız bu kadar olmazdı.
Çünkü siz evliliği yanlış anlamışsınız biraz :)
Aaa oyle deme benim esim isten eve gelene kadar hep amuda kalkiyor..video cekiyor eve gelince izliyoruz.Sonra da gül bulamadigi icin agzina kaktus takiyor birlikte tango yapiyoruz biz..hic oyleeeeee oturmadik henuz :KK12:

Kızlar biraz daha derine inersek, bu olaylar olduktan sonra ben banyoya girdim, banyodan çıktığımda onla konuşmuyordum... Bana sıhhatler olsun dedi, cevap vermedim.... İki defa daha dedi, hiçbir şey demedim... Ondan sonra bana kızıp hay senin susmana dedi, orada bana küfür ettiği için iyice kızdım. Onun da yaptığı hatalar var kızlar, ancak o da bana şunu diyor ; Ben onu hep suçluyormuşum üstüne gidiyormuşum bunu yapma bu sebeplere değmez seni gözünde ben hep suçluyum bağıralacak insanım diyor
Evet daha derine iniyorsun zaten. Konuştukça batıyorsun canım :silah:

Benim bildiğim oruçluyken değil kavga etmek kötü söz bile edilmez.
Bu sizdeki neyin egosu.önce nefsini terbiye et der kitap.Elinden su şişesini alamazmış teyyteyyy:halay:
Anam ne kafalar ne kafalar:kusmuk:

Yeni evlisiniz daha eğlenceli şeyler yapın ve bu saçma egolarınızı öldürmeden eğlenirken çoçuk felan yapmayın:duduk:
Sonra boşanıyosunuz biz burda çocuklara üzülüyoruz.

Kocanız haklı.

Yazik adami nasil sindirdiysen demek ki :KK69: ama sen boyle yapmaya devam ettikce hicbir sey duzelmezki biraz yapici ol hep dirdir hep dirdir nereye kadar

Açlığın verdiği gerginlik sanırım yoksa ortada kayda değer hiç birşey yok . Sizi haksız buldum eşiniz alttan almaya çalıştıkça daha fazla abartmışsınız . Bence eşinizin gönlünün alın ve bu konuyu kapatın . Cidden çok önemsiz , düşünmeye bile değmez .

O çekilmez birisi çunku hala daha kendini savunuyor. Konu opustugum adam olması degil, cidden bir an annemlerin evine gitmeye kadar geldi olay. Beni o kadar sinir etti ki hep bır bır bır kendini savunarak size anlatamam... Birbirimize alısırken bu yaptığı saygısızlık bana ağır geldi kızlar... Bugun işinden geri gelirken de otobuse bindiginde telefondaydık, hemen teli kapatmak istedi.Benim ısrarım üzerine konusmaya devam etti, eve geldiği zaman o olaya da kızgındım... Otobuste neden benle konusmak istemiyorsun diye biraz uzerine gittim bu demin anlattıgım kavga dolayısıyla, o da bana zaten ayakta gitmek zorunda kaldığını , ayaktayken ve etrafında bir suru insan varken rahat konusamadıgını bu yuzden de 10 dakikaya evde konusuruz dedigini hatırlattı. Bu adama toptan baktıgım zaman ilgisiz kalas bir adam görüyorum en açık yorumum bu
Otobuste ayakta giden bir adamla ve Aten eve gelicek adamla neden konusmak istersinizki Ya siz gercekten rahatsizsiniz bosanin adam rahatlasin

Hah simdi emin oldum..sen hikaye yaziyorsun su anda..ciddi olman mumkun degil..ayy sinir oldum vallahi..esine acidim..

Aaa oyle deme benim esim isten eve gelene kadar hep amuda kalkiyor..video cekiyor eve gelince izliyoruz.Sonra da gül bulamadigi icin agzina kaktus takiyor birlikte tango yapiyoruz biz..hic oyleeeeee oturmadik henuz :KK12:

Özendim şimdi.
Dur Benim adama ekşiyeyim de kaktüs bulsun.
:D
Anam-babam usulü evliyiz ve mutluyuz.
Konu sahibi de sosyal medyadan takip takip yapacağına anasına babasına baksın biraz evlilik 3 aşağı 5 yukarı öyle bir şey.

Yok ya dalga geciosun sen bizle adami cildirtmissin napsin

Küfür olmamış.
Ama şu an burada toplandık hepimiz içimizden ediyoruz mesela.
Ama sesli söylemeyecek kadar olgunuz.
Ama seninle evli olsak olgun kalmaya devam edebilir miydik?
Zor sorular bunlar.
Adama b.k atalım diye sınırları zorluyorsun ama, olmaz.
Feci derecede şımarıksın. Napsan kurtulmuyor

Özendim şimdi.
Dur Benim adama ekşiyeyim de kaktüs bulsun.
:KK70:
Anam-babam usulü evliyiz ve mutluyuz.
Konu sahibi de sosyal medyadan takip takip yapacağına anasına babasına baksın biraz evlilik 3 aşağı 5 yukarı öyle bir şey.
Aynen bizde..evde oturup yanyana susmak oyle guzel bir huzur ki..tabi 20 yila yakin evli olunca normali bu oluyor bizde:))

Haksızsın. Bari ikinci kere sıhhatler olsun dediğinde cevap verseydin, bu kadar uzatılacak ne var. Zorlama haklı çıkamıyorsun.

Aynen bizde..evde oturup yanyana susmak oyle guzel bir huzur ki..tabi 20 yila yakin evli olunca normali bu oluyor bizde:))

Nice güzel yıllara, darısı başımıza :)
Çok hızlı her şey. Herkes atraksiyon bekliyor.
Doyumsuzluk, hep bir şey olsun beklentisi.
Gerçekten susarak Yanyana huzurla yaşayabilen insanlara bayılıyorum :KK200:

Nice güzel yıllara, darısı başımıza :)
Çok hızlı her şey. Herkes atraksiyon bekliyor.
Doyumsuzluk, hep bir şey olsun beklentisi.
Gerçekten susarak Yanyana huzurla yaşayabilen insanlara bayılıyorum :KK200:
Aminnn..aynen ama bazilari doyumsuzlugun zirvesinde yasiyor konu sahibi gibi..yani gercekten bu kafanin saka olmasini istiyorum.Gercek olamayacak kadar uçmuş durumda baksana))
Ben esim eve geldiği ilk dakikada mutlu oluyorum.onun varlığı yetiyor bana..Evet ilk aylar bende biraz atraksiyon severdim ama dozunda oda..olmazsa olmazim olmadi hic..
Ayy iki dakikada hem kendimi hem esimi hemde evliligimi övdüm..konu sahibine simarik diyorum birde:oops:

her yazdığıniz olayda dahada haksız gördüm sizi. normal olması gereken gibi bir evliliğiniz var.ama cok net söylüyorum siz kasınıyorsunuz amiyane tabirle. evlilik o türk dizilerinde seyrettiğimiz gibi birşey degil.her şey en tepede duygularla yaşanmıyor.yurdum insanı bir eşiniz var. hatta bir cok türk erkeğine göre sabırlı da.siz bu baskılara devam ederseniz kuş yuvadan uçar Allah korusun. bence biraz beklentilerinizi azaltin. yoksa hep mutsuz olursunuz.

Back
X