Saygısız Koca

Bu ayakta olayi ne?
Adamcağız akşamları eve gelince öyyyleee oturuyomuşş. Hanım kızımıza sevgi gösterisi yapmıyomuş sarılmıyomuş sürpriz yapmıyomuş. Konu sahibide burdan kocasına takıyor niye eve gelip oturuyo diye.
Yok ya şaka yapıyor ya da toplumsal deney falan bu konu. Yok değilde gerçekse yazık adama.

Şimdi bütün konularınızı okudum. Kusura bakmayın ama adamdan şikayet edeceğinize, bu davranışlarla evlenecek birini bulduğunuza dua edin bence. Kocanıza yazık olmuş.

Ben kendime olayları büyütüyorsun derdim ama beterin beteri varmış, mutfak 2 yan odada değil mi gidip yeniden bir su almanız bu kadar tartışmaktan daha kolaydır bence..:)

Adamcağız akşamları eve gelince öyyyleee oturuyomuşş. Hanım kızımıza sevgi gösterisi yapmıyomuş sarılmıyomuş sürpriz yapmıyomuş. Konu sahibide burdan kocasına takıyor niye eve gelip oturuyo diye.
Yok ya şaka yapıyor ya da toplumsal deney falan bu konu. Yok değilde gerçekse yazık adama.
Bu kadinin yazilarini ve yorumlarini esime okutsam valla beni goklere cikartir. Şu hatunun yuzde biri bende yok. Kapriste nirvanaya ulasmis ;)

Bu kadinin yazilarini ve yorumlarini esime okutsam valla beni goklere cikartir. Şu hatunun yuzde biri bende yok. Kapriste nirvanaya ulasmis :KK66:
Biz de bir hata var. Yapamıyoruz demek ki. Daha değerli oluyor böyle olunca. Adam açıklama yapmaya çalışıyor bir de.

Yeni evlilik zor oluyor... Birbirine alismak... Istiyorsun ki hep sarilsin, konussun, öpsün, bir seyler paylassin... Ama erkekler bizim gibi degil, fazla konusmayi sevmezler, 1-2 söz söylerler biter. Zaten yogun gelmis, kafasini baska sekilde dagitmak, bosaltmak istiyor olabilir.
Sevgi dilleriniz farkli, sen surpriz, hediye seviyorsun, o sarilmayi seviyor...
Evli erkeklerin tamamina yakini, sen yaninda olsan da tv, internet, telefona kendini kaptirarak rahatlikla kullanir.
Bir de bu filmlerden bize kazandirilan romantik erkek profili gercek hayatta az kadina nasib oluyor. Evlenmeden önce bu konuda bilgilendirilmek iyi olur :) yoksa cogu kadin hayal kirikligi yasiyor (ben dahil). Birkac yildan sonra alisirsin romantizm, surpriz vs. olmamasina. Bazi erkekler ya gerekli gormez bunu ya da aliskin olmadigi icin yapmaz. Ama yapmiyor diye büyütup de takmamak gerek.
Esinden fazla ilgi bekliyorsan bunu belirtirsin ama o da yapabildiği kadar yapar, fazla yuklenmemeliyiz. Çünkü ters etki yapip sogutma ihtimali var isin ucunda.
Zorlamayin, birbirinizi seviyormussunuz, alismaya calisin. Birkac yil sonra birbirinize alismis olursunuz.
Kucuk seylere uzulmek sinirlenmek yerine kucuk seylerle sevinmeye calismak daha iyi olur. Yojsa hayat gecmiyor inan. Kendinde eksikler varsa onlari tamamla burada yazilan yorumlardan yola çıkarak.
Mutluluklar dilerim. Son nefese kadar güzellikle dolu olsun insaallah evliliginiz.

Son düzenleme:
Hayır, yanlışınız var, adam eve gelince sarılıyormuş hemde uzun uzun huzurla sarılıyormuş ama bu piremsesimize göre bişey ifade etmiyormuş, piremsesimizin zatı şahaneleri sürprizler bekliyor çok daha fazlasını istiyormuş.
Vallahi yazık adama. Cidden çekilmez böylesi. Bir an önce şunu boşasada kendi hayatını kurtarsa.

İyi akşamlar kızlar size bir sorum var;

Ben oruç tutuyorum bugünlerde, eşim işten geldi kendisini karşıladım. Kendisine gidip içerden şişe su alacağımı söyledim, hatta onu tam karşılayamadığım için özür bile diledim. İçeri geçtik, aklımda bir konu vardı onu konuşmaya başladık.Bu konu eşimin canını sıkacak bir konu değil bu arada... Laf lafı açarken ben orucu açmayı unutmuşum, elimde de su şişesi var ellerimin arasında tutuyorum. Suyu da bardakla değil şişeden içerim bu arada, eşim de bu durumu biliyor haliyle... Ben konuşmaya dalmışken bir anda şişeyi aldı elimden, şişenin kapağını açıp tam ağzına götürürken ben şişeyi geri aldım ondan. O da neden elimden tutup aldın, tam içecektim söyleseydin ya dedi. Biz bu laflarının üzerine kavga ettik, konular başka konuları açtı vs... En son biraz sakinleşmiş konuşurken sen neden şişeyi benim elimden aldın dedim, ki oruç olduğumu orucumu açacağımı da biliyor... Şişeden su içmiyordun orucunu ya içerde suyu alırken açtığını, ya da daha açmana vakit vardır diyerek şişeyi aldım dedi. Sen eşimsin bir şişe suyu sen içmezken elinde de olsa almanın sorun olmayacığını düşündüm dedi. Ben ona hatalısın bu yaptığın yanlış diyorum, o da bana sen şişe elinde içmeden kapağı kapalı tutuyordun, içmek için aldım bunda ne var,o su bitse bile ben sana yenisini getirmez miyim sanki diyip duruyor... İnatlaşmasına sinir oluyorum sizce kim haklı?
Saygısızlık bunun neresinde?

Size şişeyi neden aldığini detaylı bir şekilde anlatmış daha ne yapmasını isterdiniz?

Ayyy benim koca oruçluyken karşımda yemekde yer su da içer sigarada üstüne de hizmet bekler bi laf deyince de kızar konuşmaz kocanın kıymetini bil kocan haklı nolmuş şişeyi aldıysa yenisini getirirdim demesi bile yeter ufak şeylerle mutlu olmayı bilin bi zahmet

O çekilmez birisi çunku hala daha kendini savunuyor. Konu opustugum adam olması degil, cidden bir an annemlerin evine gitmeye kadar geldi olay. Beni o kadar sinir etti ki hep bır bır bır kendini savunarak size anlatamam... Birbirimize alısırken bu yaptığı saygısızlık bana ağır geldi kızlar... Bugun işinden geri gelirken de otobuse bindiginde telefondaydık, hemen teli kapatmak istedi.Benim ısrarım üzerine konusmaya devam etti, eve geldiği zaman o olaya da kızgındım... Otobuste neden benle konusmak istemiyorsun diye biraz uzerine gittim bu demin anlattıgım kavga dolayısıyla, o da bana zaten ayakta gitmek zorunda kaldığını , ayaktayken ve etrafında bir suru insan varken rahat konusamadıgını bu yuzden de 10 dakikaya evde konusuruz dedigini hatırlattı. Bu adama toptan baktıgım zaman ilgisiz kalas bir adam görüyorum en açık yorumum bu
Keşke annenize gitseydiniz.

Alışmak mı ?Birileri sizi zorla tanımadığınız biriyle mi evlendirdi.

Gerçekten otobüsteki adamla ısrarla konuşmak mı istiyorsunuz?

Hemen bosanin bu ilgisiz kalas adamı kendinizden kurtarın.

Sanırım bu bayan bakın ben ne kadar kıymetliyim eşim de çok iyi ama daha ben beğenmiyorum havası veriyor kendine

Back
X