Nasıl yapar bunu yaaa inanmıyorum, hemen yarın davayı açınBu adam işteyken bile bahaneler bulup hiç mesaj atmadığı gün bile oldu... Normalde atar ama atmadığı o gün de çok sinirlendim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl yapar bunu yaaa inanmıyorum, hemen yarın davayı açınBu adam işteyken bile bahaneler bulup hiç mesaj atmadığı gün bile oldu... Normalde atar ama atmadığı o gün de çok sinirlendim.
Eşin tam bir odun, ne aşk’tan anlıyor ne romantizm’den. Benim eşim her gün 125 tane gül ile gelir eve, mutlaka o gün kendi elleriyle yazdığı 4 paragraflı, 6 satırlı şiirini okur. Bütün akşam ayakta dikilir asla öyleeeeee oturmaz. Yanımdayken bile bana mesaj atar hatta arar saatlerce konuşuruz, ben kapat demeden asla kaptmaz. Her saat başı sürpriz yapar hediye verir düzenli olarak her akşam. Tüm bunları ayakta yapıyor tabiki de asla öööyleeeeee oturmaz benim canım kocişim. Baktık ufaktan uykumuz geliyor veririz alttan müziği ve lirik dansı yapa yapa yatağa gideriz, müzik bitmeden o yatağa girmek yok, dansa devam. Bittiğinde yavaşça uzanırız yatağımıza, orada bir şiir daha patlatır benim koçişimKoca dediğin böyle olmalı. Seninki tam bir umutsuz vaka, boşanmalısın.
İyi akşamlar kızlar size bir sorum var;
Ben oruç tutuyorum bugünlerde, eşim işten geldi kendisini karşıladım. Kendisine gidip içerden şişe su alacağımı söyledim, hatta onu tam karşılayamadığım için özür bile diledim. İçeri geçtik, aklımda bir konu vardı onu konuşmaya başladık.Bu konu eşimin canını sıkacak bir konu değil bu arada... Laf lafı açarken ben orucu açmayı unutmuşum, elimde de su şişesi var ellerimin arasında tutuyorum. Suyu da bardakla değil şişeden içerim bu arada, eşim de bu durumu biliyor haliyle... Ben konuşmaya dalmışken bir anda şişeyi aldı elimden, şişenin kapağını açıp tam ağzına götürürken ben şişeyi geri aldım ondan. O da neden elimden tutup aldın, tam içecektim söyleseydin ya dedi. Biz bu laflarının üzerine kavga ettik, konular başka konuları açtı vs... En son biraz sakinleşmiş konuşurken sen neden şişeyi benim elimden aldın dedim, ki oruç olduğumu orucumu açacağımı da biliyor... Şişeden su içmiyordun orucunu ya içerde suyu alırken açtığını, ya da daha açmana vakit vardır diyerek şişeyi aldım dedi. Sen eşimsin bir şişe suyu sen içmezken elinde de olsa almanın sorun olmayacığını düşündüm dedi. Ben ona hatalısın bu yaptığın yanlış diyorum, o da bana sen şişe elinde içmeden kapağı kapalı tutuyordun, içmek için aldım bunda ne var,o su bitse bile ben sana yenisini getirmez miyim sanki diyip duruyor... İnatlaşmasına sinir oluyorum sizce kim haklı?
Galiba rahatınız yerinde incir cekirdegini doldurmayacak seyleri sorun yapıyorsun. Bunuda oyle buyutmussunki kafanda buraya tasıdın. Şaka gibisiniz cidden. Birde sakinlesince konuyu tekrar acıyorsun. Bence sende takıntı sorunu var. Bu nu sevmeyeceksin eminim ama haksız ve sorunlusun.İyi akşamlar kızlar size bir sorum var;
Ben oruç tutuyorum bugünlerde, eşim işten geldi kendisini karşıladım. Kendisine gidip içerden şişe su alacağımı söyledim, hatta onu tam karşılayamadığım için özür bile diledim. İçeri geçtik, aklımda bir konu vardı onu konuşmaya başladık.Bu konu eşimin canını sıkacak bir konu değil bu arada... Laf lafı açarken ben orucu açmayı unutmuşum, elimde de su şişesi var ellerimin arasında tutuyorum. Suyu da bardakla değil şişeden içerim bu arada, eşim de bu durumu biliyor haliyle... Ben konuşmaya dalmışken bir anda şişeyi aldı elimden, şişenin kapağını açıp tam ağzına götürürken ben şişeyi geri aldım ondan. O da neden elimden tutup aldın, tam içecektim söyleseydin ya dedi. Biz bu laflarının üzerine kavga ettik, konular başka konuları açtı vs... En son biraz sakinleşmiş konuşurken sen neden şişeyi benim elimden aldın dedim, ki oruç olduğumu orucumu açacağımı da biliyor... Şişeden su içmiyordun orucunu ya içerde suyu alırken açtığını, ya da daha açmana vakit vardır diyerek şişeyi aldım dedi. Sen eşimsin bir şişe suyu sen içmezken elinde de olsa almanın sorun olmayacığını düşündüm dedi. Ben ona hatalısın bu yaptığın yanlış diyorum, o da bana sen şişe elinde içmeden kapağı kapalı tutuyordun, içmek için aldım bunda ne var,o su bitse bile ben sana yenisini getirmez miyim sanki diyip duruyor... İnatlaşmasına sinir oluyorum sizce kim haklı?
O kadar saçma detaylar varki karıştırmışım. SorryHayır, yanlışınız var, adam eve gelince sarılıyormuş hemde uzun uzun huzurla sarılıyormuş ama bu piremsesimize göre bişey ifade etmiyormuş, piremsesimizin zatı şahaneleri sürprizler bekliyor çok daha fazlasını istiyormuş.
Vallahi yazık adama. Cidden çekilmez böylesi. Bir an önce şunu boşasada kendi hayatını kurtarsa.
HahayyyEve gelince birde adamı kırbaçlasaydınız tam olurdu,cezasını kesmiş olurdunuz..
Iste boyle dengesizler varken bu milletin en ufak seyi abartmasina sasiriyorum bende . Dengesiz derken benim esim de icindeVallahi biz birgun avm de bir tl lik su istedigim icin kavga ettik halinize sukredin lutfen gecende niye disarda yemek yiyelim dediğim icin adam bana sende hep disariya cikinca ac yada susuzsun diyor gelde yıkılma!
Dışardan aldığımız 1 kuruus gozune gelir ama bugunde mesaj atmis eve yemek yollim mi die ölürmüsun öldürürmüsün![]()