Saygısız Koca

Allah eşinize sabır versin. Bi de otobüs mevzusu okudum yorumda :bicak: Ciddi misiniz gerçekten ? İçmediğiniz suyu elinizden aldı, otobüste ayakta olduğu için sizinle konuşamadı yani ne büyük sorun :sinirli:

İyi akşamlar kızlar size bir sorum var;

Ben oruç tutuyorum bugünlerde, eşim işten geldi kendisini karşıladım. Kendisine gidip içerden şişe su alacağımı söyledim, hatta onu tam karşılayamadığım için özür bile diledim. İçeri geçtik, aklımda bir konu vardı onu konuşmaya başladık.Bu konu eşimin canını sıkacak bir konu değil bu arada... Laf lafı açarken ben orucu açmayı unutmuşum, elimde de su şişesi var ellerimin arasında tutuyorum. Suyu da bardakla değil şişeden içerim bu arada, eşim de bu durumu biliyor haliyle... Ben konuşmaya dalmışken bir anda şişeyi aldı elimden, şişenin kapağını açıp tam ağzına götürürken ben şişeyi geri aldım ondan. O da neden elimden tutup aldın, tam içecektim söyleseydin ya dedi. Biz bu laflarının üzerine kavga ettik, konular başka konuları açtı vs... En son biraz sakinleşmiş konuşurken sen neden şişeyi benim elimden aldın dedim, ki oruç olduğumu orucumu açacağımı da biliyor... Şişeden su içmiyordun orucunu ya içerde suyu alırken açtığını, ya da daha açmana vakit vardır diyerek şişeyi aldım dedi. Sen eşimsin bir şişe suyu sen içmezken elinde de olsa almanın sorun olmayacığını düşündüm dedi. Ben ona hatalısın bu yaptığın yanlış diyorum, o da bana sen şişe elinde içmeden kapağı kapalı tutuyordun, içmek için aldım bunda ne var,o su bitse bile ben sana yenisini getirmez miyim sanki diyip duruyor... İnatlaşmasına sinir oluyorum sizce kim haklı?
Oruçluyken,şekeriniz duşmuş yada cikmis,yaptiginiz çok acayip.hem de oruçluyum diyorsunuz,ne olmus gidip bir sise daha alsaniz.ne bu siddet bu celal.
Ben boyle davranmazdim.davranmam da

Gerçekten fikir almak için açtiysaniz konuyu,
Bence;ilk firsatta eşinizden,gözlerine bakarak,en içten ve samimi bir halde anlamli özür dileyin.yaptiklariniz,tavirlariniz,tutumunuz için.
Depresyondayim,moralim bozuk,bu aralar beni hoşgor,falan deyin.

Ay eski konularınızı şimdi okudum. Hele ki iftar ve evlilik teklifi başlıklarını.Adamcagiza daha da bi üzüldüm :KK48:

tabiki eşiniz hakli.içse nolur yani ve getiririm demis adamcağız.Vallahi bu kadar kucuk seyleri buyutup tartisma cikarmayin ömür geçmez bu sekilde.

İyi akşamlar kızlar size bir sorum var;

Ben oruç tutuyorum bugünlerde, eşim işten geldi kendisini karşıladım. Kendisine gidip içerden şişe su alacağımı söyledim, hatta onu tam karşılayamadığım için özür bile diledim. İçeri geçtik, aklımda bir konu vardı onu konuşmaya başladık.Bu konu eşimin canını sıkacak bir konu değil bu arada... Laf lafı açarken ben orucu açmayı unutmuşum, elimde de su şişesi var ellerimin arasında tutuyorum. Suyu da bardakla değil şişeden içerim bu arada, eşim de bu durumu biliyor haliyle... Ben konuşmaya dalmışken bir anda şişeyi aldı elimden, şişenin kapağını açıp tam ağzına götürürken ben şişeyi geri aldım ondan. O da neden elimden tutup aldın, tam içecektim söyleseydin ya dedi. Biz bu laflarının üzerine kavga ettik, konular başka konuları açtı vs... En son biraz sakinleşmiş konuşurken sen neden şişeyi benim elimden aldın dedim, ki oruç olduğumu orucumu açacağımı da biliyor... Şişeden su içmiyordun orucunu ya içerde suyu alırken açtığını, ya da daha açmana vakit vardır diyerek şişeyi aldım dedi. Sen eşimsin bir şişe suyu sen içmezken elinde de olsa almanın sorun olmayacığını düşündüm dedi. Ben ona hatalısın bu yaptığın yanlış diyorum, o da bana sen şişe elinde içmeden kapağı kapalı tutuyordun, içmek için aldım bunda ne var,o su bitse bile ben sana yenisini getirmez miyim sanki diyip duruyor... İnatlaşmasına sinir oluyorum sizce kim haklı?
Ikinizde sacmalamissiniz. Ikinizde huysuzsunuz. Degermi hic 1 sise du icin birbirinizi kirmaya..

Yok kız adam otobüste ayakta gittiği zamanlar onla telefonda konuşmadığı için kızıyomuş :KK70:
O da var tabi de adam bir de işten geliyormuş ne bı hediye ne bir sürpriz yokmuş. Sevgisini gösterecek birşey yapmıyormuş. Anca oturuyor öyle diyo. Sinir oluyorum diyo :KK70:

Back
X