Saygısız Koca

O da var tabi de adam bir de işten geliyormuş ne bı hediye ne bir sürpriz yokmuş. Sevgisini gösterecek birşey yapmıyormuş. Anca oturuyor öyle diyo. Sinir oluyorum diyo :KK70:
Bide şey var sevgililerken evlilik teklifi için kitap yaptırmış adam açma demiş bizimki de açmış niye kendin vermiyosun diye kızmış ahahhahahha :D

İyi akşamlar kızlar size bir sorum var;

Ben oruç tutuyorum bugünlerde, eşim işten geldi kendisini karşıladım. Kendisine gidip içerden şişe su alacağımı söyledim, hatta onu tam karşılayamadığım için özür bile diledim. İçeri geçtik, aklımda bir konu vardı onu konuşmaya başladık.Bu konu eşimin canını sıkacak bir konu değil bu arada... Laf lafı açarken ben orucu açmayı unutmuşum, elimde de su şişesi var ellerimin arasında tutuyorum. Suyu da bardakla değil şişeden içerim bu arada, eşim de bu durumu biliyor haliyle... Ben konuşmaya dalmışken bir anda şişeyi aldı elimden, şişenin kapağını açıp tam ağzına götürürken ben şişeyi geri aldım ondan. O da neden elimden tutup aldın, tam içecektim söyleseydin ya dedi. Biz bu laflarının üzerine kavga ettik, konular başka konuları açtı vs... En son biraz sakinleşmiş konuşurken sen neden şişeyi benim elimden aldın dedim, ki oruç olduğumu orucumu açacağımı da biliyor... Şişeden su içmiyordun orucunu ya içerde suyu alırken açtığını, ya da daha açmana vakit vardır diyerek şişeyi aldım dedi. Sen eşimsin bir şişe suyu sen içmezken elinde de olsa almanın sorun olmayacığını düşündüm dedi. Ben ona hatalısın bu yaptığın yanlış diyorum, o da bana sen şişe elinde içmeden kapağı kapalı tutuyordun, içmek için aldım bunda ne var,o su bitse bile ben sana yenisini getirmez miyim sanki diyip duruyor... İnatlaşmasına sinir oluyorum sizce kim haklı?
Oruçlu olduğun için sen haklısın.

Orucunuzu Allah kabul etsin ancak,

Oruçlu bile olsanız bu kadar atarlı davranmayacaktınız eşinize, kendine hakim olmak gerek hele ki dilden çıkan her kırıcı kelimeyi sarf etmek dönülmez yollara sokar insanı tuttuğunuz orucun ne hayrı kalmış nede sevabı birbirinizi incitmişsiniz kavga ederek,

Sizi eşinize karşı hiç sabırlı görmüyorum okuduklarım kadarı ile incir çekirdeğini doldurmayacak şeylerden sorun yaratırsanız sevgi saygı diye bişey kalmaz...

sormuşsunuz bir mesajınızda siz olsanız ne yapardınız diye doya doya içsin diye verirdim suyumu yeri geliyor çoğu zaman aynı tastan çorba içtiğimiz bile oluyor eşimle Allah rızasını kazanmaksa amaç bu kadar kırıcı olmayın...Selametle

Ay başlığı her gördüğümde yine gülmem geliyor yaaa... adam hiç mi demedi iyide bu suyu zaten bana getirdin kendine de getirseydin? Elimde yarım saate tutuyorsun ben içmek isteyince mi aklına geldi su içmek? Kafamda deli sorular.. ne saygısız kocan varmış gıııı :halay:

Oruç olduğumu biliyordu en azından bir sormasını beklerdim, ona da bunu dediğimde sen benim eşimsin benim elimde su olsa ben içmiyor olsam al iç ne olacak diyor, anlatamadım adama bir türlü durumu... Yeni evliyiz alışma süresindeyiz diye böyle sanırım
ne var ki bunda sohbet ettiğiniz için bölmek istememiş olabilir. eşinizde art niyet olduğunu dusunmuyorum

Bide şey var sevgililerken evlilik teklifi için kitap yaptırmış adam açma demiş bizimki de açmış niye kendin vermiyosun diye kızmış ahahhahahha :KK70:

Ay ben o konuyu daha üye değilken okumuştum sanırım. Konu sahibi o üyeymiymiş :KK70::KK70:
Ay ölüyorum :KK70::KK70::KK70:

Erkekler böyle kadınları seviyor ama nerede tripsiz, sessiz, sakin kadın varsa başına gelmeyen kalmıyor. Aslında böyle olmak lazım :KK70:

Ya ne sacma esim yapsa guler gecerim su actiginiz baslik adina bakin.bunun icin saygisiz demissiniz eesinize yazik

Eşiniz haklı. Ne var yani suyu ictiyse söylemiş zaten nedenini de. Çok kaprislisiniz.

Ay ben o konuyu daha üye değilken okumuştum sanırım. Konu sahibi o üyeymiymiş :KK70::KK70:
Ay ölüyorum :KK70::KK70::KK70:

Erkekler böyle kadınları seviyor ama nerede tripsiz, sessiz, sakin kadın varsa başına gelmeyen kalmıyor. Aslında böyle olmak lazım :KK70:
Sorma yaa nerde sessiz sakin ince fikirli düşünceli adam varsa böyle kadınların kaprisini tribini çekiyo el üstünde tutuluyo falan. Geçmiş konulara baktım da sürekli ayrılma noktasına geldik yazıp durmuş düğünden 1 ay önce bile öyle konusu var iyi evlenmişler ha :D

Back
X