ben sebamed'in cilt için, 15-16 yaşındayken sabununu kullanmıştım, bir işe yaramıyor bence...
temizleme jelini merak ettim şimdi...yorumlar genelde olumlu.
geçen yıl göz kremini kullanmıştım, Q10, ama pek memnun kalmadım...göz çevrem yanıyordu sürünce. şişiklere de bir etkisi yok..
Geçen yıl normal gündüz nemlendiricisini kullanmıştım, güzel diyebilirim ama sivilce oluşumunu engellemiyor, yine de etkii bir nemlendirici. ayrıca benim cildim hassas, alerji yapmayan ender ürünlerden Sebamed.
annem Repair Şamounannı kullanmıştı, memnun kalmıştı.
nisancım Q10 dediginiz göz kremi kaç yaş için ..ben 21 yaşındayım ve göz çevresi kremi istiyorum kuruluk var göz cevremde nasıl bi krem bu sebamedinki??çok yaglı olmayan su bazlı rengi dengeleyen göza.s.:1hug: altı kremi istiyorum sebamed uygunmu bana canım
Benimde ilk kullandığım zaman kuruluk ve gerilme olmuştu.Ama bi kaç gün sonra cildim alıştı.Şimdi cildimin nefes aldığını hissediyorum.aynı zamanda ph 5.5 olduğu için cildin doğal asit tabakasını muhafaza ederek bakteri ve mikroplara karşı savunma mekanızmasını harekete geçriyormuş.Bende sebamed compact kullanmaya başladım yeni.
Deneyenlerin çoğu memnun gibi.
Ama bende fazla kuruluk yaptı,ki yağlı bir cilde sahibim ben,ilk defa kullandığım bir sabun fazla kuruluk yaptı cildimde.
Bende sebamed kompact sabun aldım.parfümsüz olmasına rağmen kokusuna bayıldım.doğal deoderizanmış.içndekileri incelediğimde cilt için bütün yararlı maddeler var.buday tohumu extratı,pantenol ....vs.Yüzümüde yumuşacık yaptı.bence compact olanını bi deneyin :)
Canım benim cildim de yağlı ve gözeneklerim belirgin.
Bu sabun gözeneklere iyi gelir ni dersin?gamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?