Yağlı ciltler için süper bi temizleyici.Ama ben gözenekleri sıkılaştırdığını görmedim.sadece
gözenekleri derinlemesine temizlediği için gözeneklerin nefes aldığını hissettim.Gözeneklerin belirgin olmasının iki nedeni var;Biri aşırı yağdan ,diğeri ise siyah noktaları çok sıkmamızdan kaynaklanan küçük çukurlar.Eğer gözenekleriniz sebumdan dolayı belirginse cilt yüzeyindeki fazla yağı temizlediği için az çok fayda sağlayabilir.
mrb kızlar.ya ben 21 yaşındayım ve son 3 4 aydır sivlcelerim çoğaldı.sebamedin bi zararı olmaz dimi.depresyona girdim artık
mrb kızlar.ya ben 21 yaşındayım ve son 3 4 aydır sivlcelerim çoğaldı.sebamedin bi zararı olmaz dimi.depresyona girdim artık
Ben yaklaşık 4 yıldır sebemedin şampuanını kullanıyorum...çok memnunum..saç derimin sağlığına sebemed sayesinde kavuştum diyebilirim.ancak düzenli kullancaksınız,ilk kullanımlarınızda diğer şampuanlardan farklı gelebilir çünkü diğer şampuanlarda bol miktarda saç kremi olduğu için yıkarken iyiymiş gibi hissediyorsunuz,ancak önemli olan saç deriniz arkadaşlar..saçlarım öyle alıştı ki normal bir ürün kullanınca anında farkediyorum,anında kepeklenme ve yağlanma başlıyor..diğer şampuanlara göre biraz daha pahalı fakat tek yıkama yapmanız dahi temizlenmesi için yeterli oluyor.
sebamedin güneş kremi çok yağlı olduğundan kıllanma yapıyormuş doğru mudur?sebamedin tüm ürünlerini kullanıyorum özellikle güneş kremi yanımızdan hiç ayırmıyoruz yazın. Bebeğiniz içinde bebek şampuanını gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.
sebamed ürünlerini buradan inceleyebilirsiniz.
ben de amway kullandım fakat diğer ürünlerim hep sebamed acaba bu gelenği sürdürsem mi diyorum ? şampuanını alıcam fakat saçlarım kuru ve düzleştiri/maşadan inceldi cansızyani demem o ki zaten çok dikkat ediyorum yağlıyorum falan devamlı ... karar veremedim devamlı şampuan değiştiriyorum önce huncalife(saç kremi olmadığından kuruttu) kullandım sonra amway loreal elseve ama sebamede geçsem mi bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?