- Konu Sahibi gecexxiixx
-
Merhaba
Sebebi belirsiz infertilite yaşayan arkadaşlar lütfen deneyimlerinizi paylaşabilirmisiniz.
Aşılamalarınız ne sonuç verdi ?:Saruboceq: Tüp bebekte pozitifi yakalıyan var mı?:Saruboceq:
Susamuru
Sana bu konuda katılıyorum. Bağışıklık sistemi atıyormuş. İlk aşılamamın sonucu pozitif çıkmıştı sonra ki testte değer düştü tutunamadı denildi. 2. aşılama zaten hiç tutmadı. Tüp bebeği Z. Kamilde yaptırdım 2. sınıf embriyo dediler ama herşey yolunda gibiydi nitekim tutmadı. Ben bunu hastaneye bağladım. Hakkımızda hayırlısı çünkü çok ama çok yıpratan bir tedavi.
meraba arkadaşlar bende sebepsiz gurubundanım bizdede herşey iyi denildi ama 5 senedir olmuyodu işte 2 kez aşılama denedik olmadı ilaç tedavileri ekstra ilk tüp bebk denememizde şükürler olsun tuttu aslında en kolay gurup sebepsiz diyolar tutma şansının yüksek olduğu neden olmadığı için umarım canlarım en yakın zamnda hepiniz o güzel haberi tedavi görmeden verirsiniz benim bir arkadaşım vardı o da bizim gibi sebepsizdi ilk tüp bebk denemesi negatif oldu sonra çocuk olayını kafasında bitirdi ve kendiliğinden mucizesine kavuştu arkadaşlar yani sanırım beynimizdende çıkartmak lazım ama ben hiç çıkaramadım en güzel haberleri verirsiniz en kısa zamnda inşallah opuyorumnanaktan:Saruboceq:
susamuru gerçektende bende duydum dediklerini.hatta ben de o yüzden olmuyo diye düşünüyorum.çünkü benim ilk micromda 11 embiyom vardı ve blastokist transferi olmuştu.ona rağmen olmayınca bende vücut kabul etmiyo herhalde diye düşünüyorum.tabi kısmet birazda.benim tüm sonuçlarım kocaman 0 dı.hiç yüksek değerim olmadı yani.:1no2:
Aşılamada Pregon 75 kullanmıştım. Şu anda doğal yolla olamaz doktorum doğun kontrol hapı verdi ekim başına kadar kullanacağım sonra 2. deneme.. ALLAH KİMSEYİ ÇOK UĞRAŞTIRMASIN
Seninde değerlerin gerçekten çok güzelmiş.Üstelik 5.gün olmuş transferin...
Ben tedavi olduğum yerde bana bir ilaç verildi.Sonradan öğrendim ben bu ilacın embriyoyu yabancı madde olarak görmesini engellemesini..Ya doz yeterli gelmedi yada ben bilemeden kendim attım embriyoyu...
Çok zor bir durum gerçekten.
Yalnız takıldığım konu biz bile bu kadar kısıtlı bilgimize rağmen acaba mı diye şüphe ediyoruz bu konu üstünde neden fazla araştırma ve tedavi yöntemi yok ona şaşırıyorum...
Belkide en azından bir 3 denemeden sonra bakılan birşeydir bağışıklık sistemi...
nasıl bir ilaç vermişlerdi?bende bir arkadaşımdan duymuştum transfer öncesi çok yakan bir iğne yapmışlar o da tutunmayı kolaylaştırıyomuş.onun 7.denemesiydi hatta.sonuncuda hamiş kaldı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?