Sebebi belirsiz İnfertilite Teşhisi

AMıN canım amin. bende sebepsiz infertileteyim 5 yıldır uğraşıyorum 3 aşılama negatif 1 tüp bebek negatif.... rabbim inşallah şu dakikadan sonra bizlerede pozitifleri görmeyi nasip eder. negatif görmekten hayatımız negatif olmaya başladı..
yuvalarımız çoçuk sesleriyle şenlenir inşallah....hayırlı cumalar....dualarımız kabul olsun....inşallah...

canım ben ankara üniversitesinde tedavi gördüm

önce üç aşılama yapıldı tutmadı.tüp bebek raporunada aynen şu yazıldı.....

izah edilemeyen kısırlık tanısı .

sonra ilk tüp bebek denemesindede şuan dünya yakışıklısı 9 aylık oğlum oldu.

ama sakın burdaki insaların deneyimlerini baz alalma. zira herkesin vücut fonksiyonları farklıdır...

evet canım biliyorum ama insan işte takılıyor onun öyle bendedemi öyle diye...
inşallah rabbim banada senin gibi sevimli bebiş verir...artık bu sıkıntılar kurtulup huzurlu sağlıklı mutlu günlere kavuşurum....hepimiz...

selam ben 9 yıllık evliyim ilk bebegim karnımda öldü ikinci hamileligimle kızımı kollarıma aldım dogal yolla oldu buraya kadar herşey normal 2 sene öncesine kadar tekrar anne olmaya karar verdim ama malesef olmadı sebepsiz infertilite teşhisi kondu normal yolla çocuk sahibi oldum ama 2 bebek için bitmez tedaviler oldum aşılamalarım tutmadı tüp bebege geçicektikki kızımın okul zamanına denk gelir diye tedaviyi bıraktık umutlarımda tükenmişti işte o umudumun bittigi ay hamile kaldımşimdi bir aylık bir kızım daha var allaha çok şükür inşallah sizlerinde bebekleri ansızın sizlere süpriz yapar allah nerde varsa isteyen versin evladını

merhaba bende sebepsiz gurubundanım bir aşılama ve birde tüp bebek denedik ve bu gün test sonucumu aldım malesef olumsuz mafoldumben hala kendime gelemedim rabbim hepimiz için hayırlısını versin bir daha ne zaman cesaretimi toplarım bilemiyorum senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…