- Konu Sahibi gecexxiixx
-
evet hatırladım şimdi ama ne işe yaradığını bilmiyodum valla, sayende öğrenmiş oldum :)
sebepsiz infertilite denmesi bile acayip geliyor bazen bana, sebebi vardır ama ne diye düşünüp dururken buluyorum kendimi... bizim de yok sebebimiz, sanırım daha doğrusu bulunamayan sebep bizimkisi...
neyse 3 aşılama , ilk tüp bebek negatif.. 2. deneme bir artıp bir azalan hcg değerleriyle 1 aydır uğraşıyorum bakalım ne olacak, negatif ama daha durum tam netleşemedi... artık zaten o testteki sıfırı görmeyi çok istiyorum.. belirsizlik daha da zor
Kıslar bu kadar denemeden sonra genetik test yaptırıp kromozomlara baktırdınız mı? Eğer onda bir sorun varsa ona göre tedavi olursunuz, o kadar hormon yükleniyoruz çünkü, ben en son yapılmayan o kalmıştı onu da yaptırıyorum, siz de yaptırın bence.
nerhaba arkadaşlar bende sebepsizler arasındayım 2 negtif aşılamam var şu anda tüp bebek tedavisindeyim iki üç gün içinde yumurtalarım toplanır biraz olumsuzum nedense allah sonumuzu hayır etsin banada dua edin arkadaşlar gerçekten çok yıpratıyo bu tedaviler
Canım bende burda bir arkadaşım var onun sayesinde öğrendim:roflol:
hehe çok güldüm inan halimize kaydirigubbakcemile3 ya zaten sebebi de biz bulursak hiç şaşırmıcam kaydirigubbakcemile3
merhabalarcanım bizimde sebebsiz di 7 sene olmadı başta tabiki klasik klomen hap tedavisi gördüm sonuç yok 3 kez aşılama denedik yine sonuç sıfır geçen sene kasım tüp bebek denedim maalesef dış gebelik oldu artık yoruldum ve çevremdekilerin konuşmalarından bıkmıştım kendimde heralde benim hiç bebeğim olmayacak diye düşünmeye başlamıştım eşimde dediki:sebeb yok derlerken ilaç kullanmaktan hasta olacan boşverelim bikaç sene demişti çokkk şükürler olsunki hiç beklemediğim bizaman hamile kalmışım hemde evden eve taşınacaktık habire ev topluyodum canım umudunu kaybetme bol bol dua et ben hamile kaldığım ay daha önce incir kürü yapmak için aldığım incirler vardı kür yapmak için değil ama bozulup boşa gitmesinler diye aklıma geldikçe kaynatıp içmiştim bide internetten okuduğum ali imran suresinin 38.ayetini çok okumuştum canım istersen sende oku inşşş. allah gönlüne göre versin en kısa zamanda uzun oldukaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
merhabalar
dediklerini ben de yapıcam hatta evi bile taşımayı düşünüyorumincir kürü nasıl oluyo bahseder misin..kuru incir sanırım..tüpe başlayacağım zaman deneyebilirim..
merhabalar
dediklerini ben de yapıcam hatta evi bile taşımayı düşünüyorumincir kürü nasıl oluyo bahseder misin..kuru incir sanırım..tüpe başlayacağım zaman deneyebilirim..
bizim sorunumuzda sebepsiz infertilite...evleneneli 9 sene oluyor 7 seneye yakindir bebek icin emek veriyoruz...
1 asilama.2 tup deneme...sonuc hep negatif....
susamuru78 arkadsim senin dedigin gibi (Şöyleki eşlerimizden gelen spermleri bağışıklık sistemimiz yabancı madde olarak görüp işleyeşini engellermiş.Yada embriyo oluşur o embriyoyu da vücudumuz malesef yabancı madde olarak görürmüş...)1.tup basarisizligimizdan sonra doktorum bu taniyi koydu bana...3 ay lenfosit asisi oldum(2.denemeye baslanmadan once)lenfosit asisi:esimden alinan kandan belirli hucreleri secip 3 ay ayda 1 kez olmak uzere bana asiladilar...yani esimin belli hucrelerini vucudumu bagisikladilar..umudumuz fazlaydi...4 tane sayilamayan hucreli emrio transfer edildi...malesef sonuc yine negatif...
artik ne yapacagimizi sasirdik...ben kendi haline birakmak istiyorum...ayni husranlari tekrar tekrar yasamak istemiyorum...Allahim ne zaman verirse nasibimde varsa diyorum...ama esim devam etmekte cok kararli...2 aydir duymazdan gelip tedaviyi erteliyorum..bakalim nereye kadar erteleyebilirsem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?