Sebebi belirsiz İnfertilite Teşhisi

nerhaba arkadaşlar bende sebepsizler arasındayım 2 negtif aşılamam var şu anda tüp bebek tedavisindeyim iki üç gün içinde yumurtalarım toplanır biraz olumsuzum nedense allah sonumuzu hayır etsin banada dua edin arkadaşlar gerçekten çok yıpratıyo bu tedaviler

Gerçekten zor bir durum şu an yaşayı hissettiklerin...Allah yardımcın olsun
Eğer sonucun sıfırlansa bile yinede şöyle düşün bir kere öğrenmiş oldu vücudun gebeliği...
İkinciye gebeliğinde sorun yaşamadan atlatırsın inşallah:Saruboceq:

Peki sen kendin mi sitedin yaptırmayı yoksa doktorun mu talep etti senden?

İnşallah hayırlı bir sonuç alıp bizim gibilere umut olursun...:Saruboceq:

canım bizimde sebebsiz di 7 sene olmadı başta tabiki klasik klomen hap tedavisi gördüm sonuç yok 3 kez aşılama denedik yine sonuç sıfır geçen sene kasım tüp bebek denedim maalesef dış gebelik oldu artık yoruldum ve çevremdekilerin konuşmalarından bıkmıştım kendimde heralde benim hiç bebeğim olmayacak diye düşünmeye başlamıştım eşimde dediki:sebeb yok derlerken ilaç kullanmaktan hasta olacan boşverelim bikaç sene demişti çokkk şükürler olsunki hiç beklemediğim bizaman hamile kalmışım hemde evden eve taşınacaktık habire ev topluyodum canım umudunu kaybetme bol bol dua et ben hamile kaldığım ay daha önce incir kürü yapmak için aldığım incirler vardı kür yapmak için değil ama bozulup boşa gitmesinler diye aklıma geldikçe kaynatıp içmiştim bide internetten okuduğum ali imran suresinin 38.ayetini çok okumuştum canım istersen sende oku inşşş. allah gönlüne göre versin en kısa zamanda uzun oldukaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

kızlar sebepsiz infertilite tanısı konmadan önce ne gibi tetkikler yapıldı size? rahim filmi çekmediler bana mesela, gerek yok dedi doktor...size, eşinize ne gibi tahliller, tetkikler yapıldı?

nasıl gerek görmemiş yaa çok ilginç.biz bebek için gittiğimizde önce benden rahim filmi ve kan istedi doktor.kandaki hormon değerlerine bakıyolar.aynı zamanda eşimden de spemiogram testi istedi.hepsinin sonucuna göre baktı herhangi bir sorun yok.sonra tedaviye başladık işte.

merhabalar
dediklerini ben de yapıcam hatta evi bile taşımayı düşünüyorum incir kürü nasıl oluyo bahseder misin..kuru incir sanırım..tüpe başlayacağım zaman deneyebilirim..

Son düzenleyen: Moderatör:
bu arada bize de sebepsiz infertilite tanısı konuldu 3 yıllık evliyiz 2 yıldır olmuyo..1 negatif aşılama başka ilaçla tedaviler olumsuz tam tüp yaptıracağım ay interstisyel sistit diye bi mesane hastalığı oldu onunla uğraşıyorum 1 yıl raporlu ilaçlarım var va çok zor geçen bi hastalık..sağlıklı olup tüp yaptırabilenlere bile özenir oldum..allah yardımcımız olsun..

bendende doktorumun ilk istediği ilaç tedavisinden sonra rahim filmiydi onu çekti ve kan testim hormaonlar için birde eşimden spermiografi testi istedi ayrıca canım ben kaç kez kan testi yaptırdım ayrı ayrı doktorlarda eşimde spermiografi bazen değişken olabiliyomuş sonra bize nedensiz denilebindi rahim filmini görmeden tüplerinin açık olup olmadığını anlayamaz çok zor doktorun anlaması zaten o yüzden istiyolar rahim filminide

merhabalar
dediklerini ben de yapıcam hatta evi bile taşımayı düşünüyorum incir kürü nasıl oluyo bahseder misin..kuru incir sanırım..tüpe başlayacağım zaman deneyebilirim..

canım öncelikle geçmiş olsun bitanem inşallah tez zamnda sağlığına kavuşursunda tedavine başlarsın ama sana diyeceğim tedavin sırasında bu tür bitkisel kürler önerilmiyo çünkü zaten san doktorun birsürü hormon ilacı verecek ayrıyetten bu tür kürler tedavi sırasında yan etki yapabiliyormuş ben merkezde tedavimi olurken bir kız yapmış bu incir küründen ve yumurtaları transferden hemen önce çatlamış yani diyeceğim sağlıklı beslenmek gerekiyo bu tür kürleri tedaviden önce kullanabilirsin canım hayırlı günler canımopuyorumnanaktan

Banada sebebsiz infertilite teşhisi konuldu 1.başarısız Aşılamam var :)2.5 yıldır bekliyorum tıkk yokkaydirigubbakcemile3

merhabalar

canım ben tüpe başlarken denemedim o yüzden faydalı yada zararlımı olur tam bilemiyorum ama şu anda bekliyorsan yapabilirsin incir yumurtalıkların iyi çalışıp kolay çatlamasını sağlıyormuş 6 7 tane kuru inciri doğrayıp kaynatarak suyunu içiyodum bikaç incirinide yiyordum onun sayesindemi oldu onuda bilemem tabi ama o ay değişik bunu yapmıştım ama dediğim ayeti okumanı tavsiye ederim canım yer gök dua üstüne inşş. bu mübarek günlerde mucizene kavuşursun canımm:1hug:a.s.

bizim sorunumuzda sebepsiz infertilite...evleneneli 9 sene oluyor 7 seneye yakindir bebek icin emek veriyoruz...
1 asilama.2 tup deneme...sonuc hep negatif....
susamuru78 arkadsim senin dedigin gibi (Şöyleki eşlerimizden gelen spermleri bağışıklık sistemimiz yabancı madde olarak görüp işleyeşini engellermiş.Yada embriyo oluşur o embriyoyu da vücudumuz malesef yabancı madde olarak görürmüş...)1.tup basarisizligimizdan sonra doktorum bu taniyi koydu bana...3 ay lenfosit asisi oldum(2.denemeye baslanmadan once)lenfosit asisi:esimden alinan kandan belirli hucreleri secip 3 ay ayda 1 kez olmak uzere bana asiladilar...yani esimin belli hucrelerini vucudumu bagisikladilar..umudumuz fazlaydi...4 tane sayilamayan hucreli emrio transfer edildi...malesef sonuc yine negatif...
artik ne yapacagimizi sasirdik...ben kendi haline birakmak istiyorum...ayni husranlari tekrar tekrar yasamak istemiyorum...Allahim ne zaman verirse nasibimde varsa diyorum...ama esim devam etmekte cok kararli...2 aydir duymazdan gelip tedaviyi erteliyorum..bakalim nereye kadar erteleyebilirsem...

canım çook geçmiş olsun..benimde 9 sene oldu..bence sloganımız olmadı yola DEVAM...
KENDİNİ BIRAKMA CANIM...birde sana önerecegim akupuntura git canım..herşeye karşın faydalıymış..kendini daha iyi hissedersin.. ben bayramdan sonra başlayacagım hayırlısıyla..inşalllah hakkımızda hayırlısı olur..a.s.

bizede sebepsiz infertilite teşhisi koydular.ama çok şükür ilk tüp bebek denemesinde ikizlere hamile kaldım.şimdi 17 haftalık hamileyim.isteyen herkesin kucağını rabbim boş bırakmasın.inş hepimiz bebeklerimizi sağlıcakla ve hayırlısı ile kucağımıza alırız.tedaviye başladığınızda asla negatif olmayın.hep iyi şeyler düşünün...herkese bol şanslar

Selam arkadaşlar bende sebepsiz infertiller konumundayım.2 yıl 1 aylık evliyiz hiç kornmadığımız halde olmadı.Yumurta takibi yaptırıyorum 4 aydır doktorum artık aşılama ya geçelim dedi ancak yumurtalıklarımın aşırı uyarılmasından dolayı kistler oluşmuş.Bir ay ara verdim dinlenmek için ekim ayı içinde yaptıracağım ilk aşılamayı inş.Rabbim bu mübarek günler hürmetine tüm annelik duygusunu tatmak isteyenlere nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…