Sebebi olabilir mi?

Cok uzuldum Allah merhamet versin onlara,ne bicim insanlar.

10 yıla yakındır çalışıyorsunuz maaşınız asgari ücret çok az değilmi 10 yıl için?

İşe gidip gelirken bu arada da başka işler bakın
Nette iş ilanları var oralara başvurum
Resmen mobbinge maruz kalıyorsunuz

Sigortasız günlerimde var maalesef tam on yıl değil ama az kaldı tamamlamak için sabırmı etsem çekip gitsem mi bilemiyorum
Sabret cnm 10 yıl oldumu 170 ti sanırım ara bu numarayı ihtar çekersin tazminat alırsın ama 170 ara bilgilen

bence hamile kalana kadar sabret doğum izni sonrasıda dönmek istemezsen çalışmazsın ama eşinin işi olmalı bebeğe nasıl bakacaksınız

Zaten tüp bebekle hamile kalıyorum kendiliğinden değil, tüp bebek tedavisiyle buranın işi bir arada gitmiyor bir kere denedim daha lafı bitmedi doktora gittin devamsızlık yaptın diye

Ayrıca eşim işsiz yazmışsınız eşiniz işsizken ben sizin yerinizde olsam çocuk düşünmem ..

İşi bırakmadan başka iş arayın . Bulamazsanız da sağlığınızdan önemli olmamalı.
Eşin neden iş bulamıyor ve nereye kadar bu strese dayanabileceksin.

Alım yok diyor aç değiliz açıkta değiliz diyor
Tabiki de benim sayemde diyemiyorum çalışma o zaman diyor
Bu stresimden haberi bile yok

Stres engel diyorsunuz bende öyle düşünüyorum benimde gecem gündüzüm yok

canıma geleceğine malıma gelsin
Tabiki bebek olmaması stresin baş sebebi
Ancak madden sıkıntılı zamanlar geçiriyorsunuz eşinizde işsiz bebek için eşinizin işe girmesi ile girişimde bulunmanız daha sağlıklı olur.Sizde bu sürede yıllık izin var ise çıkın kafa dağıtın olmadı çıkın...

Yıllık izin tarihime karar veremiyorum ki ne zaman derlerse
Maddi olarak çok büyük sıkıntı yok şimdilik
Bende işsiz kalırsam sıkıntı olur

o konuda şanslısınız ozaman inşallah eşiniz biran önce iyi bir iş bulur sizde bu stresten kurtulursunuz Allah gönlünüze göre versin

Amin canım bebeğimin düşmesi eşim işten çıkması birden tepe taklak olduk imtihandayım sanırım

Yıllık izin tarihime karar veremiyorum ki ne zaman derlerse
Maddi olarak çok büyük sıkıntı yok şimdilik
Bende işsiz kalırsam sıkıntı olur

Eşiniz ile konusun hızlandırsın başvurularını hatta bulana kadar geçici bir yer bulsun çalışssın
Sizde çıkın, böyle işyerinde hakaret vari konuşmalar insanı hastalık hastasıı yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…