- 28 Kasım 2010
- 42.491
- 141.156
- 798
- Konu Sahibi bayandipali
-
Cok uzuldumBana herkes çok kızıyor canından değerli mi bırak artık diye hep mecburiyet anlarım oldu halende var tabi mecbur olduğum için daha da kötü davranıyorlar. sürekli eşine çay parası bıraktın mı sigara parası bıraktın mı gelen misafirlere leyla eşine bakıyor eşi işsiz şimdi ohooo neler neler
uzun süre olmuş çalıştığınız yerde eşinizde işsiz çok zor bir durum ,ama herkes çalıştığı yerde mutlu mesut değilki özel sektör sonuçta ,
bence hamile kalana kadar sabret doğum izni sonrasıda dönmek istemezsen çalışmazsın ama eşinin işi olmalı bebeğe nasıl bakacaksınızEvet özel sektör sıkıntı ama burası apayrı
Sabret cnm 10 yıl oldumu 170 ti sanırım ara bu numarayı ihtar çekersin tazminat alırsın ama 170 ara bilgilenSigortasız günlerimde var maaleseftam on yıl değil ama az kaldı tamamlamak için sabırmı etsem çekip gitsem mi bilemiyorum
Cok uzuldumAllah merhamet versin onlara,ne bicim insanlar.
Cok uzuldumAllah merhamet versin onlara,ne bicim insanlar.
bence hamile kalana kadar sabret doğum izni sonrasıda dönmek istemezsen çalışmazsın ama eşinin işi olmalı bebeğe nasıl bakacaksınız
10 yıla yakındır çalışıyorsunuz maaşınız asgari ücret çok az değilmi 10 yıl için?
İşi bırakmadan başka iş arayın . Bulamazsanız da sağlığınızdan önemli olmamalı.
Eşin neden iş bulamıyor ve nereye kadar bu strese dayanabileceksin.
Alım yok diyor aç değiliz açıkta değiliz diyor
Tabiki de benim sayemde diyemiyorum çalışma o zaman diyor
Bu stresimden haberi bile yok
Ayrıca eşim işsiz yazmışsınız eşiniz işsizken ben sizin yerinizde olsam çocuk düşünmem ..
Ayrıca eşim işsiz yazmışsınız eşiniz işsizken ben sizin yerinizde olsam çocuk düşünmem ..
peki asgari ücretle nasıl geçiyorsunuz eviniz kendinizin mi yoksa kiramı ?
Evimiz var kredi borcu bitti
Tedaviye gitme canım, benim de 2. Çocuğum 1 yıl hiç korunmadığımız halde olmadı, öncesinde de zaten hiç Doğum kontrol hapı vs kullanmamıştım hani etkisi uzun sürdü sanılmasın diye söyledim , çok stresli gecesi gündüzü belli olmayan bi işte çalışıyordum, ne zaman işten ayrıldım, o ay hamile kalmışım. İyiki öncesinde olmamış o iş içinde çocuk da perişan olurdu, sonra 19 ay kendim baktım bebeğime, 19 aylıkken başka yerde başladım, imkanın varsa iş değiştir, yada eşin iş bulacak mecbur
Arkadaşlar on yıla yakın aynı iş yerinde çalışıyorum. Stresini kelimelerle anlatamam .Hani akşam eve baba içkili gelir çocuklar korkup saklanmaya yer ararya aynı öyleyim bu işyerinde. maaşım asgari ücret ama iş bulmak sıkıntılı bir şehir.Her gün gelirken gerim gerim geriliyorum. Neden derseniz üç tane patron var. Sürekli biri bulmasa biri bulur kızmaya sebep. Ev borcuydu, tedaviydi, derken şuanda eşim işsiz mecbur katlanıyorum. Ama artık bırakmak istiyorum. Mesela çay almak için mutfakta olmak, wc de iken tele bakamamak yılda bir kez bile servisi kaçırmak yanlış saymak çok büyük hata.Sürekli of ya senin yapacağın, aman sen ne anlarsın,hadi bak işine tamam anladık becerememişsin yine gibi laflar vs vs her iş yeri böyle midir? Artık bebeğimin olmamasını bile iş stresine bağlıyorum. Acaba arada ara mı vermeli iş hayatına gerçekten sıkıldım bunaldım katlanamıyorum. Pişman olur muyum...
canıma geleceğine malıma gelsin
Tabiki bebek olmaması stresin baş sebebi
Ancak madden sıkıntılı zamanlar geçiriyorsunuz eşinizde işsiz bebek için eşinizin işe girmesi ile girişimde bulunmanız daha sağlıklı olur.Sizde bu sürede yıllık izin var ise çıkın kafa dağıtın olmadı çıkın...
o konuda şanslısınız ozaman inşallah eşiniz biran önce iyi bir iş bulur sizde bu stresten kurtulursunuz Allah gönlünüze göre versin
Yıllık izin tarihime karar veremiyorum ki ne zaman derlerse
Maddi olarak çok büyük sıkıntı yok şimdilik
Bende işsiz kalırsam sıkıntı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?