- 18 Mart 2017
- 939
- 987
- 18
- 35
- Konu Sahibi bayandipali
işi bırakma sebebim olabilir mi haksızlık
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar on yıla yakın aynı iş yerinde çalışıyorum. Stresini kelimelerle anlatamam .Hani akşam eve baba içkili gelir çocuklar korkup saklanmaya yer ararya aynı öyleyim bu işyerinde. maaşım asgari ücret ama iş bulmak sıkıntılı bir şehir.Her gün gelirken gerim gerim geriliyorum. Neden derseniz üç tane patron var. Sürekli biri bulmasa biri bulur kızmaya sebep. Ev borcuydu, tedaviydi, derken şuanda eşim işsiz mecbur katlanıyorum. Ama artık bırakmak istiyorum. Mesela çay almak için mutfakta olmak, wc de iken tele bakamamak yılda bir kez bile servisi kaçırmak yanlış saymak çok büyük hata.Sürekli of ya senin yapacağın, aman sen ne anlarsın,hadi bak işine tamam anladık becerememişsin yine gibi laflar vs vs her iş yeri böyle midir? Artık bebeğimin olmamasını bile iş stresine bağlıyorum. Acaba arada ara mı vermeli iş hayatına gerçekten sıkıldım bunaldım katlanamıyorum. Pişman olur muyum...
İşi bilmiyorum ama bebek için bu sıkıntıda acele etmeyin.
Eşin işsizse tabiki pişman olursun. Ne yiyip içeceksiniz?
evet bebek olmaması veya vücuttaki bir çok hastalığın sebebi stres olabilir. o sebeple kendine iş arayıp bulduktan sonra ayrılabilirsin. eşin de bir an önce bulursa sanırım senin bırakman daha rahat olacak ama bu stres çekilir gibi değil hele bu maaşa..
Acil başka is arayın zaten 10 yıldır aynı yerdeymisiniz belli bir tecrübenizde vardır .aile akraba arkadaş vs herkese haber gönderin ve yüzüstü bırakın onları da ne kadar sinir bozucu. 10 yıllık elemana hala sen ne anlarsın diye hakaret etmek neymiş görsünler. Esiniz is bulursa da siz biraz ara verin kafanızı toplayin
bebek için bence şuan için acele etmeyin.
ve tüm çevrenize iş için haber yollayın. internetten, yerel gazetelerin eklerinden mutlaka iş bakın.
şuan çalıştığınız bir tarzda illa ki bulursunuz iş.
Rabbim hakkınızda hayırlısını versin.
Esin issizse sakin ayrilma . Biraz daha idare et,anliyorum cok zor ama uc asagi bes yukari ulkenin yarisi bu sartlarda calisiyordur eminim
Edirneliymişssin , eşimde edirneli. Gittiğimde görüyorum bütün erkekler işsiz
ne tesadüf
Gecen gunde soylemıstım , keyfı ıs bulmuyorsa cıkarım demıstım
Buarada ne ıs yapıyorsunuz edırnede cok fabrıka ıslerı var onlardan neden denemıyorsunuzda patronlarla bogusuyorsunuz
Canim yanlış bilmiyorsam bir is yerinde 3600 günü doldurdunmu tazminat aliyorsun bir düşün istersen
Tedaviye gitme canım, benim de 2. Çocuğum 1 yıl hiç korunmadığımız halde olmadı, öncesinde de zaten hiç Doğum kontrol hapı vs kullanmamıştım hani etkisi uzun sürdü sanılmasın diye söyledim , çok stresli gecesi gündüzü belli olmayan bi işte çalışıyordum, ne zaman işten ayrıldım, o ay hamile kalmışım. İyiki öncesinde olmamış o iş içinde çocuk da perişan olurdu, sonra 19 ay kendim baktım bebeğime, 19 aylıkken başka yerde başladım, imkanın varsa iş değiştir, yada eşin iş bulacak mecburArkadaşlar on yıla yakın aynı iş yerinde çalışıyorum. Stresini kelimelerle anlatamam .Hani akşam eve baba içkili gelir çocuklar korkup saklanmaya yer ararya aynı öyleyim bu işyerinde. maaşım asgari ücret ama iş bulmak sıkıntılı bir şehir.Her gün gelirken gerim gerim geriliyorum. Neden derseniz üç tane patron var. Sürekli biri bulmasa biri bulur kızmaya sebep. Ev borcuydu, tedaviydi, derken şuanda eşim işsiz mecbur katlanıyorum. Ama artık bırakmak istiyorum. Mesela çay almak için mutfakta olmak, wc de iken tele bakamamak yılda bir kez bile servisi kaçırmak yanlış saymak çok büyük hata.Sürekli of ya senin yapacağın, aman sen ne anlarsın,hadi bak işine tamam anladık becerememişsin yine gibi laflar vs vs her iş yeri böyle midir? Artık bebeğimin olmamasını bile iş stresine bağlıyorum. Acaba arada ara mı vermeli iş hayatına gerçekten sıkıldım bunaldım katlanamıyorum. Pişman olur muyum...