yaklaşık 1 yıldır birisinden çok hoşlanıyorum aynı sitede oturuyoruz yolda karşılaştıkça baktığını hissediyordum ama adını falan bilmiyordum bu kişi annem ve babamla aynı kurumda çalışıyor bir gün facede ortak bi tanıdıkta ekli olduğunu gördüm ve böylece ismini ve görevini öğrenmiş oldum arkadaşlarım eklememi söylediler ve bende ekledim 3 gün sonra falan kabul etti ama hiç çevrim içi görmedim o ara benim doğum günümdü ailem falan duvarıma yazmış kutlamak için doğum günümden sonraki gün beni sildi 2 gün ekli kaldım ama bu süreçte hiçbir konuşma olmadı ve bu kişi bnden 10 yaş büyük beni sildiğini çok sorun yaptım ve buna mesaj yazdım sebebini öğrenebilirmiyim diye ve cevap vermedi hala daha karşılaşıyorz yolda çok hoşlanıyorum ondan sebebini bilmemek çok kötü bişi ya yaş farkından ya ailemi tanıyor yda burada mühendis kendisi burnu havada birisi belkide bu arada bnde 22 yaşındaym 2 yıllk üniw mezunuym ne bileyim belkide tipimi beğenmedi ama sonuçta bir bayanım mesaj yazdığımda iyi yada kötü bi cevap verebilirdi fikirlerinize çok ihtiyacım var şimdiden çok teşekkürler