cok üzüldum arkadssiniza yeni evlilermis..
tam tersi olmasi gerekirken böyle olmasi insani dusundurur..
Insanin aklina ilk olarak Aldatiyomu acaba diye geciyo
Ama gittigi geldigi saat belli diyosunuz
Peki telefon gorusmeleri felan??
Bu ihtimalleri gecersek..
saglik problemi olabilir.. bence bir doktora gorunmesi sart...
yoksa daha ne kadar surebilirki bu evlilik..
arkadasinizda esini alsin acik acik konussun bu durumu..
Arkadaşınız eşine şunlarıda hatırlatsın lütfen: tamam ibadetini yapması harika da insanın eşi ailesi dünyalık külfet değil nimettir ve peygamberimiz birçok hadisinde belirtmiştir ,kişi eşinin elini bile tutsa alacağı sevapları ,eşiyle ilişkide bulunsa alacağı sevapları yani cinsel hayat eşlere külfet ağırlık değil çok özel bir sevap kapısıdır Yaradanın nimetidir..Dinimizi yaşamak harika ama birazda okuyup edip öyle yaşamak gerekir rahip gibi o ne öle cinselliğe kapanmak bişilere kapanmak..illa gözlerini kapatacaksa ibadetini yapsın haramlara başka kadınlara kapatsın hanımına niye kapıyormuş..:26:Arkadaşlar biz akıl erdiremedik sizden yorum bekliyorum yakın arkadaşım hemen hemen aynı zamanlarda evlendik 3 4 ay var aramızda .. bir problemi var kimseyede anlatamıyor çok üzüldüm kıza.. Eşi son zamanlarda 3 4 aydır pek arzulamıyormuş aglayarak anlattı belki diyor ayda bir kez teklif ediyor arkadaşım sordugunda eşi sebep olarak dünyalık olan herşeye karşı soguma geldi eskisi kadar önemli değil birçok şey diyormuş .. İbadetinde son zamanlarda bu süre içinde dahada fazla düşmüş hatta ibadetine.. üzülüyor arkadaşım hemde çok 2 sene oluyor daha aldatıyormu acaba diyor ama inanmıyorda doğrusu anlattıklarından bende o ihtimal olsun sanmıyorum çünkü hiçbir kusuru yanlışı açığı yok .. işten eve evden işe geldiği gitti saat belli görüştüğü arkadaşları yok diyor.böyle uzak durdukça o benden bende sogumaya başladım sonumuzu iyi görmüyorum diyor .. psikolog önerdim gitmez dedi .. bende nasıl yardım edecegimi bilemiyorum
Arkadaşlar biz akıl erdiremedik sizden yorum bekliyorum yakın arkadaşım hemen hemen aynı zamanlarda evlendik 3 4 ay var aramızda .. bir problemi var kimseyede anlatamıyor çok üzüldüm kıza.. Eşi son zamanlarda 3 4 aydır pek arzulamıyormuş aglayarak anlattı belki diyor ayda bir kez teklif ediyor arkadaşım sordugunda eşi sebep olarak dünyalık olan herşeye karşı soguma geldi eskisi kadar önemli değil birçok şey diyormuş .. İbadetinde son zamanlarda bu süre içinde dahada fazla düşmüş hatta ibadetine.. üzülüyor arkadaşım hemde çok 2 sene oluyor daha aldatıyormu acaba diyor ama inanmıyorda doğrusu anlattıklarından bende o ihtimal olsun sanmıyorum çünkü hiçbir kusuru yanlışı açığı yok .. işten eve evden işe geldiği gitti saat belli görüştüğü arkadaşları yok diyor.böyle uzak durdukça o benden bende sogumaya başladım sonumuzu iyi görmüyorum diyor .. psikolog önerdim gitmez dedi .. bende nasıl yardım edecegimi bilemiyorum
Adam besbelli bunalimda. Yakin zamanda bir yakinini mi kaybetti baksaniza dunyalik hicbirseyi arzulamiyormus sadece esini degilki.
Yoksa ibadetle cinselligin ne alakasi var.
Esiyle oturup adam akilli konusmali ve bir uzmandan yardim almali.
Adam besbelli bunalimda. Yakin zamanda bir yakinini mi kaybetti baksaniza dunyalik hicbirseyi arzulamiyormus sadece esini degilki.
Yoksa ibadetle cinselligin ne alakasi var.
Esiyle oturup adam akilli konusmali ve bir uzmandan yardim almali.
Arkadaşınız eşine şunlarıda hatırlatsın lütfen: tamam ibadetini yapması harika da insanın eşi ailesi dünyalık külfet değil nimettir ve peygamberimiz birçok hadisinde belirtmiştir ,kişi eşinin elini bile tutsa alacağı sevapları ,eşiyle ilişkide bulunsa alacağı sevapları yani cinsel hayat eşlere külfet ağırlık değil çok özel bir sevap kapısıdır Yaradanın nimetidir..Dinimizi yaşamak harika ama birazda okuyup edip öyle yaşamak gerekir rahip gibi o ne öle cinselliğe kapanmak bişilere kapanmak..illa gözlerini kapatacaksa ibadetini yapsın haramlara başka kadınlara kapatsın hanımına niye kapıyormuş..:26:
allalla rahipler yapar bunu bldiğim. müslümanlıkta bu varmı ki..
aynı seyi dusundum,
bir arkadasımın esi cok yakın birisini kaybetti ve o kisinin hayatını ornek almaya basladı, dini seyler okuması hayat gorusu vs.
ve eski sosyal hayatını azalttı, bu durum arkadasımı da etkiledi ve en sonunda bosandılar,
fakat daha sonra bana ustu kapalı bahsetti, cinsel problemleri de olmaya baslamıs, bosanma nedeni de o olmus.
sıkıntıları,borcları varsa normaldır cınsellık düşünememek..
bu durumda eşler arasındaki ıletısıme bakmak daha doğru..
yanı hersey cınsellık degıl,adam karısına sıcak mı,sarılır,öper mi?
her derdını anlatır mı?
Arkadaşlar biz akıl erdiremedik sizden yorum bekliyorum yakın arkadaşım hemen hemen aynı zamanlarda evlendik 3 4 ay var aramızda .. bir problemi var kimseyede anlatamıyor çok üzüldüm kıza.. Eşi son zamanlarda 3 4 aydır pek arzulamıyormuş aglayarak anlattı belki diyor ayda bir kez teklif ediyor arkadaşım sordugunda eşi sebep olarak dünyalık olan herşeye karşı soguma geldi eskisi kadar önemli değil birçok şey diyormuş .. İbadetinde son zamanlarda bu süre içinde dahada fazla düşmüş hatta ibadetine.. üzülüyor arkadaşım hemde çok 2 sene oluyor daha aldatıyormu acaba diyor ama inanmıyorda doğrusu anlattıklarından bende o ihtimal olsun sanmıyorum çünkü hiçbir kusuru yanlışı açığı yok .. işten eve evden işe geldiği gitti saat belli görüştüğü arkadaşları yok diyor.böyle uzak durdukça o benden bende sogumaya başladım sonumuzu iyi görmüyorum diyor .. psikolog önerdim gitmez dedi .. bende nasıl yardım edecegimi bilemiyorum
Hani cinsel istek artırıcı doğal şuruplar falan var ya ondan içirsin bakalım arkadaşınız .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?