- 12 Mayıs 2014
- 285
- 121
- 53
- Konu Sahibi Sliimshady
-
Şuan benim olduğum durumdasın vallahi çözüm bulursan gel bana da söyle. Zaten insanı delirten de ortada bir sebep olmaması.O kadar emek boş yere gidiyor ve elimizden de bir şey gelmiyor ne acı.
Başka biri vardır, ya da sıkılmıştır. Senin üzülmemen için senden ayrıldığını falan düşünme, ayrılınca daha çok üzüldün çunku. Anlayamıyorum bir de seni seviyorum ama ayrılmamız lazım. Ne saçma sapan bir cümle.
Neden kendini küçülteceksin ki ? Senin istediğin makul bir açıklama, sen adama illa beni nikahına al diye yalvarmıyorsun ya ? Neden bitti gerçek sebebi ne bir zahmet seni karşısına alıp konuşsun, öyle mesajla ya da telefonla konuşmayı filan da kabul etme. Yüz yüze gelin öyle konuşun. 5,5 yıl diyorsun dile kolay, ortada verilmiş emekler, geçirilmiş yıllar var. Tabii ben bu tavsiyeyi senin bitirmediğini, hala onu sevdiğini düşünerek veriyorum. Eğer sen bitirdiysen, artık arkama bakmam benim için de bitti diyorsan o zaman başka.Bilmiyorum konusmak mantikli olani ama kendimi kucultmekte istemiyorum fazlasiyla
ASlında ayrılan bir kesim kadına göre mantıklı birisin.
Üstüne gitme zamana bırak her şeyi.
Zaten hayatında biri varsa ki bana da o çağrışımı yaptı, ne yaparsan yap düzelmeycek.
Ancak sana karşı sevgisi varsa, kafasının karışıklığı bittikten sonra geri dönecektir.
Neden kendini küçülteceksin ki ? Senin istediğin makul bir açıklama, sen adama illa beni nikahına al diye yalvarmıyorsun ya ? Neden bitti gerçek sebebi ne bir zahmet seni karşısına alıp konuşsun, öyle mesajla ya da telefonla konuşmayı filan da kabul etme. Yüz yüze gelin öyle konuşun. 5,5 yıl diyorsun dile kolay, ortada verilmiş emekler, geçirilmiş yıllar var. Tabii ben bu tavsiyeyi senin bitirmediğini, hala onu sevdiğini düşünerek veriyorum. Eğer sen bitirdiysen, artık arkama bakmam benim için de bitti diyorsan o zaman başka.
Neyin garantisi var ki hayatta zatenBen ayrilmazdim dusunursem. Ama bir sure sonra nolur garantisinide ikimiz veremezdik.
Neyin garantisi var ki hayatta zaten
Eğer genç se hayatımı yasayim istanbulda zaten 5.5 yılım aynı kisiyle gecti diye de düşünmüş olabilir erkek milleti bu hersey beklenir ama bence altindan dramatik bi ayrılık sahnesi çıkmasını bekleme boşuna
İşte açık kapı bırakıp ilerde belki dönerim hesabı yapıyordur. Yaptığının yanlış olduğunu bildiği için gerçek sebebini söyleyemiyor.Seni sevmiyorum artik dese anlayacagim.
Yolun acik olsun derimde bu benim kafami karistiran.
Bana da başka kadın olma ihtimali geldi
5 seneyi riske mi atar vs demişler ama adamlar evde çocuklu kaç senelik karısını aldatıyor kız arkadaşından mı ayrılmayacak
Erkeklerin seni seviyorum böyle olması gerekti lafına inanma
Eski sevgilim de beni başkası için terkedeceği günün öncesi seni seviyorum demişti :)
Kim ne derse desin, nedeni tam olarak bilinemeyecek.
Ne yazık ki insanın aklındaki acabalar, sürekli konu üzerinde düşünmesine neden oluyor.
Gayet olgun bir insansınız, keşke nedenini bilseniz de içiniz rahat yolunuza baksanız.
Sorun baska sehir olsa baska sehir der. Sorun baska kiz oldugu icin acikca soyleyemiyor. Hic kafana takma yoluna devam et
Bi gun cikar karsina zaten, ben eminimIste bunu kanitlayabilsem kendime bende kafama takmam baska biri varsa asla.
Ama kanitlayamayinca bir yanim hala cevapsiz kaliyor
Bi gun cikar karsina zaten, ben eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?