canım ilk agrıyı saymıyorum çünkü hiç bi kontrol olmamıştı
29/7/10 sag 12,13 ,sol 14 bu profun ilk kontrolu adetin 10. günü
ikincisi doktoruma degil başka bi doktora gittim
31/7/10 sag 12,14,15 sol 16 bu kontrolden sonra son progonu vuruldum
1/08/10 akşam 20 00 çatlatma ignesi vuruldum ve
03/08 /10 sabah 10 30 da kontrol sag 13,14 sol 17 ve saat 14 30 da aşılama oldu
akşamıda agrıdan ölüyodum resmen saatlerce kıvrandım
özlemcim çatlatma ignesinden 36-38 saat sonrası aşılama olur ama benim 42. saat oldu aşılamam
ben vucudumu çok iyi tanıyorum,ateş yükselmesi,gelen mukus sıvısı artı kasık agrısı şimdiye kadar hiç yanılmadım,profta kabul etti zaten kademeli olarak çatladı dedi
bu kez çok strese girdim şuan iyiyim kaderimde varsa olur
arkadaşlar hepinize selamlar; bu topiği ben açmıştım geçen sene ve buraya bunları yazabildiğime inanamıyorum arkadaşlar
ve şuan Rabbime şükürler olsun ki hamileyim.
daha çok yeni yarın kan testimi tekrarlıcam inşallah değerim güzel artar.bu arada ben de micro tedavisiyle bugüzel sonucu aldım.
hepinize sevgiler:))) Rabbim hepinize ve tüm isteyenlere tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah arkadaşlar.
catdog canım çok sevindim bende senden haber bekliyodum canım inşallah saglıkla sıhhatle gelir bebeginarkadaşlar hepinize selamlar; bu topiği ben açmıştım geçen sene ve buraya bunları yazabildiğime inanamıyorum arkadaşlar
ve şuan Rabbime şükürler olsun ki hamileyim.
daha çok yeni yarın kan testimi tekrarlıcam inşallah değerim güzel artar.bu arada ben de micro tedavisiyle bugüzel sonucu aldım.
hepinize sevgiler:))) Rabbim hepinize ve tüm isteyenlere tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah arkadaşlar.
özlemcim o gelen sünen sıvı sadece 30 ve 31inde oldu dün hiç olmadı ben o sıvıylada kendimi hep takip ettim
31 ve dün çok ciddi agrı oldu
valla bu doktorlar beni pronaya yaptı resmen bu son aşılamamdı zaten
özlemcim aslında önceki aşılama girişimlerimde böyle oldu ve tedavi hep iptal oldu doktorum hep benim yumurtaların bianda uçtugunu söylüyodu
mesela öncekinde yumurta 14,16,17 di en son baktıgında ertesi gün akşam çatlatma ignesini vurunmamı söylemişti sabah agrıyla doktora koştugumda yumurta çatlamıştı
yani bundan önce 6 kez ilaçlı takiplerim sadece bi kez çatlatma ignesi vuruldu hepsi kontrolsüz ve erken çatladı onun için bu kadar karışık kafam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?