Sebepsiz infertil olup da tüp bebek yöntemiyle bebek sahibi olanlar?

her kadinin vucudu farkli olabilir ama igneyle de genelde gunde birbucuk mm buyuyor. ya da iki gunde 3 mm.e yakin.sanirim sende 12;14 olmus 13 de 15 olmus sagdakiler ve arkadan bir gelmis. 14 de 16 olmus. bu bende olanla ya da klasik buyume hizina tam uyuyor hicbir sorun yok. yani bende de uc degil 2 mm buyudu iki gunde hep.
31 ile 03 agustos arasindaki biraz ilginc onlar arkadan gelenlermis 03.08deki gorunenler sanki. ama sen asilamaya gittiginde yumurtalarinin yani digerlerinin catlamis olmasi zaten cok normal hatta bazi doktorlar saat hesabini ona gore yapiyor emin olmak icin biliyorsun catlama olunca yumurtalar 24 saat canli olucak. yani yumurtalar tupteyken catlamisken spermleri veriyorlar. lovecim eger yazdiklarindan yanlis yorumlamiyorsam her sey yolunda gitmis gb.

canim benim asilamalarim 44 saat sonra oldu ve yumurtam catlamamisti ikisinde de eve donduk aynen senin beliritiler catladi ve doktorum dediki biz 36 38 saat sonra deriz emin olmak icin genelde 44 ya da 46 saat sonra catlar ve tam dedigi gb oldu. dur yukarda agri dedigin gunleri okuyorum ben orayi kaciriyorum sende sanki.

özlemcim 31/7 de gittigim doktor da biraz kafamı karıştırdı
neyse olmazsa adet tarihle herşeyi anlarız
hayırlısı olsun canım ya neyapalım

arkadaşlar hepinize selamlar; bu topiği ben açmıştım geçen sene ve buraya bunları yazabildiğime inanamıyorum arkadaşlar
ve şuan Rabbime şükürler olsun ki hamileyim.
daha çok yeni yarın kan testimi tekrarlıcam inşallah değerim güzel artar.bu arada ben de micro tedavisiyle bugüzel sonucu aldım.
hepinize sevgiler:))) Rabbim hepinize ve tüm isteyenlere tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah arkadaşlar.

catladi catlmadi biliyorum bu insanin kafasini cok kurcaliyor ama senin hikayende gercekten birinci degil ama ikinci doktorunun yanilmasi var bence, oncelikle ovulasyonda oldugunu iki yolla anlar ya kan testiyle ya da bakar dun gordugu 18mmlik yumurta yok olmus yani catlamis. ama ikinci doktor o kadar buyuk bir yumurta hic gormemiski kafadan anlasin. haa kademeli catlarlar asilamada sorun degil sanirim bu. bana da bir arkadan gelen asilamadan sonra catlayacak hatta iki gun sonrada dogal iliskiye girin asilamadn sonra demisti. ama senin asilaman zaten 31 07de gorulmus yumurtalarina yapilmis bak 31 ile 03da gorulen yumurtalari karsilastir sende iki gunde bendeki gb 2 mm buyuyor yumurtalarin catlama 18mmde olur cok nadir 16 mmde olur bir de catlama ignesi oldun mu zaten artik buyumezler. yani bence senin profsor tamamen hesabi tutturmus. simdi akinti agri diyoruz ya kesinlikle ultrason gb emin oluyoruz tamamen katiliyorum sana tek dikkatini suna cekiyorum eger hormon aliyorsan son gunler bunlar aynen oluyor cunku o akinti ostrojen hormonundan geliyor dogal surecte ignelerle sana cok ostrojen yuklendigi icin tedavilerde daha erken basliyor hem akinti hem agri. bu beliritlere sadece tedavide cok emin olmayalim. ayy neyse kafani sisirmedim umarim ama liste yapinca rakamlari gorunce bence her sey yolunda gitmis.

özlemcim o gelen sünen sıvı sadece 30 ve 31inde oldu dün hiç olmadı ben o sıvıylada kendimi hep takip ettim
31 ve dün çok ciddi agrı oldu

valla bu doktorlar beni pronaya yaptı resmen bu son aşılamamdı zaten

canim okudum guzel haberini saglicakla kucagina al bebisini cok tebrik ederim. bugun bende sonucu alacagim kan verdim, donmus tedavisiydi umut az ama hayirlisi dua edin bana kizlar.

catdog canım çok sevindim bende senden haber bekliyodum canım inşallah saglıkla sıhhatle gelir bebegin

özlemcim ben şişirdim senin kafanı kusura bakma canım ya sonucunuda bu gün alıyomussun inşallah seninde olur canım valla yürekten diliyorum bunu

canim siviya takilma yazdigim gb cunku agri evet biraz suohelendirici ama sivi tedavilerde dahaerken basliyor en azindan 31de catlamis olsa bile soldaki tek catlamis olabilir digerleri mumkun degil catlayamazlar o vakitte sen gonlunu ferah tut inan ince hesaplarla yazini okudum teselli sozleri degil hesapladim da yazdim:)) tabii biz doktor degiliz ama tecrubelerimizden cok sey ogrendik heleki tup bebkete yumurtalar gelisirken cok ogeniliyor. senin hikayende su cok kesinki asilaman sagdaki yumurtalarla kesin yapilmis sola bilemeyecegim belki iste o mu catladiki o gece?
hangi yumurtaligindan supheleniyordun sen soldaki tup mu demistin sagdaki mi hani bir sey diyordun unuttum walla(

canım benim hep sag yumurtam gelişti şimdiye kadar ilk kez bu tedaviyle solda yumurta geliştigini gördüm
hsg yi çeken doktorumda sag tüpte sıkıntı olabilecegini söylemişti ama sonucu gösterdigim bütün doktorlar herikisindende geçişin oldugunu söyledi

özlemcim prof aşılama günü bazı yumurtaların çatlamış oldugu ve tekrar çatlayacagını söyledi canım

senin bugün kaçıncı günün

canim daha 9.gunum transfer gununu saymiyorsun sonrasinda. cok cok erken yaptirdim(
ben de kizdim prfosore sehir disi konusunda ama bence o adam tutturmus gunleri hesabinda yine buna ragmen guven uyandirdi bende:)))
rahat ol canim hem de ne guzel bak sagdakilerle olmus, geceki agrinda dollenmedendir bellki Insallahhhhhhhhh.

özlemcim aslında önceki aşılama girişimlerimde böyle oldu ve tedavi hep iptal oldu doktorum hep benim yumurtaların bianda uçtugunu söylüyodu
mesela öncekinde yumurta 14,16,17 di en son baktıgında ertesi gün akşam çatlatma ignesini vurunmamı söylemişti sabah agrıyla doktora koştugumda yumurta çatlamıştı
yani bundan önce 6 kez ilaçlı takiplerim sadece bi kez çatlatma ignesi vuruldu hepsi kontrolsüz ve erken çatladı onun için bu kadar karışık kafam

yalniz sana ne diyecegim cok ilginc bir sey yazmissin ben 17mm ooldugu gun aksami hep vuruldum ignemi iki asilama ve hatta tup bebekte. sendeki bir gun sonra derse tabiiki catlar cunku 17 oldugu gece 18oldugu an catlayabilir. sende doktor risk almis arkadan gelen 14 de yetissin diye. ben senin hikayelerinde genelde anladigim doktorlarin hormonu cok vermesi ve igneyi biraz gec yapmalari.yoksa senin verdigin hesaplar ve gunler benimkilerle hep ayni yani hicbir tuhaflik yok.

lovecim sagolsun walla aklim dagildi biraz yumrtalama hakkinda yazisirken, sen artik kendi vucudunu iyi tanismissin insallah son tedavin eger de bir kez daha gerekirse senin cozumun LH takibi yapmak gunluk 15 mm oldugu an yumurtalarin inan yuzde yuz kesin cevap, doktorlarina akil vermek gb olmasin ama bunu ben yeni ogrendim ve doktor sasma ihtimali yuzde sifir dedi. neyse gerek kalmayacak Insallah. Rabbim yuzunu guldursun canim.

canim 15 cikti sadece 9.gundu bugun ya birden cok artar bir dahaki teste ya da yine kimyasal gebelik( biraz daha umutluyum bu sefer. dua edin bana.

özlemcim çok sevindim ,inşallah degerin katlanarak artar canım.geçen sefer 11. gün 17 çıkmıştı degerin sanırım,hadi inşallah ya bu kez seni hiç bırakmaz canım
nasıl belirti varmıydı hiç,gerçi herkeste farklı oluyo kimi adet belirtisi gibi diyo,sen neler hissettin?

canim evet gecen oyleydi( simdi benzemez Insallah sonucta 9.gun 15 betahcgde iyi sayilmaz ama Allah yardimcim olsun Insallah.
bende belirti yine coktu canim ben uc kez hamilelik yasadim ucunde de yorgunluk bas donmesi embro rahme dustugu an basliyor bir de avuc ici yanmasi gb. ama dun regle agrilarimda cok oldu bu da uc hamileliktede yasandi. kisacasi bende belirti cok fazla oluyor ben iyi bir ornek degilim cunku hic bir belirti olmasa da hamile olunuyor. olurda regle agrin olursa sakin endise etme inan bana 3dede regle agrilarim tipatip oldu, sivilce, karin agrisi, arada usume ne ararsan.
darisi yuksek yuksek degerlerle senin basina canim.

love27 ve özlem80 kızlar çok teşekkür ederim desteğiniz için:)inşallah en kısa zamanda Rabbim hayırlısyla size de nasip eder:))
özlem canım inşallah şuan güzel sonucunla havalara uçmuşsundur canım:))güzel haberlerle gel inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…