Gebeliğe Hazırlık Sebepsiz infertilite olup kaç yılda nasıl hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adete 4 gün kala mi hamile oldunuz yani testle mu anladınız yumurtlama oldugunu
Adete 4 gün kala yumurtlama akıntısı gibi akıntım oldu. Daha önce hep takip ettiğim için bu aya ovulasyon testi yapmadım akıntıdan yumurtlama olduğunu anladım. Çok geç yumurtlamıştım ve o dönem döllenme oldu. Sadece 22 Eylül'de birliktelik oldu sonrası ve öncesi olmadı. 6 Ekim de hamile olduğumu öğrendim

Merhaba yonca hanım , Kemal bey , tedavi yöntemi , hastahane , ücret bu gibi konularda detaylı bilgi verebilirmisiniz , bende hastahanelerden darbe yemiş hiç gebelik elde edememiş bir gaziyim , Kemal özgürle , Memorial Mehmet özekinci arasında gidip geliyorum ama çok kararsız kaldım

Bebeğinin cinsiyeti ne canim merak ettim

Merhabalar, ben de çok şükür bu ay hamile kaldım, hep bende bu başlıklarda geziyordum o yüzden yazmak istedim. Benim gebelik düşündüğüm tarihten 8 ay sonra sonra oldu. Yani canınızı sıkmayın eğer fiziiksel bir probleminiz yoksa, bebişler sanırım geleceği vakit geliyor. Ben kendimi kahve, spor vb. konularda kısıtlamıştım, bu ay inanın 1 saatlik bisiklet sürme dersine bile girdim spor salonunda, ağırlık çalıştım, neredeyse her gün bir kupa kahvemi içtim ve üstünde inanın hiç düşünmedim, yumurtlama tarihi hesaplamadım, ilişkiden sonra 10 dk içinde kalktım duşumu aldım.. Kafadan atınca oluyor diyorlar ya öyle hissetmiştim bu ay, hiç odaklanmadım...Sadece bu forumdan bir arkadaşın tavsiyesi ile promotil woman aldım ve 2 kutu kullandım, 1 kutum yarım kaldı.. Onun da etkisi oldu mu olmadımı bilmiyorum. İnşallah bekleyen herkes en kısa ve hayırlı zaman içinde alır bu haberi.

Hayırlı olsun çok sevindim. Allah isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin

Ayy bana da nasip olacak mı acaba hamileyim yazmak
Bir yıl oldu bizim de hiç gebelik olmadı.. Başlarda hiçbir sorun yoktu son aylarda fsh belası çıktı başıma.
Bilmiyorum öyle çaresiz her ay umutla ne olacak sonum

Merhabalar öncelikle tebrik ederim hamilesin iz benim de bu ay hsg çekileli 4.ay.. Umutlarım tükeniyor benimde nisanda 2 yıl olcak henz hiçbirşey olmadı hsg den ne zaman sonra hamile kaldınız herhangi bişey kullandınız mı

Olacak sende yazacaksın. Umudunu kaybetme.benim de bir buçuk yıl olacaktı bir kere çift çizgiyi göreyim kimyasal olsun yeterki döllenme olduğunu bileyim diyordum. Ama çok şükür vakti gelmişti demekki Rabbim nasip etti. Vakti var demek ki Rabbim nasip edecek

inşallah ya hep eksik hissediyorum yarımmış gibi bir buçuk yıl içinde herhangi bir tedavi gördün mü?

Merhaba teşekkür ederim Nisan ayının son günlerinde Mayısın ilkz zamanları tam hatırlamıyorum o aralar hsg çektirdim. Eylül'de döllenme olmuş 6 Ekim'de öğrendim gebelik haberini yani hsg den 4 5 ay sonra olmuş oluyor. 3 ay clife bitkisel macunu kullandım. O ay ara vermiştim. Her gün bir limonu 2 lt suya sıkıyordum sadece onu içiyordum. O ay yaptığım buydu vakti gelmişti demekki Rabbim nasip etti inşallah sizlere de nasip olacak. Arkadaş bebe aspirini kullan bebek tutulmasına yardımcı olur demişti ben ilaç almak istemediğim için her gün düzenli limon suyu içtim kan sulansın diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…